Benim gittigim hastanenin proseduru oyleymis,genel anestezi uygulamiyorlarmis,baska carem yok anlayacaginiz!guya burasi avrupa ya kafayi yiyecegim,kime sorsam narkozlu yaptirmis,ustelikde islem yapildiktan sonra 3 gunde yine cok agrilari olmus,bu nasil is anlayamadim ama cok huzursuzum bu konuda,lokal anestezi bile vermeyeceklermis,sadece sakinlestirici bir hap dusunebiliyormusunuz,simdiden insani bu kadar strese sokuyorlar ne bicim is bu,halbuki tup bebek tedavisinde stres kesinlikle yasak,ya memleketimin gozunu seveyim yinede,hic degilse derdini anlatabiliyorsun.neyse arkadaslar sizide strese sokmak istemiyorum,hayirlisi olur insallah!
Benim gittigim hastanenin proseduru oyleymis,genel anestezi uygulamiyorlarmis,baska carem yok anlayacaginiz!guya burasi avrupa ya kafayi yiyecegim,kime sorsam narkozlu yaptirmis,ustelikde islem yapildiktan sonra 3 gunde yine cok agrilari olmus,bu nasil is anlayamadim ama cok huzursuzum bu konuda,lokal anestezi bile vermeyeceklermis,sadece sakinlestirici bir hap dusunebiliyormusunuz,simdiden insani bu kadar strese sokuyorlar ne bicim is bu,halbuki tup bebek tedavisinde stres kesinlikle yasak,ya memleketimin gozunu seveyim yinede,hic degilse derdini anlatabiliyorsun.neyse arkadaslar sizide strese sokmak istemiyorum,hayirlisi olur insallah!
gül sehri canim nerde yasiyorsunki böyle seymi olur senin istegin dogrultusunda anastezi uygulamalari gerekir cünkü narkozdan kalkinca acidan duramiyorsun kaldiki canli canli amaliyat resmen
Hastane degistirmeye kalksam oda buyuk sorun olacak simdi,cunki butun raporlarim bu hastanede,dil sorunum olmasa kendim arastirip daha iyi bir hastane bulabilirim belki ama birde dil sorunum var off ya off daha simdiden strese soktular beni,esimde hicbirsey anlamiyor zaten,bir bayan bana tercumanlik yapiyor,anlayacaginiz cok zor bir donemdeyim,allah benimde hepinizinde yardimcisi olur insallah.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım türkiyeye gelsen burada olsan tedavini olmaz mı?imkansız mı?
O imkansiz iste,keske bu tedavyi turkiyede gorebilsem,cunki benim icin cok zor oluyor burada dil bilmedigim icin.
insallah oyle olur ve ben yasadigim bu sikintilari ve uzuntuleri bir anda unuturum,hepinizdende allah razi olsun,benimle ilgilenip derdimi paylastiniz,allah sizleri,hepimizi eli bos birakmaz insallah.
Amiiiiiiiiiiiiin Allah gönlüne göre versin ve herkesin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun. Özgürcecim sen mükemmel bi anne olacaksın sevgi dolu mükemmel bir anne... E bebişin de sana naz yapıyo gelmek için o kadar da olsun de mi... Benim de bebişim yok daha inşallah zamanı gelince, Allah o güzel duyguyu hepimize yaşatsın:1hug::1hug:amiiin canım.güzel haberler duyalım sevincimiz katlansın.hepimiz aynı anda hamile kalalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?