narkozsuz yumurta toplamasi yaptiran varmi?

seni anliyorum canim hem de tahmin edemeyecegin kadar. bende ayni yollardan gecmis biri olarak. enicten dileklerimle isterim ki allah sana es yumurta ikizleri nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gülsehri, sana bu mesajı yazmak için üye oldum :) Canım operasyon sırasında derin nefes al, sonucun çok güzel olacağını hayal et. Bebeğini kucağına aldığını, emzirdiğini düşün. O an bunu yapmak zor gelebilir; ama düşünmeyi bırakma lütfen. Rahminde baskı veya dolgunluk hissedebilirsin, o an insan elini içeri daldırıp ne var ne yok çıkartmak istiyor insan :) Ama inan dayanılamayacak bir ağrı değil... Sonrasında eve gidip mışıl mışıl uyumaya çalış, kendini yoracak işler yapma.

Gülsehri, sana bu mesajı yazmak için üye oldum :) Canım operasyon sırasında derin nefes al, sonucun çok güzel olacağını hayal et. Bebeğini kucağına aldığını, emzirdiğini düşün. O an bunu yapmak zor gelebilir; ama düşünmeyi bırakma lütfen. Rahminde baskı veya dolgunluk hissedebilirsin, o an insan elini içeri daldırıp ne var ne yok çıkartmak istiyor insan :) Ama inan dayanılamayacak bir ağrı değil... Sonrasında eve gidip mışıl mışıl uyumaya çalış, kendini yoracak işler yapma.

Cok tesekkur ederim zen,bu siteye bana mesaj yazmak icin uye olduguna o kadar sevindimki anlatamam,seni arkadas listeme aliyorum hemen,her ne olursa olsun sanal dunyanin ne kadar yalanci oldugunu soylerlerse soylesinler bir gercegi degistiremezler,kadinlar kulubu gibi bir yer asla yok,burasi gercektende en secme kadinlarin toplu olarak bulundugu bir yer,tekrar hosgeldin canim benim.

Gülsehri, dualarım seninle, çarşamba saat 9'da operasyon demiştin. Belçika ile -1 saat farkı var, şimdi orada saat 08:50 ben duaya başlıyorum :)

Zen,merhaba canim arkadsim,geldim ben,evet biraz acili gecti yumurta toplama islemim ama yumurta tek oldugu icin uzun surmedi allahtan,dusunuyorumda cok yumurta olsaydi dayanilir gibii degildir,guya sakinlestirici igne yaptilar ama igne operasyondan sonra etkisini gosterdi,geldigimden beri uyuyorum ve hala kendime gelemedim,dualarin icin allah senden razi olsun,allah seninde gonlunde ne istegin varsa onu sana bagislasin.

gülsehri ilk engeli astin umarim devami da hakkkinda hayirli olsun .................

Gülşehri, inşallah en kısa sürede isteğine kavuşursun, dualarım seninle.

Destekleriniz icin sonsuz tesekkurler can arkadslarim,simdi dua etmekten baska yapabilecegim birsey kalmadi,umarim biricik yumurtam,biricik can evladim olur.

canım ya inşallah bu sıkıntılarına değer de bebişini kucağına alırsın.inan okudukça senin gibi ben de kasıldım.bende muayene bile olamam.bırak muayeneyi alttan ultrason bile feci canımı yakar.sen bide resmen ameliyat oldun ya.allah yardımcın olsun canım.bize de nasip olur inşallah.

Destekleriniz icin sonsuz tesekkurler can arkadslarim,simdi dua etmekten baska yapabilecegim birsey kalmadi,umarim biricik yumurtam,biricik can evladim olur.

ÇOK GEÇMŞ OLSUN ALLAH UMARIM ÇEKTİĞİN SIKINTILARIN KARŞILIĞI OLARAK BEBEĞİNİ TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMANI NASİP EDER CANIM .RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE GÜLSÜN İNŞALLAH a.s.a.s.

ÇOK GEÇMŞ OLSUN ALLAH UMARIM ÇEKTİĞİN SIKINTILARIN KARŞILIĞI OLARAK BEBEĞİNİ TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMANI NASİP EDER CANIM .RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE GÜLSÜN İNŞALLAH a.s.a.s.

Cok sagol hicrancigim,allah hepimizin gonlundeki prens yada prensesleri bir an once kucaklarimiza versin hayirlisiyla.

Gülşehri Canim Yazilarini Yeni Okudum. çok Geçmiş Olsun Allah Bebeğinin Sana Simsiki Tutunmasini Nasip Etsin Inşallah.... Moralini Yüksek Tut Bebişinle Hergün Konuş... Ona Yaşadiklarini Anlat Sana Simsiki Tutunmasi Gerektiğini Anlat...

Bende Tedavi Görüyorum Canim Diliyorum Allah Herkesin Gönlüne Göre Verir Emeklerimizi Boşa çikarmaz...

inş bebegın sana sımsıkı tutunur annesı senı bırakmaz sende pozıtıf dusun kotu hıc bırseyı aklına getırme

Cok uzgunum,uzuntumu anlatacak kelime bile bulamiyorum,yumurtam dollenmedi,kendimi o kadar kotu hissediyorumki anlatamamsenağlamasenağlama

Cok uzgunum,uzuntumu anlatacak kelime bile bulamiyorum,yumurtam dollenmedi,kendimi o kadar kotu hissediyorumki anlatamamsenağlamasenağlama

bende çok üzülmüştüm kimseyi görmek istememiştim saatlerce aglamıştım biliyormusun allah büyük kim bilir ne sebeb oldu üzme canını tamammı sakın üzülme:1hug:

Back
X