- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
- Konu Sahibi yaralikirgincicek
-
Benimde hayat enerjim bitikti güleç olan ben hep somurtuyomusum nedensiz mutsuzdum anlatılmaz ve annemde der hep senden safını bulamazdi diyesizinki biraz sinsice yaklaşmış çünkü benimki daha ilk aylardan kendini belli etti.. bi de tutturmuştu evlilik diye ben de gerçekten begendi de ciddi düşünüyor sanıyordum meğer benden safını bulamayacağını bilip hayat enerjimi sömürmek içinmiş bu kadar evlenmeye meraklılık hshahahahaha. Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah Allah korusun ikinizi de
zaten bana ilk yaklaşımı da öyleydi. görsen dersin ki yıldırım aşkına vurulmuş böyle bir ciddiyetle evlilik niyeti olamaz. geneli bi de asla tartışma vs çıkarmazlar evlenene kadar.. ama ben de genel olarak erkeklere güven olmadığı için hep sorgulayıcı yapı ile yaklaşırım o evlilik niyetlerine hemen kanmaktansa hep aklımın bi köşesinde soru işaretleri oldu zamanla bunları dile getirdikçe de kavga çıktı kavgada da kendi yüzünü gösterdi. ilk defa sorgulayıcı olmam işe yaradı ya da beni Allah korudu hshshshshshsNeyse ki akıllısına denk gelmemişsiniz. Ben epey bir yazı okumuştum; bu insanların güçlü bir çekicilikleri varmış, kör kütük aşık edebilirlermiş. O dışlarına sardıkları ambalaj var ya, bizim gibi saf tiplerin gözünü kör edecek kadar parlakmış falan.
hahahaha aynısı aynısı. şükür ki kısa sürede kurtulup kendini yenilemek için vakit bulabileceksin onlarca sene bu insanlara tahammül eden hatta dayak yese bile alttan alan özgüvenini kaybetmiş çok kadın var malesef..Benimde hayat enerjim bitikti güleç olan ben hep somurtuyomusum nedensiz mutsuzdum anlatılmaz ve annemde der hep senden safını bulamazdi diye
İlk görüşte evlilik teklif eden erkekten bi işkillenin zaten. Evlilik erkek için de ciddi bir sorumluluk. Ve erkekler geç olgunlaşıyor. Erkeğin evlilik kararı alması normal şartlarda kolay değil.zaten bana ilk yaklaşımı da öyleydi. görsen dersin ki yıldırım aşkına vurulmuş böyle bir ciddiyetle evlilik niyeti olamaz. geneli bi de asla tartışma vs çıkarmazlar evlenene kadar.. ama ben de genel olarak erkeklere güven olmadığı için hep sorgulayıcı yapı ile yaklaşırım o evlilik niyetlerine hemen kanmaktansa hep aklımın bi köşesinde soru işaretleri oldu zamanla bunları dile getirdikçe de kavga çıktı kavgada da kendi yüzünü gösterdi. ilk defa sorgulayıcı olmam işe yaradı ya da beni Allah korudu hshshshshshs
sanırım haklısın ve bunun en büyük sebebi ataerkil toplumda yetişmemiz..Konudan bağımsız Türk erkeklerinin en az %85’i narsist. Bu yüzden burdaki her kadın en az bir kere narsist erkek tecrübe etmiştir. Etmedim diyen de farkında değildir.
haklısın zaten bu kadar birkaç ay içinde evlenme niyetini belirtme sebebi kara kaşıma gözüme vurulduğundan değil bu saf da iyi sömürülür diye düşündüğündenmiş hshshhshİlk görüşte evlilik teklif eden erkekten bi işkillenin zaten. Evlilik erkek için de ciddi bir sorumluluk. Ve erkekler geç olgunlaşıyor. Erkeğin evlilik kararı alması normal şartlarda kolay değil.
Şımarık, paşa sendromlu tiplere narsist demek ne kadar doğru olur bilemedim.Konudan bağımsız Türk erkeklerinin en az %85’i narsist. Bu yüzden burdaki her kadın en az bir kere narsist erkek tecrübe etmiştir. Etmedim diyen de farkında değildir.
narsist tanısını nasıl koydunuz psikoloji eğitiminiz mi var? her denk geldiğiniz terbiyesiz saygısıza narsist demeyin o çok ayrı bişey.ters giden şeyler varsa atın hayatınızdan gitsin.sorunlu işteselam arkadaşlar. bir süre görüştüğüm kişi narsistliğe çok benzer davranışlar sergiliyordu fakat biraraya getirip değerlendiremiyordum. en sonunda saygının en hassas noktam oldugunu bile bile küfredip canımı yakmaya çalışması sonucu kesin bir kanaat ile narsist olduğunu anladım. tabi ki artık konuşmuyorum yüzüne bile bakmam. birkaç ay ile kurtulduğuma şükrettim. ve en önemlisi, benim gururumu incitici bir laf söylediğinde asla taviz vermedim. mesela görünüşüme şaka altında laf mı attı, asla kendimi çirkin görmedim ben zaten güzelim beğenmiyorsan kapı orada modunda resti çektim özgüvenimi zedelemedim. fakat yine de kalbimi kırdı.. siz de böyle bir ilişki içerisinde bulundunuz mu? kırgınlığınızı nasıl atlattınız? psikologlar ne söylemekteler?
teşekkürler
Evet, onun için de çoğusu birlik yaşamak teklif ediyor. Adamın ayrı ev açmaya totosu yok, ama canı da evlenmek istiyor.haklısın zaten bu kadar birkaç ay içinde evlenme niyetini belirtme sebebi kara kaşıma gözüme vurulduğundan değil bu saf da iyi sömürülür diye düşündüğündenmiş hshshhsh
Bende başta görünce AA bu eski konu değil miydi dedimSizi tenzih ederek söylüyorum, narsistlik modası falan mı başladı? Ne kadar çok bu tarz konu okumaya başladık.
kesinlikle narsist. sadece hakaret/küfür olsaydı aile terbiyesi görmemiş yobaz derdim. en küçük eleştiriyi bile kaldıramama, "beni bu rahatsız etti" dediğimde aniden saldırganlaşma, asla hatasını kabul etmeme, kendisi bir şey yapmışsa bile beni suçlu ilan etme, zor anımda yanımda olmama, hatta bile bile zor anımda başka sorunlar çıkarıp beni daha çok kırmaya yönelik davranma, yalandan sözler verme, kontrol hastalığı ve çok daha fazlası..
Memur adayı veya memursa kaçırmak istemeyebilir.İlk görüşte evlilik teklif eden erkekten bi işkillenin zaten. Evlilik erkek için de ciddi bir sorumluluk. Ve erkekler geç olgunlaşıyor. Erkeğin evlilik kararı alması normal şartlarda kolay değil.
Zamane erkekleri tek başına ev kurma yükünü kaldıramıyor, hayat pahalandı yanı tamamen haksız sayılmazlar. Ama maaş kartının yüzü suyu hürmetine evlilik yapmalarına da çok kızıyorumMemur adayı veya memursa kaçırmak istemeyebilir.
Ben bu memur sevdasını anlamıyorum, özelde çalışınca burun kıvırıyorlar.Zamane erkekleri tek başına ev kurma yükünü kaldıramıyor, hayat pahalandı yanı tamamen haksız sayılmazlar. Ama maaş kartının yüzü suyu hürmetine evlilik yapmalarına da çok kızıyorum
Memura da burun kıvırıyorlar izin olayı sıkıntı diye.Ben bu memur sevdasını anlamıyorum, özelde çalışınca burun kıvırıyorlar.
evet var psikolog adayıyım :)narsist tanısını nasıl koydunuz psikoloji eğitiminiz mi var? her denk geldiğiniz terbiyesiz saygısıza narsist demeyin o çok ayrı bişey.ters giden şeyler varsa atın hayatınızdan gitsin.sorunlu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?