• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nars mı Shiseido mu?

Bordonunkoyutonu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.150
Puanlar
83
Kızlar özel gün fondöten arıyorum. Başka marka önerisi istemiyorum. Nars light reflecting mi nars radiant longwear mı shiseido skin self refreshing fondöten mi? Cilt kusurlarım yok eskiden kalan ufak birkaç lekem var sadece ama cildim fondoten kusmaya müsait biraz. Kalıp gibi duruşu sevmiyorum daha doğal dursun istiyorum. Şimdiden teşekkürler 🌼

özel gün içinse tabii ki nars longwear. kalıp gibi durmuyor. çok sıcak havalarda vs belki rahatsız eder ama dediğim gibi özel gün için en iyisi.

shiseido ben hiç beğenmedim bu arada 😂 haourglass bence daha basarılı hafif yapılı ve yoğun kapatıcılık olmayan bir fondöten için.

Kızlar özel gün fondöten arıyorum. Başka marka önerisi istemiyorum. Nars light reflecting mi nars radiant longwear mı shiseido skin self refreshing fondöten mi? Cilt kusurlarım yok eskiden kalan ufak birkaç lekem var sadece ama cildim fondoten kusmaya müsait biraz. Kalıp gibi duruşu sevmiyorum daha doğal dursun istiyorum. Şimdiden teşekkürler 🌼
Bu iki marka arasinda shiseido tabi ki

Back
X