Narsist olduğunu düşündüğüm sevgilim..

Lütfen yol yakınken bu ilişkiyi bitir. Ne olursa olsun seven insan böyle davranmaz bir kere. Hele bir erkek böyle davranıyorsa kaç oradan kurtar kendini. Evlenince yüzüne vuracak kürtaj meselesini belki sana güvenmeyecek daha kötü olacak her şey

Ben çok çabaladım bitirmek için ama peşimi bırakmıyor aynı iş yerindeyiz ister istemez yüzyüze geliyoruz tabiki bu bir bahane olamaz biliyorum ama bir türlü kurtulamadım
Tepkisiz kal kaya gibi. Ne derse desin. Yıllarca çekeceğin acıları sineye çekmek tamam olsa bile dayanamayıp yıllar sonra ayrıldığında da, içinde hiçbir konuda duygu kalmadığını, ölü gibi olduğunu fark edeceksin. Yıllarca da o sürecek. Ayrıl ve istemiyorum de. Konuşursa cevap verme. Gerekirse başkasını hayatına al geçici olarak.

Ayrılmak istesen bile sorun cikaririm demeye getirmiş. Ya benimsin ya toprağın der gibi.
Keşke kürtaj olayını anlatmasaydin. Seni ordan da yaralayabilir ilerde. Bu anlattiklarinla ilerisi içinde çok sağlıklı bi ilişki olur gibi görünmüyor

Takıntılı bir insandan uzak durun, sen benimsin diyen insandan uzak durun. Gerçekten şu an size belki normal geliyor söyledikleri, sahiplenme gibi geliyor ama içinde nasıl bir ruh hastası yatıyor bilemezsiniz. Narsist biriyle ben de karşılaştım ve allahım nasıl bir psikolojik baskı? Kendinize zarar vermeyin lütfen kısa sürede ayrılın yoksa işin sonu terapide biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…