• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist kişilik bozukluğuna sahip iş arkadaşı?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar merhabalar. Tam her şey güzel olacak derken iş yerimdeki sorumlu mu sorunlu mu anlayamadığım mahlukat yüzünden sinirlerim bozulmaya başladı. Adam birime gelen herkesle sorun yaşamış birisi. Inanılmaz bir egoya sahip. Hayatımda böyle kişiliğe sahip biriyle karşılaşmadım. Bu insan hiç çalışmayıp ancak emirler yağdıran birisi. Kendisi bir iş yapıyorsa kimse boş olmayacak. Ama biz işten başımızı alamazken o gezer nette takılır böyle bir şey. Diğer iki arkadaşla da büyük sorunlar yaşamış. Onlar artık katlanabiliyor mu diyeyim yoksa katlanmış gibi mi yapıyor diyeyim bilemedim. Sürekli küçümseyerek bir şeyler söylüyor. Her neyse bu adam bir şey söylerken bunu yüzüne bakmamaya başladım çünkü baktığımda inanılmaz rahatsızlık duymaya başlamıştım. Bir şey söylediğinde tamam evet hayır demeye başladım. Zoruna gitmiş olmalı ki bana uyumsuzluk problemin varsa birim değişikliğine gidebiliriz dedi. Şaşırdım çünkü 1 buçuk yıl başka bir yerde bundan daha büyük yaşlarda insanlarla çalıştım ve kesinlikle öyle bir şey yaşamadım duymadım. Konuştum bu adamla abi benimle sorunun ne diye. Benim sorunum yok sen böylesin dedi koca adam kendini melek etti beni şeytan. Şoka uğradım. Sen böyle davrandığın için diyorum hayır diyor ben bir şey Yapmıyorum sen yüzüme bakmıyorsun diyor. Seni başka kimse bu kadar çekemezdi diyor şaşırdım kaldım hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duydum. Gelen herkesle sorun yaşamış adam ve benimle de yaşadığında yine kendinde suç aramıyor. Ben buranın sorumlusuyum diyor. Gelen sensin gidecek olan da sensin diyor. Hiç bir şey diyemedim. Hayatımda ilk defa uyumsuzlukla suçlandım. Diğer arkadaşlar da yerlerinden olmamak için susuyorlar. Birimimi ve diğer arkadaşlarımı seviyorum bu adam yüzünden gidersem suçlu ben Olacağım ve gideceğim yerde neyle karşılaşırım bilmiyorum. Bu adamın Narsist Kişilik bozukluğuna sahip olduğunu araştırarak saptadım. Birebir aynı davranışları. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. Allah razı olsun benimle düşüncelerini paylaşan herkesten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşinizi iyi yaptığınız sürece sizi oradan sadece uyumsuz diyerek gönderme şansı var mı?

Diğerleri de sorun yaşamamış olsa bende suç diyeceğim. Birçok kişi de bununla anlaşamayıp kavga edip gitmiş oradan. Benim suçum yüzüne bakmamak belki ama inanın yüzüne bakınca oturuşu sözleri yaşamak istediği eziklik duygusu geliyor aklıma. Engel olamıyorum kendime ve yüzüne bakmamaya çalışıyorum. Nasıl davranılır böyle birine

Bu tipler her yerde var iş hayatında kaçınılmaz olan tipler

İşinizi iyi yaptığınız sürece sizi oradan sadece uyumsuz diyerek gönderme şansı var mı?
Her şeyi farklı yansıttığı için onu da yapar diyorum. Çünkü karşısındakileri avucunun içine almak isteyen biri. Ve umursanmadığını görünce çıldırıyor.

kımse iş arkadaşlarıyla iyi anlaşmak zorunda degıl..

sen işini yap,geç karşıya..

Her şeyi farklı yansıttığı için onu da yapar diyorum. Çünkü karşısındakileri avucunun içine almak isteyen biri. Ve umursanmadığını görünce çıldırıyor.

Sinir harbi konusunda iyiyseniz umursamayın gerilimi tırmandırın, fakat bunlar size zarar verecekse suyuna gidin. Adam anladığım kadarıyla ilgi çekmeyi seviyor özellikle de kadınlar tarafından. Allah böyle kimselere makam mevki vermesin. Çok zor çiğ insanla uğraşmak.

kımse iş arkadaşlarıyla iyi anlaşmak zorunda degıl..

sen işini yap,geç karşıya..
Bunu bir de ona sor. Çıldırıyor kendisiyle konuşmadığım, yüzüne bakmadığım için. Beyefendi kendisi huzursuzsa gönderirmiş işi 3 kişi de yapabilirlermiş. Tüm işleri oradaki diğer 2 kişi yapıyor.

Onlar birbirlerine uyum sağlamışlar demekki diğerleriyle sorun olmadığına göre. Burada uyum sağlayamayan siz oluyorsunuz. Bu kötü bir şey değil. Bu sizin kişiliğinizle alakalı, hakaretvari bir yorum da değil. Ordaki uyum o şekilde sağlanmış, biri ezen diğerleri ezilmekten rahatsızlık duymayan tipler. Uyumlular yani. Siz ezilmek istemiyorsunuz, bunu bir şekilde belli edince de sivriliyorsunuz. İşinizden olmayacaksınız anladığım kadarıyla, sadece birim değiştireceksiniz. Ben olsam giderdim. Hatta insan kaynakları ya da sorumlu kişi kimse ona gider kendim talep ederdim bunu. O adam o zevki vermemek için.

Sinir harbi konusunda iyiyseniz umursamayın gerilimi tırmandırın, fakat bunlar size zarar verecekse suyuna gidin. Adam anladığım kadarıyla ilgi çekmeyi seviyor özellikle de kadınlar tarafından. Allah böyle kimselere makam mevki vermesin. Çok zor çiğ insanla uğraşmak.
Kadınlar tarafından değil de emri altında çalışan kendisini pohpohlayan kişiler olsun istiyor etrafında. Ha bir de hacı bu adam kendisi en Müslüman diğerleri kötüdür. Şevkat duygusunun olduğuna inanmıyorum.

Onlar birbirlerine uyum sağlamışlar demekki diğerleriyle sorun olmadığına göre. Burada uyum sağlayamayan siz oluyorsunuz. Bu kötü bir şey değil. Bu sizin kişiliğinizle alakalı, hakaretvari bir yorum da değil. Ordaki uyum o şekilde sağlanmış, biri ezen diğerleri ezilmekten rahatsızlık duymayan tipler. Uyumlular yani. Siz ezilmek istemiyorsunuz, bunu bir şekilde belli edince de sivriliyorsunuz. İşinizden olmayacaksınız anladığım kadarıyla, sadece birim değiştireceksiniz. Ben olsam giderdim. Hatta insan kaynakları ya da sorumlu kişi kimse ona gider kendim talep ederdim bunu. O adam o zevki vermemek için.
Devlet memuruyum. Onlar büyük kavgalar etmişler kendileri anlattılar. Ama şimdi suyuna gitmeye çalışıyorlar. Bana sabretmemi söylüyorlar ama bu o kadar zor ki. Kendinizi aptal gibi hissetmenize neden olan biriyle aynı ortamda bulunmak. Birimim ayrıcalıklı bir birim. Ve her zaman işimin olacağı bir birim. Çekip gidersem biliyorum ki uyumsuz olan kötü olan iş yapamayan ben olacağım. Çünkü adam herkesi kandırmayı iyi biliyor.

Bu tipler zaten kadına değer vermez aşağlık yaratık olarak görür ve sen kadın olunca şeytanın kandırdığı oyuna getirdiği mahluk olarak beynindede yer kaplamıştır , bu ceamaat sohbetlerinden beyninde kalan cümlelerle hareket eder , işin zor asla yumuşamaz çünkü ona g,re kadının yeri evi ve mutfağı dışarı çıkması erkeklerle çalışması günah
Kadınlar tarafından değil de emri altında çalışan kendisini pohpohlayan kişiler olsun istiyor etrafında. Ha bir de hacı bu adam kendisi en Müslüman diğerleri kötüdür. Şevkat duygusunun olduğuna inanmıyorum.[/Bu Bu tipler zaten kadına değer vermez aşağlık yaratık olarak görür ve sen kadın olunca şeytanın kandırdığı oyuna getirdiği mahluk olarak beynindede yer kaplamıştır , bu ceamaat sohbetlerinden beyninde kalan cümlelerle hareket eder , işin zor asla yumuşamaz çünkü ona g,re kadının yeri evi ve mutfağı dışarı çıkması erkeklerle çalışması günah
Kadınlar tarafından değil de emri altında çalışan kendisini pohpohlayan kişiler olsun istiyor etrafında. Ha bir de hacı bu adam kendisi en Müslüman diğerleri kötüdür. Şevkat duygusunun olduğuna inanmıyorum.[/Bu tiple

Bu tipler zaten kadına değer vermez aşağlık yaratık olarak görür ve sen kadın olunca şeytanın kandırdığı oyuna getirdiği mahluk olarak beynindede yer kaplamıştır , bu ceamaat sohbetlerinden beyninde kalan cümlelerle hareket eder , işin zor asla yumuşamaz çünkü ona g,re kadının yeri evi ve mutfağı dışarı çıkması erkeklerle çalışması günah
Aynen dediğiniz gibi. Kadınların çalışmasını istemiyor zoruna gidiyor. Kıskanıyor.

Ay bilirim ben çok uğraştım ben bu tiplerle seni çok iyi anlıyorum cemaatenden nefret ediyorum
Aynen dediğiniz gibi. Kadınların çalışmasını istemiyor zoruna gidiyor. Kıskanıyor.

Ay bilirim ben çok uğraştım ben bu tiplerle seni çok iyi anlıyorum cemaatenden nefret ediyorum
Cemaat değil de. Kendisini çok dindar sananlardan. Tabi Allah bilir ama sürekli insanları aşağılıyor bu adam.

Gerçekten çaresiz kaldım. Bu insana nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım. Her şeyine tamam abi evet abi desem yazık değil mi benden sonra bu şahısla karşılaşacaklara? Farkettirmeye çalışsam o da olmuyor. Bir şekilde bu insanın kendi saltanatını sürdüreceği bir yerde tek başına çalışması lazım. Kendi kendinin patronu olabileceği bir birimde olması o kadar iyi olurdu ki insanlık için.

Egosu şişkin çevresindekilerden dolayı sanırım belli kadın tipleri var senide aynen onlar gibi olmanı istiyor ve davranışlarıyla bunu sana gösteriyor sende öyle olmayınca senle uğraşıyor aslında orayı bırakıp başka bölüme geçmen daha iyi olacak sonra onun yanına erkek verecekler sende uzaktan onları izle 2 erkek sonunda kim kazanacak onun yanına gelen erkek kendini ezdlrmez ama seni ezecek bu rolüne hazırmısın ,canım
Gerçekten çaresiz kaldım. Bu insana nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım. Her şeyine tamam abi evet abi desem yazık değil mi benden sonra bu şahısla karşılaşacaklara? Farkettirmeye çalışsam o da olmuyor. Bir şekilde bu insanın kendi saltanatını sürdüreceği bir yerde tek başına çalışması lazım. Kendi kendinin patronu olabileceği bir birimde olması o kadar iyi olurdu ki insanlık için.[/Egosu şişkin çevresindekilerden dolayı sanırım belli kadın tipleri var senide aynen onlar gibi olmanı istiyor ve davranışlarıyla bunu sana gösteriyor sende öyle olmayınca senle uğraşıyor aslında orayı bırakıp başka bölüme geçmen daha iyi olacak sonra onun yanına erkek verecekler sende uzaktan onları izle 2 erkek sonunda kim kazanacak onun yanına gelen erkek kendini ezdlrmez ama seni ezecek bu rolüne hazırmısın ,canım
Gerçekten çaresiz kaldım. Bu insana nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım. Her şeyine tamam abi evet abi desem yazık değil mi benden sonra bu şahısla karşılaşacaklara? Farkettirmeye çalışsam o da olmuyor. Bir şekilde bu insanın kendi saltanatını sürdüreceği bir yerde tek başına çalışması lazım. Kendi kendinin patronu olabileceği bir birimde olması o kadar iyi olurdu ki insanlık için.[/Egosu şi

Egosu şişkin çevresindekilerden dolayı sanırım belli kadın tipleri var senide aynen onlar gibi olmanı istiyor ve davranışlarıyla bunu sana gösteriyor sende öyle olmayınca senle uğraşıyor aslında orayı bırakıp başka bölüme geçmen daha iyi olacak sonra onun yanına erkek verecekler sende uzaktan onları izle 2 erkek sonunda kim kazanacak onun yanına gelen erkek kendini ezdlrmez ama seni ezecek bu rolüne hazırmısın ,canım
Oradan ayrıldığımda suçlu ben olacağım. Bunu yapmasına izin vermek istemiyorum.

her iş yerinde bir tane gıcık biri illa çıkar insanın burnundan getirrler.suçlu durrumuna düşmezsin m.etme zaten kimseyle anlaşamayan bir tip kimse seni suçlamz he onun gözünde sen başka yere geçsende sulu olursun geçmesnde çünkü manyak

Back
X