• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

narsist eşiniz/sevgiliniz oldu mu?

Ay bdv’deki kaçıncı narsist konusu! Kelimenin sözlük anlamını bildiğinize emin misiniz? Her kocası / sevgilisi öküz çıkan narsist mi diye başlık açıyor son günlerde. Adam öküz net. Uğraşmayın değmez.
ben önceki yorumlarda diğer karakteristik özelliklerini de yazdım ve %99 narsist tipi davranışlar sergiliyor dedim. şükür psikoloji okuduğumdan kim narsist kim değil ayırt edebiliyorum

Kullanıcı adınız da bir üyeye o kadar çok benziyor ki afalladım bir an... :işsiz:
Terzi kendi söküğünü dikemiyor gerçekten sanırım. Bu adamı hala düşünmenin kendine zarar olduğunu en iyi siz bilirsiniz.
Narsistmiş, mazoşistmiş. Etiketler bir yerde unutulmalı.
Çıkardınız hayatınızdan bitti.

Kullanıcı adınız da bir üyeye o kadar çok benziyor ki afalladım bir an... :işsiz:
Terzi kendi söküğünü dikemiyor gerçekten sanırım. Bu adamı hala düşünmenin kendine zarar olduğunu en iyi siz bilirsiniz.
Sen deyince benim de aklıma geldi, dikkatimi çekmemişti. 😀

Narsist insanlardan en iyi intikam yolu reddetmektir cebinizde bulunsun bu not . Freudun narsistlerle ilgili makalesinde okuyabilirsiniz.
Hepsi çocuk gibidir inanın bulaşmaya gelmezler olgun değillerdir oyuncak gibi oynarlar. Reddedin ve tüm yolları kapatın çılgına dönecekler reddedilmeyi gelemiyorlar çünkü.
zaten son kavgamızda ben barışalım demedim asla da demedim zaten bugüne kadar. barışalım dememi bekledi demedim. hatta terbiyesizsin narsistsin diye yüzüne vurdum sayfalarca köpürdü hahaha. kendi de onca laftan sonra özür de dileyemedi zaten bugüne kadar hiç ağzından özür de duymadım narsistlerin en temel özelliği. umarım yeterince kudurmuştur, sıra kendimi onarmaya geldi..

kırgın yaralı çok çiçek var heralde hahahaha.. evet malesef biliyorum kendime zarar veriyorum. tüm yolları kapadım asla baş etmem, ama kırgınlıklar kalp kırıklığı insanı çok yoruyor.. eğer burada benzer olay atlatan varsa nasıl üzerinden geldi bunu sormak için açmıştım konuyu

Neyse ki akıllısına denk gelmemişsiniz. Ben epey bir yazı okumuştum; bu insanların güçlü bir çekicilikleri varmış, kör kütük aşık edebilirlermiş. O dışlarına sardıkları ambalaj var ya, bizim gibi saf tiplerin gözünü kör edecek kadar parlakmış falan.
Evet ilk bakista bu ne ozguvenli diyorsun. Halbuki kof kibir

kırgın yaralı çok çiçek var heralde hahahaha.. evet malesef biliyorum kendime zarar veriyorum. tüm yolları kapadım asla baş etmem, ama kırgınlıklar kalp kırıklığı insanı çok yoruyor.. eğer burada benzer olay atlatan varsa nasıl üzerinden geldi bunu sormak için açmıştım konuyu
Psikolojik destek?

bunların hepsi seneleri bulan benim yaşamak için beklediğim şeyler değildi her şey birkaç ay gibi kısacık bir sürede gelişti ben de anlamadım

Kusura bakmayın. Bugun kimseyi anlayamiyorum.
Ne demek istediniz?

bunların hepsi seneleri bulan benim yaşamak için beklediğim şeyler değildi?

Ben o yazdiklarinizin ceyregini yasasam, 3 çocuğumun babasindan ayrilirim.
Neyse gec olsun, guc olmasin. Geçmiş olsun size.
Biraz kalp Kirikligi iyidir, insani büyütür, olgunlaştırır.
Siz de özlemeyeceginiz bir iliskiden cikmissiniz, kolay atlatırsınız.

hayır aylardır işte
Hımm, evlilik teklifi ettiğinde kabul etmeseniz de olumlu bir sinyal verdiniz mi? Bir arkadaşımın başına gelmişti. Kız nişanlandı adamla, nasılsa keklik çantaya girdi diye adam gerçek yüzünü gösterdi. Şok oldu kız, yıllardır tanıyordu, herif birkaç ayda değişti.

Kusura bakmayın. Bugun kimseyi anlayamiyorum.
Ne demek istediniz?

bunların hepsi seneleri bulan benim yaşamak için beklediğim şeyler değildi?

Ben o yazdiklarinizin ceyregini yasasam, 3 çocuğumun babasindan ayrilirim.
Neyse gec olsun, guc olmasin. Geçmiş olsun size.
Biraz kalp Kirikligi iyidir, insani büyütür, olgunlaştırır.
Siz de özlemeyeceginiz bir iliskiden cikmissiniz, kolay atlatırsınız.
şunu demek istedim. her şey art arda bir anda olunca zaten ay düzelsin diye bekleyeyim şimdi onu düzelteceğim diye bir durum olmadı. saygı hayatta en önemli çizgimdir aştığı an bu oldu işte. önceki tartışmalarımızda üzerime geliyordu sinirden ama ne hakaret ne küfür duymadım öfke sorunu vardır sakinleştirici ile tedavi edilebilir diye bakıyordum. saygısızlık her şeyin boyutunu değiştirdi malesef.. inşallah

Saygısızmış tarih olmuş gitmiş. Psikologsanız arkadaşlarınızla konuşun. Anlatamadıysanız terapi alın. Direk meslek grubu belirttiğiniz için, burada konu açmanız sanki açık öğretim psikolojiye laf gelsin de biraz ortalık karışsın niyetiyle açılmış gibi geldi malum gündemde ve ortalık karışık.

Hımm, evlilik teklifi ettiğinde kabul etmeseniz de olumlu bir sinyal verdiniz mi? Bir arkadaşımın başına gelmişti. Kız nişanlandı adamla, nasılsa keklik çantaya girdi diye adam gerçek yüzünü gösterdi. Şok oldu kız, yıllardır tanıyordu, herif birkaç ayda değişti.
e tbi başta her şey güzel gidiyordu ben evlilik düşünmem için erken desem de kendisinden bir saygısızlık görmediğim için olumlu bakıyordum başlarda ama içimde hep bi şüphe vardı adını koyamıyordum Allah ortada bir şey yokken bile içime şüphe düşürmüştü işte..

Saygısızmış tarih olmuş gitmiş. Psikologsanız arkadaşlarınızla konuşun. Anlatamadıysanız terapi alın. Direk meslek grubu belirttiğiniz için, burada konu açmanız sanki açık öğretim psikolojiye laf gelsin de biraz ortalık karışsın niyetiyle açılmış gibi geldi malum gündemde ve ortalık karışık.
açık öğretim psikoloji ile konumun ne alakası var HAHAHAHAHA. sadece bu olayı yaşayanlardan kırgınlığı atlatmak adına en kestirme yol neler yapmışlar bunu öğrenmek için yazmıştım konuyu

açık öğretim psikoloji ile konumun ne alakası var HAHAHAHAHA. sadece bu olayı yaşayanlardan kırgınlığı atlatmak adına en kestirme yol neler yapmışlar bunu öğrenmek için yazmıştım konuyu
Kestirme yol diye bir sey yok.
Yaralanmissiniz, iyileşmeyi bekleyeceksiniz.
Nasil iyileseceginiz ise kisisel bir sey. Kimisi yeni birini bulur, kimisi zamana birakir, kimisi aglar, icine kapanir, kimisi arkadaslari ile gununu gun eder
Bunu bilmek icin psikolog olmak gerekmez. Kalici bir travmaniz olmasindan endiseliyseniz, herkesin ona benzemesi, karsiniza cikacak herkesin ayni olmasi, ozguveninizin zedelenmesi gibi, bunun ustune gitmek icin terapi alabilirsiniz.

Cok zorlama olmamis mi bunu buraya baglamak?
Direkt bunu dert edip de yazabilirdi zaten, boyle bir hikayeye ihtiyacı yok ki.

Back
X