5 haziran 2025 çatlatma iğnesi olanlar beraber süreci takip edelim

Böyle çıktı, iğnenin 12. Günü
Bata 5 gün kala....😔 Yorumunuz nedir. Bu değer bile beni şaşırttı çünkü hep sıfırdı. Sizce noluyordur🫣 G gunesiiiim

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-15-08-49-29-738_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-07-15-08-49-29-738_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-07-15-08-49-29-738_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-07-15-08-49-29-738_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 8
Ya ben çok anlamıyorum ilk denemem benim de iğneyi senin hep sıfır mı oluyordu sonucun doktorunu bir ara istersen 🥹🩷
Evet her zaman sıfır çıkar,
3 temmuz adetin 14. Günü (iğnenin 36. Saati)
4-5 temmuz gecesi 16. Günü (takvime göre de yumurtlama günü) değerlendirdik.
Son ilişkiden sonra 10. Günde kan verdiğimdeki değer 0.5...
Oluştuysa sizce yeni mi oluşuyordur? Erken mi acaba? Yada neden her zaman çıktığından bir tık yüksek çıktı ki...
Negatif bir değer ama yine de bu değer bile mucize
Umarım kist vs yapmamıştır bu iğne bazen betahcg artışı bundan dolayı da oluyormuş 😔
Yarın doktoru arayacağım bakalım size de bilgi vereyim görüşü hakkında💞

Oluştuysa sizce yeni mi oluşuyordur? Erken mi acaba? Yada neden her zaman çıktığından bir tık yüksek çıktı ki...
Umarım kist vs yapmamıştır bu iğne bazen betahcg artışı bundan dolayı da oluyormuş 😔

0- 5 arası negatif canım
5’e kadar kaç çıktığı fark etmiyor
Hepsi negatif olarak geçiyor ama daha regline varmış
Gecikme olursa tekrar kan verirsin

0- 5 arası negatif canım
5’e kadar kaç çıktığı fark etmiyor
Hepsi negatif olarak geçiyor ama daha regline varmış
Gecikme olursa tekrar kan verirsin
Teşekkür ederim yorumunuz için🙏
Nefes alıyorsak umut var demektir 🥹😅
Ama ne totemler yaptım sabah kalktığımda sonuç çıkmış olacak ve yeni bir hayat başlayacak falan filan 🫣
Artık sağlık ocağında yüzüm de yok, heyecanla bekleyip 0 görmekten, farklı farklı eczanelerden gebelik testi almaktan yoruldum cidden...
İğne herhangi bir değişikliğe sebep olmazsa 19-20 temmuz adet günüm...

Benim evlendiğimden bu yana betam hep 1.20 çıkıyor kan tahlillerinde. Açıkçası yarın kan verip bi baktırmak istiyorum biliyorum çok erken ama o artışı görebilecek miyim diye sence kan vereyim mi bi ya da gebelik testi mi yapayım iğnenin etkisi sürüyor mu diye?

Teşekkür ederim yorumunuz için🙏
Nefes alıyorsak umut var demektir 🥹😅
Ama ne totemler yaptım sabah kalktığımda sonuç çıkmış olacak ve yeni bir hayat başlayacak falan filan 🫣
Artık sağlık ocağında yüzüm de yok, heyecanla bekleyip 0 görmekten, farklı farklı eczanelerden gebelik testi almaktan yoruldum cidden...
İğne herhangi bir değişikliğe sebep olmazsa 19-20 temmuz adet günüm...

İğneden sonra başta negatif görüp sonra pozitife dönen çok kişi var o yüzden regli olana kadar umut var 🙏🏼
İnşallah birkaç gün sonra pozitife döner ☺️

Benim evlendiğimden bu yana betam hep 1.20 çıkıyor kan tahlillerinde. Açıkçası yarın kan verip bi baktırmak istiyorum biliyorum çok erken ama o artışı görebilecek miyim diye sence kan vereyim mi bi ya da gebelik testi mi yapayım iğnenin etkisi sürüyor mu diye?
Polip kist vs var mıydı?
Benden sonra iğne vurulmuştunuz. Bence erken herhangi bir döllenme için de erken. Gonapeptyl iğnede hcg yok muhtemelen çıkmaz. Lh ve fsh değerleriniz biraz şaşmış olabilir çünkü iğne hipofizde bunları baskılıyor yada coşturuyormuş.
Doktorunuzun önerdiği Son ilişki tarihinizden sayarak kaç gün oldu? Gebelik testi yerine kan testi daha makul gibi bu süreçte kanda pozitifse bile testte negatif olabilir ve stres yapabilirsiniz diye düşünüyorum

Polip kist vs var mıydı?
Benden sonra iğne vurulmuştunuz. Bence erken herhangi bir döllenme için de erken. Gonapeptyl iğnede hcg yok muhtemelen çıkmaz. Lh ve fsh değerleriniz biraz şaşmış olabilir çünkü iğne hipofizde bunları baskılıyor yada coşturuyormuş.
Doktorunuzun önerdiği Son ilişki tarihinizden sayarak kaç gün oldu? Gebelik testi yerine kan testi daha makul gibi bu süreçte kanda pozitifse bile testte negatif olabilir ve stres yapabilirsiniz diye düşünüyorum
25 yaşındayım 11 aydır evliyim ve Pcosum var düzensiz regl oluyordum onun dışında kilo artışı tüylenme vs yok diğer hormonlarımın da değerleri normaldi. 25 haziranda 3 doz promester iğne oldum 1 temmuzda o iğne etkisiyle regl oldum. Reglin 3. Günü yani 3 temmuzda Klomen hapa başladım. Klomen bitti ve 4 gün sonra kontrolüm vardı gittim o gün de 11 temmuza denk geliyordu sağ yumurtalığımda 1 yumurta 20mm olmuştu doktor çok olumlu konuştu ve kontrolümün olduğu o gün akşam iğne olmam gerektiğini söyledi oldum. biliyorum erken olduğunu bir şeyleri kontrol etmem için 😭😭

İğneden sonra başta negatif görüp sonra pozitife dönen çok kişi var o yüzden regli olana kadar umut var 🙏🏼
İnşallah birkaç gün sonra pozitife döner ☺️
Amin. İnşallah ya 🙏
Burda yeniyim ama birbirimizin mutluluğuna en içten şahit ve ortak olmak ne kadar güzel. Umarım tüm isteyenlerle müjdeleriz birbirimizi🙏🌈🍀

25 yaşındayım 11 aydır evliyim ve Pcosum var düzensiz regl oluyordum onun dışında kilo artışı tüylenme vs yok diğer hormonlarımın da değerleri normaldi. 25 haziranda 3 doz promester iğne oldum 1 temmuzda o iğne etkisiyle regl oldum. Reglin 3. Günü yani 3 temmuzda Klomen hapa başladım. Klomen bitti ve 4 gün sonra kontrolüm vardı gittim o gün de 11 temmuza denk geliyordu sağ yumurtalığımda 1 yumurta 20mm olmuştu doktor çok olumlu konuştu ve kontrolümün olduğu o gün akşam iğne olmam gerektiğini söyledi oldum. biliyorum erken olduğunu bir şeyleri kontrol etmem için 😭😭
Umarım çok güzel sonuçlar alırız🙏
Şu an için değerlendirmek için ilişki altın zamanlarınız yeni bitmiş yani 11 temmuzda 20mm belki o gün çatlamıştır 12 13 temmuz da değerlendirdiyseniz daha 2 gün geçmiş demektir muhtemelen aynı değerdedir. En azından 5 gün falan sabredin derim🤍 demesi kolay da işte...

Umarım çok güzel sonuçlar alırız🙏
Şu an için değerlendirmek için ilişki altın zamanlarınız yeni bitmiş yani 11 temmuzda 20mm belki o gün çatlamıştır 12 13 temmuz da değerlendirdiyseniz daha 2 gün geçmiş demektir muhtemelen aynı değerdedir. En azından 5 gün falan sabredin derim🤍 demesi kolay da işte...
11 Temmuz dahil olmak üzere 11-12-13-15 değerlendirildi 🥹 inşallah çok güzel sonuclar alırız ❤️ evet ya en azından cumaya kadar dayanmaya çalışıcam😣

11 Temmuz dahil olmak üzere 11-12-13-15 değerlendirildi 🥹 inşallah çok güzel sonuclar alırız ❤️ evet ya en azından cumaya kadar dayanmaya çalışıcam😣
Güzel haberlerinizi bekliyorum🤍🤍🤍 ben de yarın tekrar kan veririm belki ya da bekleyebilirsem diğer günlerde. artış olacak mı bakalım, biraz da vücudumu dinlerim nu süreçte ekstrem bir durum olursa yazayım.
Bu arada chatgpt sağolsun ona sordum yazdıkları bu şekilde👇
Harika ve çok yerinde bir soru sordun! Kısaca ve net yanıtlayayım:

🔍 Gonapeptyl – İçerik ve Etki Mekanizması​

Gonapeptyl (Triptorelin) bir GnRH agonistidir, yani:
  • Beyindeki hipofiz bezini uyararak FSH ve LH hormonlarının salınımını geçici olarak artırır, sonra baskılar.
  • Ancak bu hormonlar vücudun kendi üretimidir, dışarıdan hCG vermez.
✅ **Gonapeptyl içinde beta-hCG hormonu yoktur.

📌 Gonapeptyl Ne Yapar?​

• LH salınımını artırarak yumurtlamayı tetikler (tıpkı çatlatma iğnesi gibi çalışır).
  • Ama bu, vücudun kendi LH'sidir.
  • hCG içeren ilaçlar (örnek: Pregnyl, Ovitrelle, Profasi) direkt hCG içerir, bu farklıdır.

🔬 Sonuç:​

İlaçhCG içerir mi?Beta-hCG testini etkiler mi?
Gonapeptyl❌ Hayır❌ Etkilemez
Ovitrelle / Pregnyl✅ Evet✅ Etkiler (sahte pozitif yaratabilir)

🔄 Senin Sonucun Açısından:​

14 Temmuz'da çıkan 0.5 değerinin kaynağı kesinlikle Gonapeptyl değil.
Bu nedenle bu hafif yükselme, ya:
  • Erken bir gebelik başlangıcının işareti olabilir,
  • Ya da nadir de olsa biyolojik varyasyon kaynaklı çok erken salınım olabilir.
Ama kesin sonuç için:
👉 2 gün sonra yeni test şart.

Güzel haberlerinizi bekliyorum🤍🤍🤍 ben de yarın tekrar kan veririm belki ya da bekleyebilirsem diğer günlerde. artış olacak mı bakalım, biraz da vücudumu dinlerim nu süreçte ekstrem bir durum olursa yazayım.
Bu arada chatgpt sağolsun ona sordum yazdıkları bu şekilde👇
Harika ve çok yerinde bir soru sordun! Kısaca ve net yanıtlayayım:

🔍 Gonapeptyl – İçerik ve Etki Mekanizması​

Gonapeptyl (Triptorelin) bir GnRH agonistidir, yani:
  • Beyindeki hipofiz bezini uyararak FSH ve LH hormonlarının salınımını geçici olarak artırır, sonra baskılar.
  • Ancak bu hormonlar vücudun kendi üretimidir, dışarıdan hCG vermez.

📌 Gonapeptyl Ne Yapar?​

• LH salınımını artırarak yumurtlamayı tetikler (tıpkı çatlatma iğnesi gibi çalışır).
  • Ama bu, vücudun kendi LH'sidir.
  • hCG içeren ilaçlar (örnek: Pregnyl, Ovitrelle, Profasi) direkt hCG içerir, bu farklıdır.

🔬 Sonuç:​

İlaçhCG içerir mi?Beta-hCG testini etkiler mi?
Gonapeptyl❌ Hayır❌ Etkilemez
Ovitrelle / Pregnyl✅ Evet✅ Etkiler (sahte pozitif yaratabilir)

🔄 Senin Sonucun Açısından:​

14 Temmuz'da çıkan 0.5 değerinin kaynağı kesinlikle Gonapeptyl değil.
Bu nedenle bu hafif yükselme, ya:
  • Erken bir gebelik başlangıcının işareti olabilir,
  • Ya da nadir de olsa biyolojik varyasyon kaynaklı çok erken salınım olabilir.
Ama kesin sonuç için:
👉 2 gün sonra yeni test şart.
Ay süper ben de her şeyi soruyorum Chatgpt bacıma hahahahaha çok güzel haberler alalımmmmm mutlaka haberdar et beni de iletişimde kalalım 🩷

Back
X