narkozsuz yumurta toplamasi yaptiran varmi?

ya sen iyilik meleği misin, nesin canım?:1hug::1hug: ne güzel bir yüreğin var arkadaşım.allah seninde gönlüne göre versin canımm.:1hug:a.s.

ya sen iyilik meleği misin, nesin canım?:1hug::1hug: ne güzel bir yüreğin var arkadaşım.allah seninde gönlüne göre versin canımm.:1hug:a.s.
İnan, herkes beni iyilik meleği gibi görmez Özgürcem, kişi nasılsa karşısındakini de o şekilde görürmüş. Bazılarına göre zebani bile olabilirim hakederlerse, ben haklıdan ve iyiden yanayımdır hep. Yani sana iyilik meleği gibi göründüysem, o tamamen senin iyiliğindendir. İyiki varsın canım benim:1hug::1hug::1hug:

gulsehri bende hollandada kaliyorum burdada vermiyorlar narkozu dedigin gibi insan adi davraniyorlar umurlarindami bir turk bebegi daha dogacak isterlermi maalesef canim zor istedigin ilgiyi bulamayinca insanin umududa gidiyor bende yasadigi tecrubelerden turkiyede yaptirmaya karar verdim arastir sigortan karsiliyorsa sende turkiyede yaptir canim ALLAh yardimcin olsun insallah tez hamile kalirsinda hic gerek kalmaz bir daha tup bebegi yaptirmaya !!!....

canım, gerçekten bu yüzden mi, yani türk olduğunuz için mi acaba, narkozsuz yapmıyorlar.türk dr.bulmanız mümkün değil mi oralarda?

gülşehri canım benimde yumurta toplama işlemimi narkozlu yaptılar hata muayenede doktorum kasılmam olduğunu farketi ve transferimide narkozlu yaptı.Şimdi sendaha yolun başındasın bu tür ağrılara alışman gerek ben 2 ay hergün iğne salındım inanki üzerinden 2ay geçti ve hala iğne yerlerim ağrıyor bide sonucunda ne oldu düşük oldu ,ama ne kadar acı çekersek çekelim önemli olan sonunda inşalah ve inşalah kucaklarımıza alacağımız güzelikler bize herşeyi unuturacak.sen hep bunu düşün ve hiçbir şeyden korkma.Ölmek var dönmek yok.

Henuz tedaviye bile baslayamadik maalesef,asiri stresten adetim gelmiyor,doktorun dedigine gore ayin 24 unde olmam lazimdi ama henuz hicbirsey yok,ya herseyin hayirlisi allahtan,beklemekten yoruldum artik.

Canim sagol,tabiiki agrilara aliskinim,yillarca endometriosiz belasiyla ne sancilarla ugrastim,bayginlik gecirdigim,acillere tasindigim gunler bile oldu ama bu farkli birsey iste anlatamiyorum,ignelerden hic korkmuyorum,igne dedigin nedirki,neyse bunada katlanacagiz mecburen ne yapalim allah yardimcimiz olsun ne diyeyim,verdigin moral icin cok sagol,insallah bebklerimizi konusuruz burada 1 yil sonra,seninkinin gazi vardi,benimki gece cok uyaniyordu gibi seyler,ahhh allahim saglikli birer evlat bagisla rabbimm.:teselli::teselli:

yapana göre değişir.ben iki denememde narkoz aldım ama 3.de ısrar ettiler.lokal ol diye ve emin ol çok memmnun kaldım.damardan dolantin yaptılar.saRHOŞ GİBİ oldum.ne hissettim ne de duydum.keşke diğer ikisinide lokal yaptırsaymışım.çok rahattı.sonrasında da ağrım olmadı.

kesinlikle anestezi iste eğer prosüdür mrosüdür diyolarsa farkını öde ama anestezi al.Zaten her yer sadece hafif bi anestezi veriyolarmış.zararıda olduğunu sanmam dilersen bilirkişilere danış ALLAH ayrdımcın olsun

Nihayet tedavim bitti ve carsamba gunu sabah 9 da, olusabilen tek yumurtami alacaklar ve anestezi falanda uygulamayacaklar,korkmuyorum desem yalan olur aksine cok korkuyorum,bir yandan moralsizlik,bir yandan korku,hayir olur insallah sonu.

canım allah yardımcın olsun inş çektiğin ağrılara değerde bebişin olur ağrı meselesine gelince canm bol bol dua et napalım bazı şeylere katlanaz artık benimde olmuyor bebeğim ve bazen herşeye değer diyorm çekmediğimiz kalmıyor canm napalım artık olacak bunlar inş sonucu ii olura.s.

Axsaray canim ben belcikada kaliyorum,ya sanki insani dovecek gibi davraniyorlar zaten bende anlamadim gitti ama baska caremde yok mecbur katlaniyorum.

ben çok acı çektim narkoz aldım ona ragmen bilmem anlatabildimmi sonra tam bir yıl yumurtalıklarım sancıdı iğne batması şeklinde bir agrı çok uyutmuyorlar hafif bir narkoz veriliyor büyük ameliyat gibi derin uyutmuyorlar sen hastasın dr konuş ne demek dövmek sende bayılmıyosun zaten onlara gitmeye derdinin dermanı için gidiyorsun

Nihayet tedavim bitti ve carsamba gunu sabah 9 da, olusabilen tek yumurtami alacaklar ve anestezi falanda uygulamayacaklar,korkmuyorum desem yalan olur aksine cok korkuyorum,bir yandan moralsizlik,bir yandan korku,hayir olur insallah sonu.

neden tek yumurta ben bu yazını okumamışım belki tek yumurtya oldugu için uytmuyorlar çok yumurtada narkoz çok gerekli belçkadaki teva sürecini merak ediyorum türkiyeden farklı neler var acaba

neden tek yumurta ben bu yazını okumamışım belki tek yumurtya oldugu için uytmuyorlar çok yumurtada narkoz çok gerekli belçkadaki teva sürecini merak ediyorum türkiyeden farklı neler var acaba

Canim bu tedaviden bende pek birsey anlayamadim,benim ileri yasim ve ayrica agir endometriosiz hastasi olmamdan dolayi zaten yumurtalarim cok iyi degildi,buna ragmen bana uyguladiklari tedaviyi normal prosedure gore yurutmusler,olmasi gereken daha agir bir tedaviymis aslinda,dun gittigimizde bizim elimizden gelen birsey yok,masraflari sigorta karsiladigi icin bu prosedurden disariya cikamiyoruz ama eger istersen tedaviyi simdi kesip,onumuzdeki ay daha agir bir tedaviye baslayalim dediler,bende 1.5 aydir tedavi goruyorum neden ilk basta boyle yapmadiniz diye sordum ama cevap ayni maalesef,yinede tek yumurtami denemek istiyorum,allah buyuk ne diyeyim,bana bir oyun oynandi ama ne oldugunu cozemiyorum,dil bilmemenin en kotu tarafida bu,derdimi anlatamaiyorum,anlayamiyorum,bu denemem tutmassa baska bir hastane arastiracagim zaten,yarin sabah yumurtami alacaklar,insallah iyi bir yumurta cikar ve guzel bir sekilde dollenip bana tutunur.

canım allah yardımcın olsun inş o tek yumurtan sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz bu arada bende tüp tedavisine başladım ve dr yumurta toplama işlemi zor oluyomuş dedim o da seni uyutucaz zaten 10 dk lık bi işlem sen hiç bişi hissetmiyceksin dedi

anestezis olurmu arkadaslar ??????? en azindan lokal anestezi olursunuz sanirim
lokal anestezi de bile aciyi hissediyor insan. degilki anestezisiz.dayanmak cok zor olurrrr

Yumurta toplamaya benzer bir prosedürü narkozsuz yaptırdım. İlk an ani ve yoğun bir ağrı oluyor; ancak bu ağrı saniyeler sürüyor. Sonrasında normal bir ağrı, öyle dayanılmayacak veya narkoz almayı gerektirecek bir ağrı değil. İşlem bittiğinde ağrı sızı olmuyor, olursa da içmen için ağrı kesici öneriyorlar zaten.

Ohhh ilk olarak icim biraz ferahladi,ay nasil korkuyorum bir bilsen,sabah gidecegim,hala kacmak geliyor icimden.

Zen,bu arada hosgeldin canim,ilk mesajini bana yazmissin,bunun icinde ayrica tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…