• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

narsist eşiniz/sevgiliniz oldu mu?

Buna benzer yanlış tercihlerim olmuştu.

Zamanla doğru seçimler yapmayı öğrendim.

Biraz üzülürsünüz ama o kötü dedi diye siz kötü olmazsınız.

Böyle düşünün.
yani aslında beni kırdı bana şunu bunu yaptı diye düşünmek yerine doğru kişiyi seçebilmede güzel bir tecrübe oldu gözüyle mi bakılmalı.. aslında yaşanılan kırgınlığı üzüntüyü atlatmada etkili bir bakış açısı olabilir, bu hiç aklıma gelmedi..

selam arkadaşlar. bir süre görüştüğüm kişi narsistliğe çok benzer davranışlar sergiliyordu fakat biraraya getirip değerlendiremiyordum. en sonunda saygının en hassas noktam oldugunu bile bile küfredip canımı yakmaya çalışması sonucu kesin bir kanaat ile narsist olduğunu anladım. tabi ki artık konuşmuyorum yüzüne bile bakmam. birkaç ay ile kurtulduğuma şükrettim. ve en önemlisi, benim gururumu incitici bir laf söylediğinde asla taviz vermedim. mesela görünüşüme şaka altında laf mı attı, asla kendimi çirkin görmedim ben zaten güzelim beğenmiyorsan kapı orada modunda resti çektim özgüvenimi zedelemedim. fakat yine de kalbimi kırdı.. siz de böyle bir ilişki içerisinde bulundunuz mu? kırgınlığınızı nasıl atlattınız? psikologlar ne söylemekteler?
teşekkürler
İki ay görüştüğüm biri oldu. Kendisi narsistti fakat bana karşı kırıcı şeyler söylemezdi. Sürekli kendini överdi, beğenirdi vs. Terkettim. Bu arada doktordu. Evlendi bir yılı doldurmadan ayrıldı. Çok şükür ucuz atlattım. Bana da çok egolusun diyordu onu sürekli övmediğim, pelinden koşup havalara uçurmadığım içindi.

İki ay görüştüğüm biri oldu. Kendisi narsistti fakat bana karşı kırıcı şeyler söylemezdi. Sürekli kendini överdi, beğenirdi vs. Terkettim. Bu arada doktordu. Evlendi bir yılı doldurmadan ayrıldı. Çok şükür ucuz atlattım. Bana da çok egolusun diyordu onu sürekli övmediğim, pelinden koşup havalara uçurmadığım içindi.
daha iki ay görüştüğün için hakaret kısmına geçmemişsindir belki canım hahahaha. benimki de bi kavga ettik onda da kendini övüp beni yerdi durdu zaten. arada bende tip yok vs derdi ben de gerçekten tipsiz olduğunu düşünüyor sanardım meğer ona yakışıklısın iyisin diye iltifat edeyim diyeymiş biraz stalk sonucu anladım onu da hahahaha. iyi yapmışsın bu insanlar yalnız ölmeye mahkum

Allah korusun selam bile verseniz hayatınız kararmıştır helede aşık olduysanız kendinizi dipsiz kuyuda bulursunuz, telefonlarını z arkadaşlarınız hatta aileniniz hakkında bile didik didik belli etmeden inceler en ufak kavgada yüzünüze vurur, hazırda 2 tane seveni vardır sizi bunlarla korkutur, dış görünüşleri mükemmele yakındır ama çok tehlikedirler, bu tipler genelde eleştiriye daha büyük eleştiri hatta şiddetle yanıt verirler asla reddeilmeyi kabullenmezler, cinsel yönden redderseniz ölüme bile gider sonunuz, ayrıca eski hayatınızı öyle bir incelerki sizin unuttuğunuz hatalarınızı yüzünüze vurur, ailenizi yanlışlıkla en ufak bir kötüleseniz bile ailen seni sevmiyor diye yaftalar, sinirlenmeleri çok tehlikelidir, genellikle kontrol edebilecekleri tesettürlü, takipçi sayısı az, mutasıp bayanları ağlarına düşüren narsist psikopat ve monogamistlere selam verdiğiniz anda artık cazibelerinden sürekli tartışmalarından kurtulamazsınız, kavgadan beslenen bu canlı türleri herşeyi abartılı yaparlar sevgi dahil şiddet ile karışıktır aşkları

Ölüme götürebilirler.

Allah korusun selam bile verseniz hayatınız kararmıştır helede aşık olduysanız kendinizi dipsiz kuyuda bulursunuz, telefonlarını z arkadaşlarınız hatta aileniniz hakkında bile didik didik belli etmeden inceler en ufak kavgada yüzünüze vurur, hazırda 2 tane seveni vardır sizi bunlarla korkutur, dış görünüşleri mükemmele yakındır ama çok tehlikedirler, bu tipler genelde eleştiriye daha büyük eleştiri hatta şiddetle yanıt verirler asla reddeilmeyi kabullenmezler, cinsel yönden redderseniz ölüme bile gider sonunuz, ayrıca eski hayatınızı öyle bir incelerki sizin unuttuğunuz hatalarınızı yüzünüze vurur, ailenizi yanlışlıkla en ufak bir kötüleseniz bile ailen seni sevmiyor diye yaftalar, sinirlenmeleri çok tehlikelidir, genellikle kontrol edebilecekleri tesettürlü, takipçi sayısı az, mutasıp bayanları ağlarına düşüren narsist psikopat ve monogamistlere selam verdiğiniz anda artık cazibelerinden sürekli tartışmalarından kurtulamazsınız, kavgadan beslenen bu canlı türleri herşeyi abartılı yaparlar sevgi dahil şiddet ile karışıktır aşkları

Ölüme götürebilirler.
sadece son dediğinize katılmıyorum, aşkları şiddet ile karışıktır demişsiniz. onlar aşk nedir bilmez kendilerinden başka kimseyi sevmezler ki aşık olsunlar! çok güzel anlattınız teşekkür ederim

sadece son dediğinize katılmıyorum, aşkları şiddet ile karışıktır demişsiniz. onlar aşk nedir bilmez kendilerinden başka kimseyi sevmezler ki aşık olsunlar! çok güzel anlattınız teşekkür ederim
Sorsanız en büyük aşıktırlardır ya hani ve kurbanlarını aşık olduklarına inandırırkar o yüzden diyorum aşkları böyledir diye şiddetsiz aşk olamaz onlar için.

Sorsanız en büyük aşıktırlardır ya hani ve kurbanlarını aşık olduklarına inandırırkar o yüzden diyorum aşkları böyledir diye şiddetsiz aşk olamaz onlar için.
biraz daha yüzünü saklasaydı fiziksel şiddeti de işin içine katıp cesedimi çıkarırdı ortaya heralde. Allah hepimizi korusun..

Şımarık, paşa sendromlu tiplere narsist demek ne kadar doğru olur bilemedim.

Aslında suc birazda bizde, kadınlarda.
Simdi zargana tipli adam cikiyor karsına ask bu ya, asık oluyorsun. O zargana dunyanın en yakısıklı erkegıymıs gibi geliyor ve baslıyorsun civciv sever gibi sevmeye. O da kendini bi sure sonra civciv sanıyor.

Anneden babadan gormemıs oyle sevgi, sasırıyor haliyle. Vayy be ben neymısım kafasına gecmesı bir kac ayı aliyor.
Ondan sonra iste basliyor seni ezmeye.

Anasından cok seviyorsun, hep arkasındasın.
Kadın sevince kolay kolay gitmiyor da...
Bu beni terkte edemiyor vayy dıyıp, her canı sıkıldığında gelip senden cıkarıyor sıkıntısını.

Su durumda kargaya kendını civciv sandıran bizken, bana cok kotu davrandı asagıladı deme hakkımızda pek yok.

Asagıladı mi, terk edersin ozaman.
Kotu mu davrandı, bak kapı orda dersin.
Demiyoruz habıre sans veriyoruz, sonra da boyle oluyor.

biraz daha yüzünü saklasaydı fiziksel şiddeti de işin içine katıp cesedimi çıkarırdı ortaya heralde. Allah hepimizi korusun..
İçi çürümüş yeni ambalajlı bir yiyecek gibiler zehirlerler haberin olmaz erkenden kurtulman sevindim ben kurtulduğum halde beni halen oyalıyor.

seni rahatsız etti mi iletişim kurmaya çalıştı mı hiç
Oho kolunu kesti, başka birimi bulacağını söyledi, buldu, o kıza arttı, o kıza benim yazdığım mesajları atıp kıza bana mesaj attırdı, özledim dedi geldi yine gelicem dedi bir daha aramadı, dalga geçme asamasına gecti, gelip gelip tatmin olup gidecek benimle, ben ağlayarak aradım, seni arıycam dedi, o kızls ilgili durum attı saatler sonra aradı, ayrıldıktan sonra engelleseydim keşke heryerden beni rezil etti duygularımla oynadı.

Oho kolunu kesti, başka birimi bulacağını söyledi, buldu, o kıza arttı, o kıza benim yazdığım mesajları atıp kıza bana mesaj attırdı, özledim dedi geldi yine gelicem dedi bir daha aramadı, dalga geçme asamasına gecti, gelip gelip tatmin olup gidecek benimle, ben ağlayarak aradım, seni arıycam dedi, o kızls ilgili durum attı saatler sonra aradı, ayrıldıktan sonra engelleseydim keşke heryerden beni rezil etti duygularımla oynadı.
Başka konularda yazdıkların ile bunu birleştirince düşündüğüm şey şu: bu adam seni şu an düşünüyor. Sevdiğinden değil, şu an sen kadar safını bulamadığı için.

bu nasıl insan ya diyeceğim ama şaşırmıyorum çünkü her birisi böyle yapıda. internette bir blog var narsistlerle mücadele üzerine kurulu orada tc kimlik no verir gibi narsistlerin tüm özelliklerini anlatıyorlar bu da bire bir aynı. önce değer verme, sonra değersizleştirme dalgaya alma, sonra ayrılık, sonra geri dönüş ve kısır döngünün sonsuza kadar tekrarı.. asla biri ile mutlu olamazlar çünkü kimseyi sevemezler.. bir daha her yerden engelle ki oyunlarına kanma canım

Back
X