• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist kişilik bozukluğuna sahip iş arkadaşı?

Bu adamın yalnızlıktan kafayı yediğine kalıbımı basarım. Nasıl baş edebileceğini söylerdim ama sende o ışığı göremedim, vazgeçtim.

her iş yerinde bir tane gıcık biri illa çıkar insanın burnundan getirrler.suçlu durrumuna düşmezsin m.etme zaten kimseyle anlaşamayan bir tip kimse seni suçlamz he onun gözünde sen başka yere geçsende sulu olursun geçmesnde çünkü manyak
Manyak gerçekten. Üzgünüm cidden. Uyumsuzluk ne demektir:( hiç kimseden böyle bir şey duymadım yaşamadım böyle bir şey :( Aynen tanımlardaki gibi. Kendisini en iyi olarak görüyor ve asla empati yapmıYor

Böyle insanlar asla kendilerini suçlu bulmazlar..Ne olursa olsun.0te yandan sadece egoist insanlar değil kendini yetiştirememiş cahil insanlarda hatanın kendilerinde olduğunu anlayamaz.Bu adamda da aşağılık kompleksi var heralde başkalarını ezmeye çalışıyor ezik olmadığını göstermek istiyor aklı sıra.Her iş yerinde olabilecek tiplerden..Siz naparsanız yapın o aynı şekilde davranmaya devam edecek ve kendini haklı görecek onun için bulaşmayın bence eminim herkesde nasıl bi insan olduğunun farkındadır o kendi çapında havalansın dursun.

Zaten genelde insanlar kendilerinde suç görmezler. Belki sizde de suç vardır tek tarafa atmayın her zaman.
Konuya gelince de ben de kimseye evet sensin diyemem yani huzursuzlugum yüzümden okunur, anlattığınız egolu tiplerle de asla anlaşamam.
Ya ağız ucuyla tamam diyip geçiştireceksiniz ya da kavga edeceksiniz bunun başka yolu yok.

iş yaparken suratınızı seyretmek zorunda değilim de geç bende olacaktı bu ki nasıl haddini bildirirdim terbiyesize

Zaten genelde insanlar kendilerinde suç görmezler. Belki sizde de suç vardır tek tarafa atmayın her zaman.
Konuya gelince de ben de kimseye evet sensin diyemem yani huzursuzlugum yüzümden okunur, anlattığınız egolu tiplerle de asla anlaşamam.
Ya ağız ucuyla tamam diyip geçiştireceksiniz ya da kavga edeceksiniz bunun başka yolu yok.
Aynı şekilde diyorum ya yüzüne bakamıyorum çünkü rahatsız hissediyorum kendimi. Neden durduk yere öyle davranayım yoksa. Ağız ucuyla yüzüne bakmadan tamam desem de bu defa yüzüne bakmadığım sesli söylemediğim için kızıyor. Hiçbir şey bulmuyor kendinde.

Böyle insanlar asla kendilerini suçlu bulmazlar..Ne olursa olsun.0te yandan sadece egoist insanlar değil kendini yetiştirememiş cahil insanlarda hatanın kendilerinde olduğunu anlayamaz.Bu adamda da aşağılık kompleksi var heralde başkalarını ezmeye çalışıyor ezik olmadığını göstermek istiyor aklı sıra.Her iş yerinde olabilecek tiplerden..Siz naparsanız yapın o aynı şekilde davranmaya devam edecek ve kendini haklı görecek onun için bulaşmayın bence eminim herkesde nasıl bi insan olduğunun farkındadır o kendi çapında havalansın dursun.
Evet herkes farkında ama bir şekilde kabullenmiş gibi yapıyorlar da ben ne zaman alışacağım bilmiyorum.

iş yaparken suratınızı seyretmek zorunda değilim de geç bende olacaktı bu ki nasıl haddini bildirirdim terbiyesize
Yok diyor ki ben sorumluyum bir şey dediğimde yapılacak diyor. Önümde yığınla iş varsa bana yeni iş veriyor ben de sinirleniyorum doğal olarak çünkü kendisi boş. Uzattığı şeyi yüzüne bakmadan alıyorum çünkü bakarsam gerçekten rahatsız olacağımı biliyorum. Bu da zoruna gidiyor. Ben bir şey Yapmıyorum diyor

Adam senin miğdeni bulandırmış
yüzüne baksan kusacaksın !
Bakma çıldırsın , el mi yaman bey mi yaman ,
bunun dik kuyruğunu indirmek lazım

Adam senin miğdeni bulandırmış
yüzüne baksan kusacaksın !
Bakma çıldırsın , el mi yaman bey mi yaman ,
bunun dik kuyruğunu indirmek lazım
Ah ah sorma, söyleme hiç. O ego öyle yüksekte ki indirmek mümkün değil. Çıldırması bir yana aptal aptal sözleriyle beni çıldırtacak. Bu da benim sınavım elbette hatam vardır kabul ediyorum ama adam gerçekten dengesiz. Tahammül edilemez davranışları var. Zaten sözlerinden de belli ki. Buraya gelen sensin, gidecek olan da sen olursun. Sorumluyum sorumluyum deyip duruyor. Bir iş yapsa içim yanmayacak. O çoban biz koyun. Benim konuşmam fayda etmiyor. Kabul etmişler iyice kudurmasına sebep olmuş bu yaptıkları da.

Back
X