- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 18
- 30
- Konu Sahibi Rapunzel Kibrit Satar
Bana bir yol gösterebilir mi tecrübeleriyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv de dolu ama ben işin psikolojik kısmını öğrenmek istiyorumBununla ilgili cok konu var bu forumda.
Bdv de dolu ama ben işin psikolojik kısmını öğrenmek istiyorum
Ya öyle değil direkt bilgi değil. Narsistin psikolojisini değil, onunla yaşayanların psikolojisini öğrenmek istiyorum.Zaten psikolojik kisma odakli konular.
Ya öyle değil direkt bilgi değil. Narsistin psikolojisini değil, onunla yaşayanların psikolojisini öğrenmek istiyorum.
Kendi kendine bişey uydurmalar varmı bu kişilerde,Ben yasadim kuzum tam tamina 5 ay boyunca ayni evin icinde hakaretler dayaklar kufurler kendi kendine biseyler uydurup o yolu dogruymus gibi gostermeler kendini hakli cikarmalar , bana sen bana burnunla beni sevmedigini soyluyorsun derdi . Saka gibi dimi ben nefes alip verisimle ona onu sevmedigimi soyluyormusum hop bi kavga gurultu bogaza yapismalar öldurisiye dovmeler sonra morarmis patlamis yerlerimdeb opup aglamalar oluyordu ve buna kimse engel olamiyordu herkes tedavi gormesini soyluyordu isin tuhafi tedaviyi kabul edip goturdugumuzde bilin bakalim doktor ne diiyordu ? Bunlar normal her hastalikta olabilir peki ya kendi kendine birseyler uretmesi? Bunun icin kesin teshis koymamis icin cok erken , ne yapmasi lazim òldurup sonra mi teshis koyacaksiniz pskolojik siddet kendine kendine uydurmali kendini hep ustun gorme bencilligi vs hep devam etti he sonra nasil mi kurtuldum yine boyle dovmustu sonra acidi galiba kendi eliyle hastaneye goturdu o disarda beklerken doktora onun yaptigini soyledim ve hastane polisiyle kurtuldum ifade vs vs anlat anlat bitmez.. he bana sorarsan eger ssnin pskolojin nasil oldu diye yari uyur yari uyaniktim hep gozumun onune onun eziyetleri gelirdi gozumu kapattigim an uykuya dalar gibi oldugumda hep onun bana saldirsi gelirdi sicrardim tedavi ? Tabi ki de gordum aradan suan 3 sene gecti hala arada bi gpzumun onune gelir ama atlattigimi dusunuyorum cok sukur arastirma mi yapiyorsun yoksa ayni evdemi yasiyorsun bilmiyorum daha cok sey var ama burda anlatmakla bitmez..
Soyledim ya tam ifade edemedim sanirim kendi kendine bana benim nefesimle konustugumu idda ediyordu ve beni buna inandirmaya calisiyordu ruh hastasi onun disinda mesela bi komsum bana gelmis olsaydi biz oturup konusurken normal oda gecer otururdu ve bana o gittikten sonra sana ne soyledi sessizce derdi hic birsey soylememesine ragmen olmayan seyleri varmis gibi gosterip ikna etmeye calisirdiKendi kendine bişey uydurmalar varmı bu kişilerde,
Ve seni ona inandırmak için bir sürü çaba ?
Bende bosanmak üzereyim ve esimin bu kişilikte oldugunu düsünüyorum,Soyledim ya tam ifade edemedim sanirim kendi kendine bana benim nefesimle konustugumu idda ediyordu ve beni buna inandirmaya calisiyordu ruh hastasi onun disinda mesela bi komsum bana gelmis olsaydi biz oturup konusurken normal oda gecer otururdu ve bana o gittikten sonra sana ne soyledi sessizce derdi hic birsey soylememesine ragmen olmayan seyleri varmis gibi gosterip ikna etmeye calisirdi
Hic durma kurtul derim ben guc bela kurtuldum, heleki kin yapmasi herseyi kendi yapip etmesi ve ustune kurup kin gutmesi allah yardimcin olsun kac yasindasin ?Bende bosanmak üzereyim ve esimin bu kişilikte oldugunu düsünüyorum,
Acaba ara ara durulup daha sonra atak dönemleri falan oluyormu ?
29 inşallah hayırlısıyla kurtulurumHic durma kurtul derim ben guc bela kurtuldum, heleki kin yapmasi herseyi kendi yapip etmesi ve ustune kurup kin gutmesi allah yardimcin olsun kac yasindasin ?
Korktum okuyunca cok uzuldm yasadiklarina tam bi ruh hastasymisSoyledim ya tam ifade edemedim sanirim kendi kendine bana benim nefesimle konustugumu idda ediyordu ve beni buna inandirmaya calisiyordu ruh hastasi onun disinda mesela bi komsum bana gelmis olsaydi biz oturup konusurken normal oda gecer otururdu ve bana o gittikten sonra sana ne soyledi sessizce derdi hic birsey soylememesine ragmen olmayan seyleri varmis gibi gosterip ikna etmeye calisirdi
Vakit kabetme bence allah yardimcin olsun tedavi filan ise yaramiyor maalesef cocuk var mi ?29 inşallah hayırlısıyla kurtulurum
Evet oyleydi halada oyledir bence tedavi filan islemez o pislige .Korktum okuyunca cok uzuldm yasadiklarina tam bi ruh hastasymis
Benim fikrim bu tür narsist insanlar musallat olacağı kişileri çok iyi seçiyorlar. Anaç ruhlu, yardım sever , vicdanlı kişiliktekileri hedef aliyorlar. Hele ki sevgi eksikliginiz var ve verecek çokca sevginiz varsa. Yakınım boyle biri ile sevgili oldu . Asla yapmayacaği şeyleri yaptı. Sonuç koca bir hiç. Çunku karşisinda ki sadece alan , asla vermeyen biriydi. Psikolog da demiş narsist insanlar birşeyi yaptirmak için seni ikna eder . Gercekten öyle . Ben çok geç uyandım boyle biri ile birlikte olduguna iş isten gecmisti. Narsistler karşısıdakinin öz güvenini hedef aliyor. Mesela bir tek sana ben bakarım. Sen şöyle kötüsünde ben sana katlaniyorum gibi. Sizi hep psikolojik olarak aşağı çeker ve bunu ustalikla yapar. Bir süre sonra gerçekten dediği kişi olduğunuzu ama onun o muhteşem krallığinda prenses oldugunuzu zannedersiniz. Tabi hep hatalı sizsiniz o hep mükemmeldir. Evliyseniz boşanın sevgiliyseniz ayrilın. Bu insanlar yaşam enerjinizi bitirir. Keşke yakınima yaptiklarini çok onceden fark edebilseydim . Geç kalmışım maalesef. Kızın öz guveni , yaşam enerjisi yerlerdeydi. Simdi iyi çok şükürYa öyle değil direkt bilgi değil. Narsistin psikolojisini değil, onunla yaşayanların psikolojisini öğrenmek istiyorum.
Evet o durumdayım. Beni hiç olmadığım biri haline getirdi. Seviyorum ama sevgiyle düzeltemeyeceğimi biliyorum. Doktor değilim teşhis koymak istemiyorum ama birebir narsiste uyuyor yaptıkları.Benim fikrim bu tür narsist insanlar musallat olacağı kişileri çok iyi seçiyorlar. Anaç ruhlu, yardım sever , vicdanlı kişiliktekileri hedef aliyorlar. Hele ki sevgi eksikliginiz var ve verecek çokca sevginiz varsa. Yakınım boyle biri ile sevgili oldu . Asla yapmayacaği şeyleri yaptı. Sonuç koca bir hiç. Çunku karşisinda ki sadece alan , asla vermeyen biriydi. Psikolog da demiş narsist insanlar birşeyi yaptirmak için seni ikna eder . Gercekten öyle . Ben çok geç uyandım boyle biri ile birlikte olduguna iş isten gecmisti. Narsistler karşısıdakinin öz güvenini hedef aliyor. Mesela bir tek sana ben bakarım. Sen şöyle kötüsünde ben sana katlaniyorum gibi. Sizi hep psikolojik olarak aşağı çeker ve bunu ustalikla yapar. Bir süre sonra gerçekten dediği kişi olduğunuzu ama onun o muhteşem krallığinda prenses oldugunuzu zannedersiniz. Tabi hep hatalı sizsiniz o hep mükemmeldir. Evliyseniz boşanın sevgiliyseniz ayrilın. Bu insanlar yaşam enerjinizi bitirir. Keşke yakınima yaptiklarini çok onceden fark edebilseydim . Geç kalmışım maalesef. Kızın öz guveni , yaşam enerjisi yerlerdeydi. Simdi iyi çok şükür
Ben de oluyor. Mesela çok iyi olduğumuz oluyor çok dikkat ediyorum sorun çıkmasın diye. Ama hop birdenbire yine deliriyor. Genelde ben mutluyken yapar bunları.Bende bosanmak üzereyim ve esimin bu kişilikte oldugunu düsünüyorum,
Acaba ara ara durulup daha sonra atak dönemleri falan oluyormu ?
Benim fikrim bu tür narsist insanlar musallat olacağı kişileri çok iyi seçiyorlar. Anaç ruhlu, yardım sever , vicdanlı kişiliktekileri hedef aliyorlar. Hele ki sevgi eksikliginiz var ve verecek çokca sevginiz varsa. Yakınım boyle biri ile sevgili oldu . Asla yapmayacaği şeyleri yaptı. Sonuç koca bir hiç. Çunku karşisinda ki sadece alan , asla vermeyen biriydi. Psikolog da demiş narsist insanlar birşeyi yaptirmak için seni ikna eder . Gercekten öyle . Ben çok geç uyandım boyle biri ile birlikte olduguna iş isten gecmisti. Narsistler karşısıdakinin öz güvenini hedef aliyor. Mesela bir tek sana ben bakarım. Sen şöyle kötüsünde ben sana katlaniyorum gibi. Sizi hep psikolojik olarak aşağı çeker ve bunu ustalikla yapar. Bir süre sonra gerçekten dediği kişi olduğunuzu ama onun o muhteşem krallığinda prenses oldugunuzu zannedersiniz. Tabi hep hatalı sizsiniz o hep mükemmeldir. Evliyseniz boşanın sevgiliyseniz ayrilın. Bu insanlar yaşam enerjinizi bitirir. Keşke yakınima yaptiklarini çok onceden fark edebilseydim . Geç kalmışım maalesef. Kızın öz guveni , yaşam enerjisi yerlerdeydi. Simdi iyi çok şükür