Yaa ne bileyim Cumartesi gitcek yaa sonra demesin gitcegimi biliyodun bisey demedin filan uste cikmaz miMadem kırıldın arama.o arasın. Mecbur değilsin ya hep alttan almaya..
Cumartesi sabah büyük ihtimalle yola çıkacak simdi sorum şu yarin icin yine ben mi ariyim kacta goruscez nereye gitcez filan diye ben mi sorayim yoksa ondan mi bekliyeyim karar veremedim...Sizce napim?
Gün icinde aradı az öncede mesaj atti ama hep geyik muhabbeti yarinla ilgili herhangi bir sey söylemiyor. Kararsiz kaldim ya napsam acabaBen olsam aramam. Aramasını da beklemem ki ararsa sevincim ikiye katlansın, aramazsa hayal kırıklığına uğramayayım.
Ama kendi gönlünün şiddetine, iradene ve ilişkinizin gidişine göre bi ayırım yapman gerekiyor.
1) Anı yaşamak adına bu sorunu erteleyip birlikte hoş bir gün geçirebilir ve gitmeden önce (en serin halinizle) "Aslında ben sana biraz kırgınım" konuşması yapabilirsin.
2) Aramazsınız, ilişkinizin geleceğini katı bir yöntemle tahlil edersiniz.
Mizacınız hangisine uygunsa onu yapın ama hep bir adım geride kalarak, üzerine düşmeyerek.
Çıksın. Sende çıkarsın. Neden istemediğin birşey sırf o şunu bunu demesin diye yapacaksın ki?nasıl başlarsa öyle gider.bırak o arasın.Yaa ne bileyim Cumartesi gitcek yaa sonra demesin gitcegimi biliyodun bisey demedin filan uste cikmaz mi
Gün icinde aradı az öncede mesaj atti ama hep geyik muhabbeti yarinla ilgili herhangi bir sey söylemiyor. Kararsiz kaldim ya napsam acaba
Dayandim aramadim o aradi gece bişey demedin yarın napcaz filan diye sordu :))ben bu ikili iliskileri bilmiyorum yaa cok safim bu konuda :))kadinlar kulübü iyi varsin cok şey öğreniyorum sizdenCanim bence arama eger gormek isterse ozaman o seni arar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?