Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülsehri arkadasim insallah hakkin da hayirlisi olsunnnnnnnnn
Gülsehri, sana bu mesajı yazmak için üye oldum :) Canım operasyon sırasında derin nefes al, sonucun çok güzel olacağını hayal et. Bebeğini kucağına aldığını, emzirdiğini düşün. O an bunu yapmak zor gelebilir; ama düşünmeyi bırakma lütfen. Rahminde baskı veya dolgunluk hissedebilirsin, o an insan elini içeri daldırıp ne var ne yok çıkartmak istiyor insan :) Ama inan dayanılamayacak bir ağrı değil... Sonrasında eve gidip mışıl mışıl uyumaya çalış, kendini yoracak işler yapma.
Destekleriniz icin sonsuz tesekkurler can arkadslarim,simdi dua etmekten baska yapabilecegim birsey kalmadi,umarim biricik yumurtam,biricik can evladim olur.
ÇOK GEÇMŞ OLSUN ALLAH UMARIM ÇEKTİĞİN SIKINTILARIN KARŞILIĞI OLARAK BEBEĞİNİ TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALMANI NASİP EDER CANIM .RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE GÜLSÜN İNŞALLAH a.s.a.s.
Cok uzgunum,uzuntumu anlatacak kelime bile bulamiyorum,yumurtam dollenmedi,kendimi o kadar kotu hissediyorumki anlatamamsenağlamasenağlama