Nası dizginlerim kv ve ailesini?

bende pişmanım ama sizinkinin aksine dut gibi öyle baktım olanlara diye.hiç sesimi çıkarmadan kendi kendimi yedim durdum.ama bende unutamayacağım yapılanları.yıllar geçiyor ama ben hiç mutlu hatırlamıyorum doğumlarımı.en güzel zamanlarımı yitirdim onlar yüzünden.her hatırladığımda sanki o an yaşıyormuş gibi sinirleniyorum üzülüyorum.ben ikincide akıllanamadım gene kadının başka bir versiyon işkencesine göz yumdum ama siz bari ikincide yaptırmayın bir önceki yapılanları.

Ben uyarırım kesinlikle uyarırım mutlaka uyarırım
Buldumcuk olacağım tabi hayatımın en değerli en özel varlığı öptürmem öyle
Bizim sülalede ben vardım öyle uyaran arkamdan konuştular yüzüme de konuştular şimdi alıştılar
Sende çekinme hatta kucağına vermeden uyar "bebeğimi öpmeden seviyoruz küçük doktor özellikle uyardı dikkat edin" diye açık açık söyle
Hatta ne istiyorsan doktor diyor de

Bebeğin ısırıldıgını ilk defa duyuyorum bebeklerin sapur supur opulmesi bile hoş bişey değil bebekler koklanarak sevilir çok opuldugu zaman bebeklerin yüzü kırmızı kırmızı oluyor

Pfff tiksindim okurken.

Yeni doğmuş çocuğun neresi öpülür ki zaten anlayan beri gelsin ne yanak var ne saç, kırmızı bir surat üstüne bıngıldak şaka şaka

Çocuk mikrop kapar ne düşüncesiz insanlar var be.

Ben de cok bunaldim ses de cikaramadim esime ama sonra patladim.zaten bunalmisim arkadas elaleme hizmetcilik edemicem artik diye cinnet gecirince normale dondu hersey.kv ogluna tripli, neymis efendim dogurdum diye aramamisiz onu, ben mi aricam oglun var

Canim cok tesekkur ederim
Genel olarak esimin cevresi bu tip insanlardan olusuyor, garip garip alaturka aileler.hamileligimde de sacmasapan seyler yaptilar hep. Bi kere her hafta sonu birileri oturmaya gelcez diye aradi. Arkadas bir degil iki degil. Bir baktim aylarca bir hsonu ben disariya ciksmamisim. Esime anlattim dedim yeter. Arayana evde yokuz de. Bu ne ya ben hizmetci miyim,?herkes kendine kapi ariyor yamanmaya, gelmesinler dedim. Aninda kesildi

Yoo haklisin dogduklarinda cok cirkinler burus burus kipkirmizi, cogu kel doguyo Benimkinin sari sari tuyleri yuzunden yine kel duruyodu

kızım doğduğunda utanmasam kırbaç alıcaktım elime, şaklata şaklata vericektim çocuğu isteyenin kucağına
yapamadım tabii, ama öpmeyin doktor yasakladı dedim her seferinde :/ doktor gerçekten de anne hariç kimse şapır şupur öpmesin demişti çocuğu allahtan, yalan değildi yani

doktor kimsenin kucağna vermeyn kesinlikle öptürmeyin hasta olur dedi de ben öyle yaptım bizde öyle hoyratça seven yoktu ama öpülmesini de engelledim.sakın müsade etme onlar 5 dk sevecek heveslerini alacaklar diye bebeğinin mikrop kapmasına müsaade etme.gerekirse kır sen annesin

Merhaba yeni açtığınız konudan buraya geldim nasıl olduysa:) Benim de bir oğlum var haftaya 4 aylık olacak.Oncelikle bebeginiz hayırlı olsun.Benim babam da oğlumu çok sever, maalesef dudaktan öptu , öpme dudaktan dedim ben de, bozuldugunu belli etmemeye çalıştı ama hissettim. Ben de bir tuhaf oldum ama uyarmam lazimdi.Sonuçta çocuğun cinsel gelişimini olumsuz etkileyecek bir davranış. Bu arada toparlandı mi bebeginiz? Benimki de küçük dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…