- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Arkadaşlar merhabalar. Tam her şey güzel olacak derken iş yerimdeki sorumlu mu sorunlu mu anlayamadığım mahlukat yüzünden sinirlerim bozulmaya başladı. Adam birime gelen herkesle sorun yaşamış birisi. Inanılmaz bir egoya sahip. Hayatımda böyle kişiliğe sahip biriyle karşılaşmadım. Bu insan hiç çalışmayıp ancak emirler yağdıran birisi. Kendisi bir iş yapıyorsa kimse boş olmayacak. Ama biz işten başımızı alamazken o gezer nette takılır böyle bir şey. Diğer iki arkadaşla da büyük sorunlar yaşamış. Onlar artık katlanabiliyor mu diyeyim yoksa katlanmış gibi mi yapıyor diyeyim bilemedim. Sürekli küçümseyerek bir şeyler söylüyor. Her neyse bu adam bir şey söylerken bunu yüzüne bakmamaya başladım çünkü baktığımda inanılmaz rahatsızlık duymaya başlamıştım. Bir şey söylediğinde tamam evet hayır demeye başladım. Zoruna gitmiş olmalı ki bana uyumsuzluk problemin varsa birim değişikliğine gidebiliriz dedi. Şaşırdım çünkü 1 buçuk yıl başka bir yerde bundan daha büyük yaşlarda insanlarla çalıştım ve kesinlikle öyle bir şey yaşamadım duymadım. Konuştum bu adamla abi benimle sorunun ne diye. Benim sorunum yok sen böylesin dedi koca adam kendini melek etti beni şeytan. Şoka uğradım. Sen böyle davrandığın için diyorum hayır diyor ben bir şey Yapmıyorum sen yüzüme bakmıyorsun diyor. Seni başka kimse bu kadar çekemezdi diyor şaşırdım kaldım hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey duydum. Gelen herkesle sorun yaşamış adam ve benimle de yaşadığında yine kendinde suç aramıyor. Ben buranın sorumlusuyum diyor. Gelen sensin gidecek olan da sensin diyor. Hiç bir şey diyemedim. Hayatımda ilk defa uyumsuzlukla suçlandım. Diğer arkadaşlar da yerlerinden olmamak için susuyorlar. Birimimi ve diğer arkadaşlarımı seviyorum bu adam yüzünden gidersem suçlu ben Olacağım ve gideceğim yerde neyle karşılaşırım bilmiyorum. Bu adamın Narsist Kişilik bozukluğuna sahip olduğunu araştırarak saptadım. Birebir aynı davranışları. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. Allah razı olsun benimle düşüncelerini paylaşan herkesten.
Son düzenleyen: Moderatör: