• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistle Mucadele

Aynı dertten bende muzdaribim.. çalışmıyorum ve evde eziyet çekiyorum resmen. Hiçbirşeyden mutlu olmayan bir eşim var . Sürekli aramızın iyi olması için şartlar sunan..

Mesela sigarayı bırakmam , farklı bir şehre tayin .. evde sürekli suratsız .. bi kadınla adı çıktı çalştığı ortamda inanmadm. O zamandan beri benim onu sürekli senelerdir sıktığım aklına geldi nedense . Rahat edememiş çıkıp gezememiş ben onu kısıtlamşım şimdi de intikam alıyormuş

Mesela sigarayı bırakmam , farklı bir şehre tayin .. evde sürekli suratsız .. bi kadınla adı çıktı çalştığı ortamda inanmadm. O zamandan beri benim onu sürekli senelerdir sıktığım aklına geldi nedense . Rahat edememiş çıkıp gezememiş ben onu kısıtlamşım şimdi de intikam alıyormuş
Kadınla adı cıkınca neden inanmadınız?

Foruma bakarsak (günde en az bir narsist koca konusu) ülkedeki erkeklerin yarıdan fazlası narsist.
Narsist kelimesinin moda olduğu doğru fakat ülke erkeklerinin %50'si narsist çıkarsa da pek şaşırmam. Toplumumuzdaki erkek çocuk yetiştirme biçimine bakarsak kendi narsistimizi kendimiz yaratıyoruz gibi bir şey.... Ha bir de onların narsistliklerini pekiştirebilmeleri için kız çocuklarımızı da ezik büzük yetiştiriyoruz, hayatlarındaki erkeklerin oyuncağı oluyorlar böyle. Kısır döngü..

Hala seviyorum sanırım. Aslında sevmek de değil sanırım alışkanlık. Bir de 2 buçuk yaşında kızım var.. boşanmak evet çok düşündüm ama çıkamadım işin içinden.. bir senede asla tahmin edemeyeceğim bir insana dönüştü
Anlıyorum sızı. Ikı bucuk yasındakı kızınız annesini mutsuz gordukce uzulecek.
Babasının merhametsız bırı oldugunu anladıgı an babasından uzaklasacak.
Ates olmayan yerden duman cıkmaz, kulagınıza gelen seyler muhtemelen dogruydu buyuzden ınanmak istemediniz. Seceklerınızde bossnmak yok, inanırsanız bossnmanız lazım. Oyuzden es gecmıssınız.
Adam adının cıktıgı konuda bile sızı ezıp uste cıkmis.

Madem Seceklerınızde bosanmak yok, sızı bu sekılde ezmesıne ızın vermeyin. Zaten huzursuz ve mutsuzsunuz sinik durmayın aksıne sizde karsılık verın.
Gordugunuz gıbı sız gormezden gelıp sustukca adam sakınlememıs.
O halde kendinizi ezdiresiniz?

Hala seviyorum sanırım. Aslında sevmek de değil sanırım alışkanlık. Bir de 2 buçuk yaşında kızım var.. boşanmak evet çok düşündüm ama çıkamadım işin içinden.. bir senede asla tahmin edemeyeceğim bir insana dönüştü
Eşiniz narsist ise sizde bunu destekliyorsanız
Sizde mozoşistsiniz
Bu durumda tamamlıyorsunuz birbirinizi

Anlıyorum sızı. Ikı bucuk yasındakı kızınız annesini mutsuz gordukce uzulecek.
Babasının merhametsız bırı oldugunu anladıgı an babasından uzaklasacak.
Ates olmayan yerden duman cıkmaz, kulagınıza gelen seyler muhtemelen dogruydu buyuzden ınanmak istemediniz. Seceklerınızde bossnmak yok, inanırsanız bossnmanız lazım. Oyuzden es gecmıssınız.
Adam adının cıktıgı konuda bile sızı ezıp uste cıkmis.

Madem Seceklerınızde bosanmak yok, sızı bu sekılde ezmesıne ızın vermeyin. Zaten huzursuz ve mutsuzsunuz sinik durmayın aksıne sizde karsılık verın.
Gordugunuz gıbı sız gormezden gelıp sustukca adam sakınlememıs.
O halde kendinizi ezdiresiniz?
Evet ben ne kadar sussam zeytinyağı gibi üste çıktı. Hakaretler etti. Haklısınız aslında . Sırf içimi dökmek için buraya gelmiştim aslında . Yalnızım çünkü.. şaka gibi bir hayat yaşıyorum.. sanırım boşanmayı artk masaya yatırmam gerekiyor..

Evet ben ne kadar sussam zeytinyağı gibi üste çıktı. Hakaretler etti. Haklısınız aslında . Sırf içimi dökmek için buraya gelmiştim aslında . Yalnızım çünkü.. şaka gibi bir hayat yaşıyorum.. sanırım boşanmayı artk masaya yatırmam gerekiyor..
Calısıyor musunuz

Aynı cevabı yazacaktım pipili varlık diye anneler oğullarını ruh hastası yetiştiriyorlar .hele iç anadolu gibi kesimlerde duyduklarımı duysanız ağlardınız .kültürlüsü kültürsüzü daha evlenmemiş bebesini karına eziyet et sen erkeksin diye dolduruyor.Konu sahibi ben varım narsist mi bilmiyorum ama sağlıklı bi psikolojiye sahip olmayan biriyle evliyim şunu biliyorum kompleksli ve ne yazıkki çocuklarım daha küçük seviyorlar babalarını yani koparsam çocuklarımın kaşdırabileceğini sanmıyorum .Böyle de gider mi onu da bilmiyorum tek dileğim biraz zalimce ama ölmesi.

Aynı cevabı yazacaktım pipili varlık diye anneler oğullarını ruh hastası yetiştiriyorlar .hele iç anadolu gibi kesimlerde duyduklarımı duysanız ağlardınız .kültürlüsü kültürsüzü daha evlenmemiş bebesini karına eziyet et sen erkeksin diye dolduruyor.Konu sahibi ben varım narsist mi bilmiyorum ama sağlıklı bi psikolojiye sahip olmayan biriyle evliyim şunu biliyorum kompleksli ve ne yazıkki çocuklarım daha küçük seviyorlar babalarını yani koparsam çocuklarımın kaşdırabileceğini sanmıyorum .Böyle de gider mi onu da bilmiyorum tek dileğim biraz zalimce ama ölmesi.
Bazen insan o dereceye geliyor maalesef .. sizi anlıyorum..

Yok çalışmıyorum kızıma bakacak kimse yok maalesef.
Genclık gidiyor merve goz acıp kapayıncaya gidiyor. Dunyaya bırkere geliyoruz ve ne kadar yasayacagımız bellı degıl, yarın ölsen gitsen allah gecınden versın, sevılmeyıp saygı gormeden mutsuz sekılde gideceksin bu dunyadan.. Gerı donusu de yok.

Herkes on gun sonra hayatına devam edecek, gercek bu.

Saygı gormek, degerlı hıssetmek, gune kızınla huzur ıcınde baslamak, kendını sevmek sohbetten muhabbetten zevk almak hayatı guzel yasamak varken ve gunun bırınde deger bılen kıymet bılen saclarını oturup sevgiyle tarayacak adama denk gelmek varken, kendıne ezıyet edıp genclıgıne yazık etme derım.

Hayat senın, dogrusunu sen bilirsin.
Sıkıldıgın zaman gel yaz, sohbet ederiz. Ama sen kendıne yardım etmediğin surece benımde sana yardımım dokunmaz sadece dınleyebılırım.
Umarım mutlu olursun

Genclık gidiyor merve goz acıp kapayıncaya gidiyor. Dunyaya bırkere geliyoruz ve ne kadar yasayacagımız bellı degıl, yarın ölsen gitsen allah gecınden versın, sevılmeyıp saygı gormeden mutsuz sekılde gideceksin bu dunyadan.. Gerı donusu de yok.

Herkes on gun sonra hayatına devam edecek, gercek bu.

Saygı gormek, degerlı hıssetmek, gune kızınla huzur ıcınde baslamak, kendını sevmek sohbetten muhabbetten zevk almak hayatı guzel yasamak varken ve gunun bırınde deger bılen kıymet bılen saclarını oturup sevgiyle tarayacak adama denk gelmek varken, kendıne ezıyet edıp genclıgıne yazık etme derım.

Hayat senın, dogrusunu sen bilirsin.
Sıkıldıgın zaman gel yaz, sohbet ederiz. Ama sen kendıne yardım etmediğin surece benımde sana yardımım dokunmaz sadece dınleyebılırım.
Umarım mutlu olursun
Çok teşekkür ederim. İçim ferahladı biraz . Gününyoğunluğunda kendme bile vakit ayıramıyorum artk ayırıp iyice düşünmem lazmgaliba..

Yani bi insan bi insana neden eziyet eder değil mi neden durduk yere mutsuzdur ve sizi de dibe çeker Allah tüm evliliklere geçim güzelliği versin ama çok doluyum bugün tam denk geldi konunuz
Bende öyleyim.. toplum baskımız da sağolsun. Şuan çıkıp boş boş gezmek istiyorum sadece. Mutlu olmak Varken mutsuz etmeyi seçiyorlar. Ne olur sanki iki güleryüz çok mu.. birgün yalnız kaldıklarında anlayacaklar sanırım . Ama tek duam benden sonra gelecek insan illallah getirsin ona

Back
X