Narsist ve boşanma

İnşallah bir daha bu kadar kendi kendinize kötülük yapmazsınız

Şiddet görüp görüp niye döndünüz hep? Umarım artık yolunuza bakarsınız.

Son düzenleme:
Her seferinde pişmanım bir daha olmayack diye götürdü ama şiddet hcbr zaman azalmadj artarak devam etti

Tek derdiniz kandırılmış olmak mı? İlk evlendiğiniz bu güne kadar ne kendinize değer vermiş ne de aşağılanmaya ses çıkarmışsınız.Bu kadar ayaklar altına alınınca ne olacak sandınız,değer görmek mi??

O biçim kafalar kardeşim . Bende byle yorumlar yapardım umarım yaşamazsın . Hçbr insan bunu yaşamasın . Kadın demiyorum bakın .

Hayır . Olacakların önüne geçecek cesaret gerekliydi ve yoktu belki de bende . Ama şu andan bahsediyorum . Ne güzel ahkâm kesiyorsunuz . Allah kmseye yaşatmasın . Tabiki de haklısın keske en başından kabul etmeseydm . Kandım . Sevdim ve ebemin …. Gördm dyeym kısaca

Artık geçmiş gitmiş,ama burada sizin konunuzu okuyan gençlere ders niteliği taşıyor konunuz.İlk aydan dayak varsa hemen oradan kaçmak gerekir,ana baba sahip çıkmıyor mu,devlete sığınmak rapor almak ,o adamdan kurtulmak gerekir,değil onunla yatmak mecbursan doğum kontrol hapını ikişer üçer yutmak gerekir.Çünkü bu hikayelerin sonunda yine kadın mağdur oluyor,çocuklu kadın kolay kolay bir yere sığmıyor.Şeref yoksunu kocalara hiç bir şey olmuyor

Korkmasınlar . Tuvalet temizlesinler yine de korkmasınlar. Çocuk varsa da devlete sığınsınlar derdini anlatmaktan çekinmesinler . En azndan byle daha şerefli bir hayatım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…