Narsist sevgili

Sizinki neler yaptı üzüldüm
Malum kendini herşeyden çok seven insanlar olduğundan her türlü psikolojik ve ekonomik şiddeti gösterdi saolsun.. Kızıma 40 liralık don alamayan adam spor salonlarına gitti bi yığın gereksiz hobi edinip paralar harcadı ama bize gelince hiç parası olmadı... İşinden ötürü çok canı sıkılıyormuşmuşta o yüzden eve girmeyen kahveden çıkmayan bir öküze dönüştü o romantik mesajları yazan adam.. Herşeyime karıştı benim ama kendine karıştırtmadı asla.. Herkesin içinde rencide edici davranışlar ful zaten... Merhametsizliği ayrı bi boyut yere yığılıp kalmış karısını kaldırmayan, hatun hastayken kendi boynum ağrıyo diye doktora gidip evde acı çeken karısına akşam arkadaşıyla buluşacağı için ağlata ağlata ütü yaptıran insan... Gereksiz tipler anacım kaç hemen o ilişkiden düzelmiyorlar... Köpek gibi seviyordum ben noldu şimdi ayağımın altını öpse dönmem sürünsün anasını satayım... 5 yılda ne çektim ne sen sor ne ben söyliyim..

Narsist bir sevgili narsist bir eşten daha iyidir.Sen yine sevgiliyken fark etmişsin ben evlendikten sonra farkettim. Bence yol yakınken dön.

Şiddet psikolojik diyorsun illa çok seviyorum katlanırım diye sakin düşünme katlanamazsın zaten üstüne birde yaşadıklarına yanarsın. Böyle başlayıp fiziksel şiddette level atlıyorlar haberin olsun. Kes at bütün bağlarını evliliği aklından bile geçirme kaç kurtar kendini. Hep düzelir kafasıyla uğraştım 2.5 yıl sonra anca evliliğimi bitirebiliyorum ve durumum içler acısı

Sanırım narsisist teşhisini siz koymuşsunuz. Her geçimsiz tip narsisist olmuyor. Karşınızdaki sizden emindir gitmez elimin altında diyen klasik Türk erkeği tipi. Evde kalacağınız korkusuyla bunu hissettirmişsiniz

Gerçek olgunluk vakti geldiğinde ait olunmayan yeri terkebilmektir ait olmadigin yerde ısrar etmek acizlik ve kisiliksizlik örneğidir demişti ünlü biri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…