narkoozlu gibiyim... sadece içimin acısını hissediyorum....

elif38000

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
76
2
6
35
Kayseri
mrb arkadaşlar bir süre önce birlikteiğim sona erdırdım. o kadar anlamsızkı hersey uyuştum sankı. bana yardımcı olun lütfen. yenı hayatıma alıamadım yada bılmıyorum noluyo ama ıyı degılım.. kendımden korkuyorum..

ne kadar süredir birlikteydiniz ve neden ayrıldınız

Hangi sebepten ötürü ayrıldınız ..

Siz bitirdiniz herhalde ilişkiyi.

Neden içiniz acıyor ?

Canim toparlanmalisin..bi kapinin kapanmasi yeni bi baslangica sebep olurmus.boylesi hayirliymis demekki..bende oyleyim..hatta 10gun oncesine kadar ruh gibi geziyordum..yemeden icmeden kesilmisdim..eridim resmen 1ayda..ama yavas yavas kendimize gelmemiz lazim..hayat devam ediyor..dusunmemeye calis..zor olucak biraz evet ama unutulucak..ne kadar sevsekte unutmak zorundayiz..

ona alışmıştın çünkü hergün sesini duymaya arayıp sormasına sohbetine şuan alıştığın bişeyin yokluğunu çekiyosun bunada alışcaksın kendine meşgale bul oyalan

lutfen bu yazacaklarımdan dolayı banlanmak ıstemıyorum zira bıraz agır seyler yazıcam elıf sen manyakmısın allah askına senı hergun doven cocuklarına ezdıren sana nıkah kıymayan senden 20 yas buyuk adamımı ozluyosun ya sen bızımle dalgamı gecıyosun daha ıkı gun once nasıl bu adamdan kurtulurum dıye konu acıyodun hey allahım yarabbım ya

Göz gezdirdim eski konularına da, ben sizin gibileri anlayamıyorum arkadaşım.
Bir kadının önce kendine saygısı olmalı. Kendinize bu kadar acı çektirip bir bitki muamelesi yaptırmak hoşunuza gidiyorsa, buyrun dönün eski hayatınıza.

adam senı dayaktan hastanelık edınce gorursun o zaman gercek narkozu

Biz buna alısmıs kudurmustan beterdır ve bir değişik versiyon alısmamıs go.... Don durmazmıs diyoruz .......

Diğer konunundan hatırlıyorum ailenin yanındamısın ?
İnşallah onlarında yanındasındır temelli kurtulursun o adamdan

Yok yok, biz insanoğlu kurtulduğumuz için şükretmemiz gereken konularda Allah bizim belamızı versin diyip o derde geri koşuyoruz ya, başımıza ondan sonra ne gelirse haketmiş oluyoruz gerçekten.

Eski konuları okudum. Bacım bir psikologa git sana zahmet. Ne su anki halin normal ne yaşadıkların. Uzmandan destek al. Bizden bisi çıkmaz. Anca azar yersin

Diğer konunda nikahsız eşin yüzünden intiharın eşiğinde oldugunu söylüyordun
şimdi ayrıldın narkozlu gibiyim diyorsun.

ciddi soruyorum ne olursa mutlu olursun:26:

Zamana ihtiyacınız var sadece, yaranız taze kanıyor, elbet kabuk bağlar zamanla ,belki izi bile kalmaz.

Kurtuldugun icin sükür etmelisin. Bide yas tutuyosun
Seninki normal ikiski degildiki ..
simdi neden bitti diye uzuluyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…