Narsistlik

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
43
Eşimle pskoloğa gittik ve narsisttlik teşhisi koydu doktor eşime tedavisi çok zor dedi başına gelen varmı ömrümün sonuna kadar bu denli egoist bi insanmı olucak eşim (

Eşinizin mesleği nedir?

küçükken aile içinde hep ön planda mı büyümüş pohpohlanmış mı?

Hep
Bencillikten kastınız nedir? Neler yapıyor?
herzaman onun istediği olucak otur dedimi otur kalk dedimi kalk o izin vermeden adım atılamaz annesi ben o nasıl isterse öyle giyinmek öyle davranmak zorundayız dünya onun etrafında dönsün herkes onun himayesi altında olsun istiyo vs vs bence yeterde artar

Kesinlikle yeter de artar bence de kendisi gardiyan ev hapishane gibi davranıyor

Eşimle pskoloğa gittik ve narsisttlik teşhisi koydu doktor eşime tedavisi çok zor dedi başına gelen varmı ömrümün sonuna kadar bu denli egoist bi insanmı olucak eşim (

Narsistik kişilik bozukluğu diye internette arayabilirsiniz. Ayrıntılı bilmiyorum.

Narsist biri ile yaşamak çok zordur ancak tedavis oldugu sürece baş edilebilir.

Narsist biri için dünya o ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.o en önemli kişidir,hayatta hep onun öncelikleri vardır,onun mutluluğu ilk plandadır.

Şöyle düşün bir film var o baş rol oyuncusu diğerleri ise figüran.

Eşinizin mesleği nedir?

küçükken aile içinde hep ön planda mı büyümüş pohpohlanmış mı?
Bütün sorun ordan çıkmış zaten annesinin babasının hep sen ne dersen o olur tavrında büyütmüşler

Evlilik
Ben evli değilim. Evlilik zor mu bu kadar? Burda sanki herkesin evlilikle ilgili sorunları var. Kiminin eltisi görümcesi problemli, kiminin eşi, kiminin eşinin annesi... Evlilik mutluluk değil mi?
S
Evet öyle ama işte kabullenmiyo tedavi istemiyo

Ben evli değilim. Evlilik zor mu bu kadar? Burda sanki herkesin evlilikle ilgili sorunları var. Kiminin eltisi görümcesi problemli, kiminin eşi, kiminin eşinin annesi... Evlilik mutluluk değil mi?
Evlilik sorumluluktan baska bişey değil benim için ben esten sıkıntı çektiğim için çok zorlanıyorum belki kv ve diğerli dış etken oldúğu için o kadar mutsuz etmez

Evlilik

S

Evet öyle ama işte kabullenmiyo tedavi istemiyo
Tabii ki kabullenmez çünkü ona göre öyle mükemmel biri hasta olamaz mümkün değildir yanı hasta olması.siz yanlış anlayıp yanlış degerlendiriyorsunuzdur.zaten kendini çok sevip aşırı mükemmel gördüğü için rahatsız olduğunu tedavi olması gerektiğini kabullenmez.

Bütün sorun ordan çıkmış zaten annesinin babasının hep sen ne dersen o olur tavrında büyütmüşler
muhtemelen eşinin mesleğide dr avukat vs müh hani şu bizim türk toplumunda övünülen mesleklerden

nerden bildim benimde böyle bi tanıdığım oldu zamanında kesinlikle yaşanılması çok zor biri. o herkesten farklıdır o ve diğer insanlar.

ona öyle bi ders vereceksinki kendisini diğer insanlardan üstün tutmayacak ( bu benim fikrim)

psikiyatır ne önerdi nasıl bi tedavisi varmış

Siz pskolok falanmısınız aynı doktorun söylediklerini sylüyosunuz

Dış etkenler bozuyor huzuru o bozmazsa parasızlık bozuyor oda bozmazsa sağlık sorunları , yani mutlu olmak zor herkesin var bir derdi ,sanırım bekarlık sultanlık az derdin var

Aksine hiçbir mesleği yok babası çalışıp onu bakmak zorunda gibi davranıyo
Doktor önce kabullenmwn gerekiyo dedi kitap önerdi ilaç verdi içmiyo seansları sıkı tutalım ilaç içmiyo diye dedi ama gitmiyo

o zaman tedavisi mümkün gibi duruyor. ikna etmeye çalış lütfen mutluluğunuz evliliğiniz için falan diye uysal bi şekilde

esinizin bu sorununu kabul edip doktora gitmesi bir uzmanda teshis konuldugunu duymus olmasi ve bu rahatsizligi kabul etmesi bile buyuk bir adim, sonuc ta adamda asiri derecede bencillik var yani. Bence birlikte calisarak ilerleyebilirsiniz, artik sizin telkinlerinize daha olumlu cevap verecektir ortada konulmus bir teshis oldugu icin. Ancak sabirli olmalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…