narsist eşiniz/sevgiliniz oldu mu?

Benimde hayat enerjim bitikti güleç olan ben hep somurtuyomusum nedensiz mutsuzdum anlatılmaz ve annemde der hep senden safını bulamazdi diye

zaten bana ilk yaklaşımı da öyleydi. görsen dersin ki yıldırım aşkına vurulmuş böyle bir ciddiyetle evlilik niyeti olamaz. geneli bi de asla tartışma vs çıkarmazlar evlenene kadar.. ama ben de genel olarak erkeklere güven olmadığı için hep sorgulayıcı yapı ile yaklaşırım o evlilik niyetlerine hemen kanmaktansa hep aklımın bi köşesinde soru işaretleri oldu zamanla bunları dile getirdikçe de kavga çıktı kavgada da kendi yüzünü gösterdi. ilk defa sorgulayıcı olmam işe yaradı ya da beni Allah korudu hshshshshshs

Benimde hayat enerjim bitikti güleç olan ben hep somurtuyomusum nedensiz mutsuzdum anlatılmaz ve annemde der hep senden safını bulamazdi diye
hahahaha aynısı aynısı. şükür ki kısa sürede kurtulup kendini yenilemek için vakit bulabileceksin onlarca sene bu insanlara tahammül eden hatta dayak yese bile alttan alan özgüvenini kaybetmiş çok kadın var malesef..

İlk görüşte evlilik teklif eden erkekten bi işkillenin zaten. Evlilik erkek için de ciddi bir sorumluluk. Ve erkekler geç olgunlaşıyor. Erkeğin evlilik kararı alması normal şartlarda kolay değil.

Konudan bağımsız Türk erkeklerinin en az %85’i narsist. Bu yüzden burdaki her kadın en az bir kere narsist erkek tecrübe etmiştir. Etmedim diyen de farkında değildir.
sanırım haklısın ve bunun en büyük sebebi ataerkil toplumda yetişmemiz..

İlk görüşte evlilik teklif eden erkekten bi işkillenin zaten. Evlilik erkek için de ciddi bir sorumluluk. Ve erkekler geç olgunlaşıyor. Erkeğin evlilik kararı alması normal şartlarda kolay değil.
haklısın zaten bu kadar birkaç ay içinde evlenme niyetini belirtme sebebi kara kaşıma gözüme vurulduğundan değil bu saf da iyi sömürülür diye düşündüğündenmiş hshshhsh

Konudan bağımsız Türk erkeklerinin en az %85’i narsist. Bu yüzden burdaki her kadın en az bir kere narsist erkek tecrübe etmiştir. Etmedim diyen de farkında değildir.
Şımarık, paşa sendromlu tiplere narsist demek ne kadar doğru olur bilemedim.

narsist tanısını nasıl koydunuz psikoloji eğitiminiz mi var? her denk geldiğiniz terbiyesiz saygısıza narsist demeyin o çok ayrı bişey.ters giden şeyler varsa atın hayatınızdan gitsin.sorunlu işte

haklısın zaten bu kadar birkaç ay içinde evlenme niyetini belirtme sebebi kara kaşıma gözüme vurulduğundan değil bu saf da iyi sömürülür diye düşündüğündenmiş hshshhsh
Evet, onun için de çoğusu birlik yaşamak teklif ediyor. Adamın ayrı ev açmaya totosu yok, ama canı da evlenmek istiyor.

Siz de bunlarin hepsini tek tek yasayana kadar beklediniz mi?

Ay bdv’deki kaçıncı narsist konusu! Kelimenin sözlük anlamını bildiğinize emin misiniz? Her kocası / sevgilisi öküz çıkan narsist mi diye başlık açıyor son günlerde. Adam öküz net. Uğraşmayın değmez.

Memur adayı veya memursa kaçırmak istemeyebilir.
Zamane erkekleri tek başına ev kurma yükünü kaldıramıyor, hayat pahalandı yanı tamamen haksız sayılmazlar. Ama maaş kartının yüzü suyu hürmetine evlilik yapmalarına da çok kızıyorum

Narsist insanlardan en iyi intikam yolu reddetmektir cebinizde bulunsun bu not . Freudun narsistlerle ilgili makalesinde okuyabilirsiniz.
Hepsi çocuk gibidir inanın bulaşmaya gelmezler olgun değillerdir oyuncak gibi oynarlar. Reddedin ve tüm yolları kapatın çılgına dönecekler reddedilmeyi gelemiyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…