Narsist bir sevgili ya da es deneyimi olan var mi?

Yorgunum666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
67
7
86
35
Hic narsist biriyle beraber oldunuz mu? Ona asik olup iliskiniz basladiktan sonra aslinda bambaska biri oldugunu gordugunuz oldu mu? Sizi elestirmesi ama elestiriye tahammulu olmamasi. Haksiz oldugunu kabullenmemesi. Kendini ovmeyi sevmesi. Size kendinizi yetersiz hissettirmesi. Boyle bir kisilikle beraber olan oldu mu hic ?

Hic narsist biriyle beraber oldunuz mu? Ona asik olup iliskiniz basladiktan sonra aslinda bambaska biri oldugunu gordugunuz oldu mu? Sizi elestirmesi ama elestiriye tahammulu olmamasi. Haksiz oldugunu kabullenmemesi. Kendini ovmeyi sevmesi. Size kendinizi yetersiz hissettirmesi. Boyle bir kisilikle beraber olan oldu mu hic ?
O narsist olabilir kuzumda. Önemli olan senin mazoşist olup olmayışın.
Ne gerek varki ego yükü bir adamla ömür mü geçer. Ha törpülerim , yontarım diyorsanda zor bence çocuk değil sonuçta . Huy , karakter meselesi...
Ben yapamazdım şahsen.

Oyle bir adamla birlikte degilim. Ama merak ediyorum bunu yasayan var mi? Zamaninda oyle bir adama asik oldum ve hala kendimi.toparlayamadim. benim ozguvenimi yerle bir etmis. Ayni seyleri yasayan insanlari merak ediyoum. Neler yapmislar nasil davrnamislar

Narsist kişilik senin özgüvenin ile beslenir.
Böyle birine aşık olduğunu zannetmek ( çünkü aşk değildir o .oyle istemiştir)
Insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük

Kurtuldum. İyi ki de ayrılmışım. Bence hiç bulaşmayın, unutmak daha iyi çekeceğiniz psikolojik acıya göre.

Nasildi sana karsi? Cevreye karsi nasildi? Ne kadar surdu evliliginiz ki? Bide evlenmeden önce nasildi? Ne kadar surede evlendiniz. Ya kusura bakmayin cok merak ediyorum bu insanlari ben
Konunda tanımlandığın özelliklere sahipti işte. Bu bir hastalık, belli ettiyse arkana bakma kaç. Deşelemenin bir yararı yok.

Konunda tanımlandığın özelliklere sahipti işte. Bu bir hastalık, belli ettiyse arkana bakma kaç. Deşelemenin bir yararı yok.
O baskasiyla birlikte zaten. Ama ona bana davrandigi gibi degildir belki. Oyle olsaydi o kiz dayanamazdi. Demek ki sadece bana boyleymis diyorum

Değişeceğini sanmıyorum . Sadece maske takıyordur. Er geç ortaya çıkar. Evlendiken sonra olmaması önemli.

Değişeceğini sanmıyorum . Sadece maske takıyordur. Er geç ortaya çıkar. Evlendiken sonra olmaması önemli.
Evlenmek uzereler. Degisti mi degismedi mi bilmiyorum. Sadece bana mi kotuydu onu da bilmiyorum. Ama asiri inatci ve elestiren elestirilmwye tahammulu olmayan kendini alttan alttan öven biriydi bana. Baskalarina nasil ona nasil bilmiyorm

Sanırım ben.. narsist bi kisilikti ona aşık oldum. Egosu cok yuksek ama egosu olan insanları sevmez. Kendisi elestirir ama elestiriye gelemez. Karsindakinde her zmaan bir yalan dolan arar.. en hakli en doğru odur.. en iyisi ona layiktir.. nu yuzden kendimi baya kötü hissetmistin
Benim hala duygularim suruyor ama en iyisi uzak kalmak..
Beni kötü hissettiren biriyle nereye kadar gider ki?

Sanırım ben.. narsist bi kisilikti ona aşık oldum. Egosu cok yuksek ama egosu olan insanları sevmez. Kendisi elestirir ama elestiriye gelemez. Karsindakinde her zmaan bir yalan dolan arar.. en hakli en doğru odur.. en iyisi ona layiktir.. nu yuzden kendimi baya kötü hissetmistin
Benim hala duygularim suruyor ama en iyisi uzak kalmak..
Beni kötü hissettiren biriyle nereye kadar gider ki?
Acaba bunlar herkese mi boyle oluyorlar yoksa bizi gucsuz bulduklariicin sadece bizemi

32 yıllık hayatımın 29 senesini narsist biri olarak yaşadım. insanlara pek önem vermem varsa yoksa kendi fikirlerim kendi doğrularım çıkarlarım vs idi. şimdi hayatımda eşim var beni baştan yarattı. ailem bile şaşırıyor halime. eşim dışında kalanların çoğuna hala narsistim ama eşim başka bir dünya benim için...

Back
X