Narsist sevgili

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba ne yazık ki sevgilim tam bir narsist kendi hatası olsa bile hep beni şuçlar en ufak şeyde hakaret eder benden çıkarır şiddet yok ama psikolojik şiddet en fenası dünden beri cinsel anlamda istediklerini yapmıyorum diye bana geri kafalı dedi ve birçok hakaret ona çok aşığım bu nedenle bırakamıyorum ama bu şekilde de olmaz dayanılacak gibi değil

Canim birakamiyorum gibi bir sey yok ayril bence evlenince de degisir diye dusunme bence degismez

İlla dayak atıp hastanelik olduktan sonra mı son bulacak bu ilişki. Bu gidişatın sonunun nereye gittiğinin eminim farkımdasın. Gençliğine kıyma lütfen. Ufak ufak yol ver ve seni incitmeyecek birini bul

İlla dayak atıp hastanelik olduktan sonra mı son bulacak bu ilişki. Bu gidişatın sonunun nereye gittiğinin eminim farkımdasın. Gençliğine kıyma lütfen. Ufak ufak yol ver ve seni incitmeyecek birini bul
Bu kadarını yapacağını sanmıyorum ama korkuyorum mesela şimdi uyuyor uyanınca sinirini benden çıkarıcak engellemek istiyorum

Bu kadarını yapacağını sanmıyorum ama korkuyorum mesela şimdi uyuyor uyanınca sinirini benden çıkarıcak engellemek istiyorum
Ya Allah aşkına haberler senin gibi kadınlarla dolu. Kimse birgün öldürülmek için sevgili olmuyor ama herif dengesizse kurtar kendini. Güneşe mi doydun yaşına mı annene babana mı? Çık oradan güzel kardeşim

Bahsettiğiniz şey arada kavga ediyoruz tarzı bir durum değil, ciddi bir durum. Fiziksel ya da psikolojik, şiddet unsuru olan bir ilişkiden kaçınmışımdır hep. Onsuz yapamam gibi düşüncelere kapılmayın, çok rahatsız ediyorsa ayrılma ihtimalini düşünün mutlaka.

Yaşımda küçük değil evlilik baskısı da var

Niye baskı olsun? Kim tarafından bir baskı? Kimi ilgilendirir ki bu ..

Çevre baskısı yaştan dolayı bende evlenmek zorunda hissediyorum kendimi

Kusura bakmayın ama çok saçma. Kapılmayın böyle anlamsız şeylere bu devirde. Sırf bu saçma şeyler yüzünden etraf mutsuz evliliklerin aldatma hikayeleri ile dolu. Yapmayın, hayata bir kere geliyoruz, başkalarının hadlerine bile olmayan düşünceleri yüzünden kendinizi baskı altında hissedip mutsuz durumlara sokmayın.

Canım yaşadığın durumları ben de yaşadım. Kendinisini sözlendikten sonra gösterdi. Şimdi ayrıldık. Seni çok iyi anlıyorum ama çok zor yürümüyor. İletişim kurmak, kurabilmek imkansız (ben de öyleydi) beni çok yıprattı hala toparlanamadım. İlişkiye sağlıklı ruh haliyle başlıyorsun. Sonrası vahim.. Sabrettikçe kendi psikolojin bozuluyor. Ne kadar süredir görüşüyorsunuz? Hep mi böyleydi ?

Karşıdaki insana değer veren ne duyguları var nede sözleri tam bir egoistler, kendinizi ondan kurtarın

Haklısınız
Haklısınız saçma şimdi napıcam bilmiyorum engellesem mi
İki senedir tanıyorum ilk tanıştığımızda böyleydi sonra düzeldi ben ona dedim ki gerçekte hangisisin artık iyi olacağını söyledi maddi durumu kötüleşti yine narsist oldu çok zor dediğiniz gibi iletişim kurmak imkansız sürekli ben suçluyum her konuda aşağılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…