- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Sosyal medyada oğlumun elini paylaşıp ''Beni öpme, beşiğimden sev'' falan yazıcam yaDoktor erken doğduğu için bünyesi hassas severken bile dikkat edin bırakın öpmeyi nefesinizden bile rahatsızlanabilir dedi diyebilirsin.. zaten doğru da.. hep bu yüzden hastalanıyo bebekler.. öpücük hastalığı diye bi şey var neticede.. Allahım halk olarak çocuk sevmeyi bile bilmiyoruz ya.. bende sohbet ortamında veya sosyal medyada habire ısırarak vururak sıkarak çocuğumu sevmeyin.. hem ağlatıyosunuz hem de seviyorum ağlama diye şiddeti sevgi olarak öğretiyosunuz.. bi de kıyaslamayın.. benim oğlum da her insan gibi kendine has.. kalbinizi durduk yere kırdırmayın bize falan derdim.. işe yarıyo dene bunların hepsinimillet de ne derse desin hayat felsefem çok da fifi
Zaten emip uyuyo tüm gün uyur yeni doğan işteBaktiniz olmadi hemen alin altini degistiriyim,acikmistir diyin uyutun bahane olur ben oyle yaptim bi kere direk kaptim bebegimi
Sen direkt söyle anlamaz böyleleri :) bi de lohusalık 40 gün veya 52 gün derler ama kişiden kişiye değişen bi şey bence.. ilk deli hassaslığınız geçene kadar lohusasınız demektirSosyal medyada oğlumun elini paylaşıp ''Beni öpme, beşiğimden sev'' falan yazıcam ya
Ay iyi kırk mevlüdünde de lohusayım diye yaklaştırmam valla zaten lohusayımSen direkt söyle anlamaz böyleleri :) bi de lohusalık 40 gün veya 52 gün derler ama kişiden kişiye değişen bi şey bence.. ilk deli hassaslığınız geçene kadar lohusasınız demektir
Verme tabiiVermesem mi kucaklarına ben de?
esinde senden yanaymis daha ne istiyon be guzelim. gerekirse kimse oglundan kiymetli degil openi azarla bir sey olsa swnin icin yanar onlarin degilZaten öyle söyleye söyleye gelip görecekler sayısını düşürdük iyice. Eşim de uyardı anne benim oğlumdan kıymetli değil kimse, bi enfeksiyon yapsa senden bilirim söyle biraz daha büyüyünce görsünler sevsinler diye, en yakın çevresine düşürdük misafir sayısını. Zaten kırkı çıkıyor mevlüdü için getiriyorum Türkiye'ye, mevlüdüne geldiklerinde içeri getirmicem odasında yatacak, görmeyenler beşiğinden bakacak elletmicem.
İyi geceler :) benim 1 aylık bebeğim var, ama erken doğdu boyu kilosu olması gerektiğinden geri tabii. Hiç öyle etli butlu bi oğlan doğmadı yani.
Şimdi ilk doğduğunda kayınvalidem geldi, çocuğu kucağına alıp sarıldığında boğulacaktı çocuk, bi öpüşü var içim gitti ya, ben öyle öpmüyorum yavrumu. Bebek yaygarayı bastı zor sakinleştirdik. Neyse bir kaç gün kalıp döndü evine.
Torun hasreti çok fazlaydı anlıyorum, istediği kadar sevsin kucaklasın koklasın ama şöyle hoyrat sevmesin ya. Kayınpederim hiç böyle sevmedi, adam sakin sakin pışpışlayıp kokladı biraz, ellerini tuttu. Beşiğine koyup öyle ellemeden sevdi sonra. Zaten kilosu boyu geride ve küvezde kaldı diye içim gidiyor, bi sıkımlık canı var çocuğun bi de böyle mıncırınca delleniyorum. Eşimi bi kere yüzünü şapır şupur öpmeye kalktı diye azarladım. Öpmeden sevemiyor musunuz bebekleri ya? Sırf bu yüzden 1 aydır Türkiye'ye dönmüyorum ama pazartesi dönücez işte bir süreliğine. Çünkü eşimin akrabaları kvden beter hoyrat sevme konusunda. Bebekleri çocukları ısırarak seviyolarmış, dedim yemin ediyorum akıllarından bile geçirmesinler. Yeni doğmuş çocuk ısırılır öpülür mü öyle. Bebeği görmeye gelecekler ve biliyorum ki bin kere yapmayın diye uyarıcam. Hepsinin kucağına da vericem yeter ki düzgün sevsinler. Ama isterlerse buldumcuk desinler, görmemiş desinler, tek senin mi çocuğun oldu desinler hiç çekincem yok. Diğer çocukları nası seviyorlar ben napayım, ben kendi bebeğime bakıyorum tabii buldumcuk olacağım.
İnadıma yapmıyor biliyorum ama ruhunu teslim edene kadar sıkıp salyalarını yapıştırmasınlar bebeğin yüzüne ya, annesiyim öyle sarılıp öpmeye kıyamıyorum. Kırmadan etmeden nası söyleyeyim? Dedim sen de anne oldun ilk doğduğunda böyle mi sevdin? Evet ellerini ısırıyordum dedi.
Ya Rab, sen sabır ver bana yani ben şükredeyim ki ısırmıyor çocuğu.
İyi geceler :) benim 1 aylık bebeğim var, ama erken doğdu boyu kilosu olması gerektiğinden geri tabii. Hiç öyle etli butlu bi oğlan doğmadı yani.
Şimdi ilk doğduğunda kayınvalidem geldi, çocuğu kucağına alıp sarıldığında boğulacaktı çocuk, bi öpüşü var içim gitti ya, ben öyle öpmüyorum yavrumu. Bebek yaygarayı bastı zor sakinleştirdik. Neyse bir kaç gün kalıp döndü evine.
Torun hasreti çok fazlaydı anlıyorum, istediği kadar sevsin kucaklasın koklasın ama şöyle hoyrat sevmesin ya. Kayınpederim hiç böyle sevmedi, adam sakin sakin pışpışlayıp kokladı biraz, ellerini tuttu. Beşiğine koyup öyle ellemeden sevdi sonra. Zaten kilosu boyu geride ve küvezde kaldı diye içim gidiyor, bi sıkımlık canı var çocuğun bi de böyle mıncırınca delleniyorum. Eşimi bi kere yüzünü şapır şupur öpmeye kalktı diye azarladım. Öpmeden sevemiyor musunuz bebekleri ya? Sırf bu yüzden 1 aydır Türkiye'ye dönmüyorum ama pazartesi dönücez işte bir süreliğine. Çünkü eşimin akrabaları kvden beter hoyrat sevme konusunda. Bebekleri çocukları ısırarak seviyolarmış, dedim yemin ediyorum akıllarından bile geçirmesinler. Yeni doğmuş çocuk ısırılır öpülür mü öyle. Bebeği görmeye gelecekler ve biliyorum ki bin kere yapmayın diye uyarıcam. Hepsinin kucağına da vericem yeter ki düzgün sevsinler. Ama isterlerse buldumcuk desinler, görmemiş desinler, tek senin mi çocuğun oldu desinler hiç çekincem yok. Diğer çocukları nası seviyorlar ben napayım, ben kendi bebeğime bakıyorum tabii buldumcuk olacağım.
İnadıma yapmıyor biliyorum ama ruhunu teslim edene kadar sıkıp salyalarını yapıştırmasınlar bebeğin yüzüne ya, annesiyim öyle sarılıp öpmeye kıyamıyorum. Kırmadan etmeden nası söyleyeyim? Dedim sen de anne oldun ilk doğduğunda böyle mi sevdin? Evet ellerini ısırıyordum dedi
Suan yuregim acidi buna benzer seyler yasadim ama sessiz kaldum o kadar pismanimki keske kendi annem ve kp le amcayada dersini verseydim..megersem canimi acitmak icin el akadar bebegimi kullaniyorlarmis bebegim yirmi gunlukkrn acile goturdum ve aralik ayinda hastane ortaminda cocugumu buz gibi suda yikamak zorunda kalmis evladim ve brnim icin hic unutmayacsgmz bi tranva oldu..sakin izin verme kim kirilacaksa, kirilsn kimsenin kalbi bizm miniklerimzn canindan kiymetli degil
Ya Rab, sen sabır ver bana yani ben şükredeyim ki ısırmıyor çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?