Elektrikli Mutfak Aletleri Narinciye Sıkacağı için acil yardım

zekiyeerden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
214
1
316
Arkadaşlar narinciye sıkacağı almak istiyorum fakat çok büyük istemiyorum. Hani plastik limon sıkacakları var ya onun ebatlarında ama elektrikli olanlarından bildiğiniz bir model bir marka varmı acaba...

bende istiyorum öle küçük bişey temizlemesi kolay elimin altında portakal limon sıkmak için kimse yorum yapmamış:26:

merhaba, ben arçeliğin bir ürününü kullanıyorum. Aynen anlattığınız gibi plastik eski usül olanlara çok benziyor.
elektrikli ve güç harcamadan kolayca halloluyor.Arçeliğin sitesine girersen de zaten hemen görürsün bu modeli.
Hatta kolaylık olsun diye kodu da şu K-1577.. fiyatı da 50 tl civarı..
Tavsiye ederim :)

tşk ederim netten baktım fiyatı dediğin gibi 51 TL bir de dışarda bakıcam bazen marketlerde indirim günleri oluyor denk gelirsem güzel olur

bebiş im için gerekli olucak diye düşünüyorum henüz 2 aylık ama zaman çabuk geçiyor nasıl bir şey kullanmam gerekli fikri , bilgisi olan varmı

Hanımlar ben size Philiphs tavsiye edeceğim, şu ana kadar mutfak aletlerinin neredeyse hepsini philipsten almaya özen gösteriyorum, kaç yıldır kullandığım bir portakal sıkacağım var ve neredeyse her sabah portakal sıkarım yani yılda bir iki kez kullandığım birşey de değil, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.Model numarası hr2752, görünüş olark da çok şık aynı zamanda sessiz, diğer sıkacaklar çok gürültülü çalışıyorlar bu rürünü aldığım zaman o senenin en sessiz sıkacağı seçilmişti, belki diyeceksiniz ne önemi var ama sabah sabah o kadar gürültü çıkaran bir aleti çalıştırmak istemeyebilirsiniz.Amaç da o zaten kullanıcı memnuniyeti,siyah rengini tavsiye ederim, yıkaması da kolay.

Bence Moulinex katı meyve sıkacağı al,ben narenciyenin kabuklarını soyup ona atıyorum sonuç harika, ayrıca katı meyvedede işini görüyor yani ikisi bir arada:)

Bence Moulinex katı meyve sıkacağı al,ben narenciyenin kabuklarını soyup ona atıyorum sonuç harika, ayrıca katı meyvedede işini görüyor yani ikisi bir arada:)

aslında mantıklı ama çok yer kaplıyor onlar, annemde de var kocaman, zor yer buluyor ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…