- 12 Kasım 2015
- 94
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
Ne olacak şimdi ben kendimi suçluyorum o kendini suçluyor? Mu acabaHeee benim eskisine de aynı teşhis konmuştu.
Neden benim dediysem?
Nereden benim oluyorsa?
Ben de bir hoşum yani!!!
Yapacak iş belli.Ne olacak şimdi ben kendimi suçluyorum o kendini suçluyor? Mu acaba
Düzelecek birşeymi baktımaraştırdım ama ancak böyle hayat enerjim emilerek yaşıycam gözüküo düzelme durumu varmıHangi şehirdesiniz hamgi doktora gidiyorsunuz? (Bu kısmı beni ilgilendirdiği için sordum)
Psikoloğunuz teşhisi koyduğu gibi düzeltme yolunada gider herhalde.
Edit: kaygılı narsist nedir?
İlaç falan yokki daha eşim oyle durumu çok üstüne alınmış gibi bile değilYapacak iş belli.
Doktorun verdiği ilaçları kullanacak.
Bilmiyorumki. Ben narsisti biliyorum ama kaygılı narsisti hiç duymadım ufaktan baktım google amcada bilmiyor. Her ruhsal problemin ilaçlı veya ilaçsız tedavisi oluyor ama.Düzelecek birşeymi baktımaraştırdım ama ancak böyle hayat enerjim emilerek yaşıycam gözüküo düzelme durumu varmı
Eeee böyle kendi kendine nasıl iyileşecekmiş?İlaç falan yokki daha eşim oyle durumu çok üstüne alınmış gibi bile değil
Daha yeni açıkladı terapist nolacak bakalım beklemek çok zorEeee böyle kendi kendine nasıl iyileşecekmiş?
Doktoru değiştirin bence.
Yani beklemek çok zor araştırdım bakalım ...terapist açıkça sizin bu durumunuzu değiştirmek işteki başarınızı kimyanızı bozmak olabilir dedi eşime anlamadım nereye varacakTanı konduysa Tedavi olacaktır heralde,sizde iyileşme sürecini bekleyeceksiniz muhtemelen.
Yok çocuk düşündük ama tabi birlikte olmayınca doğanın kanunu hamile olamazsın sonra vazgeçtik.seviyor beni diye düşünüyorum öyle çıkmaz bir durum oldu yaniiii.içinden nasıl çıkılır bilmiyorumkac yillik evlisiniz,cocuk varmi?allah sifa versin insallah duzelir
allah yardimcin olsun canim.Hakinda hayirlisi.Yok çocuk düşündük ama tabi birlikte olmayınca doğanın kanunu hamile olamazsın sonra vazgeçtik.seviyor beni diye düşünüyorum öyle çıkmaz bir durum oldu yaniiii.içinden nasıl çıkılır bilmiyorum
İş hayatında da kendine olan aşırı güveni,herşeyin en iyisini ben bilirim ben yaparım ben mükemmelim modu varsa o yüzden iş hayatını etkileyeceğini düşünmüş olabilir doktor.Yani beklemek çok zor araştırdım bakalım ...terapist açıkça sizin bu durumunuzu değiştirmek işteki başarınızı kimyanızı bozmak olabilir dedi eşime anlamadım nereye varacak
Evet evet öyle....peki benim hayatım ne olacakİş hayatında da kendine olan aşırı güveni,herşeyin en iyisini ben bilirim ben yaparım ben mükemmelim modu varsa o yüzden iş hayatını etkileyeceğini düşünmüş olabilir doktor.
psikolog ilaç vermez ki zaten psikiyatra gitmeniz gerek.İlaç falan yokki daha eşim oyle durumu çok üstüne alınmış gibi bile değil
Sizin işiniz zor,böyle bir insanla yaşamak zor olmalı sizin için,sonuçta eşinize hasta gözüyle bakmanız gerekiyor,bu konuda size düşen sabırlı olmak,eşiniz tedavi olmak istiyormu bu hastalığı kabul ediyor mu o da önemli bir unsur.eğer kabul ediyorsa bu durumu sabırla iyileşmesini bekleyin ve ona destek olun.Evet evet öyle....peki benim hayatım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?