Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl ne yapabilirim arkanda olan bir ailen var en azındanBaşka napabilirim gercekten dışardan konuşması çok kolay teşekkür ederim benim için onca şey yazdınız
Sozlune soylesen de bence kabul etmez serefsiz adamdanda uzak dur valla hic iyi niyetli dusunemicem bana kayinpedrm oyle yapicak sozlum kocam filan dinlemem ben agzima ne geliyosa soylerim sen illaki bu cocukla evleniceksin senin evine tek gelip seni sikistirabilir hersyi yapar soncta sn onun kizi degilsn bi kan baginiz yk serefsiz yaa sinir oldm smdi varyaArkadaşlar benim sözlüm cezaevinde babasından çok korkardım tanismadan önce sert bi görüntüsü vardı sözlüm tanıştırdı beni her gördüğünde çok fazla yakın davranıyor buda benim çok hoşuma gitmiyor açıkçası sürekli sarılıp dudağımın kenarından öpmeye çalışıyo ben belki rahatsız olduğumu anlar diye geri çekiliyorum ama hep aynı adam ben babamla bile çok samimi ilişkim olmadığı için adamın bana ne gözle baktığını anlayamıyorum sizce benmi abartıyorum sözlüme de soylemeye korkuyorum kötü bişey yapmasın diye napcagimi şaşırmış durumdayım
.Sözlün cezaevinde, babası sapık, sen neden böyle bir aileye girme konusunda ısrarlısın anlamadım...
Zaten 1 sene cezası kaldi ve seviyorum nası bırakırım ordayken
ailesi ayrıldı diye biliyorlarmışBenim sözlüm cezaevine girse ailem beni dünyanın en uzak noktasına yollardı. Senin ailen ne diyor bu işe?
Bence durum çok açık. Sözlüne de durumu söylemeden adamla arana mesafe koy. Ne münasebet o yokken görüşmek! Öpmek nedir? Beni babam bile öpmez,izin vermem. O kimiş?
ailesi ayrıldı diye biliyorlarmış