• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasi söyliyebilirim

Evet aslaa koyma yani.tmm kp.rin adindan cok var ama sen kp.adi oldugu icin koyacaksin ben olsam koymazdim koymadimda ama esine nasil dersin bilemiyorum..kp.in adi konulursa yaninada kendi babani koy barii:KK48:ayy bide boyle yapanlar var ne sacma ya ne bu ana baba adi koyma takintisi :KK43:eger babanin adini koyarsam babamda alinir falan de bari
Tsk ederim evet haklisiniz ..

Böyle bir durumda öldürseler koymam.
Doğurduğum çocuğun ismine de karışılmasın bir zahmet yani.

Ha eşim diretse ameliyatlı halimle kalkar gider kimliği kendim çıkarırdım.
Ah bu bendeki inat...

Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..

Eşinizin hayalleri olabilir ancak sevgi aşk evlilik fedakarlık ister, normal şartlar altında aranız da kötü olaylar geçmiş olmasa koysun tamam. Karısına hakaret etmiş, yuvasını yıkmaya çalışmış birisinin (ister babası olsun ister akrabası ister arkadaşı) adını hala neden koymak ister ki? Yani o bebek senin de bebeğin, şahsen bana hakaret etmiş birisinin adını çocuğuma koymak istemezdim.

bnde asla koymam. eger geride boyle kirginliklar varsa.
eger o ismi koymasina musade ederseniz, ailesi onlara yaranmaya calistiginizi dusunur.

esinize de boyle soyleyin, cok kirginim onlar, bunu yapamam deyin. bence esiniz sizi seviyorsa, sizi anliyordur.
Tabiki bana illa koyacaksin demiyor ama biliyorum icindeki hevesi oldugunu, koymicam desem bana laf soylicek hali yok bunuda biliyorum ama onun cok icten istediginide biliyorum. Asla bana koyucaz bu ismi bitti konu demez diyemezde zaten buna ben izin vermem ama kirmadan nasi soylerim diye dusunuyordum..

Pazarlik nedemek oluyor? Bana hayalini anlatti koyucam diye sözlesme gecmedi aramizda. K.bakmayinda ben olmamis birsey icin kimseye bi söz vermem. Ama esim sonucta kirip gecmek degil amacim o yuzden napsam diye yazdim.

Eşim sonuçta diyorsunuz ama ayrılmak üzeresiniz, eski eşiniz yani. Tabiki de bir saygı kalacak aranızda ama eski eşinizi kırıp geçmiş olmazsınız. Oğluna babasının ismini verememesinden daha kötüsü evililiğinin bitecek olması bence. Bir şeyi kafaya takacaksa bunu taksın.

Tabiki bana illa koyacaksin demiyor ama biliyorum icindeki hevesi oldugunu, koymicam desem bana laf soylicek hali yok bunuda biliyorum ama onun cok icten istediginide biliyorum. Asla bana koyucaz bu ismi bitti konu demez diyemezde zaten buna ben izin vermem ama kirmadan nasi soylerim diye dusunuyordum..
ben babanemin ismini almışım şahsı zerre sevmem bu yüzden adımdan nefret ederim o yüzden bir gün sizin çocucuğunuzun da adından nefret etmesini ister misiniz ? o zaman hayaliniz olabilir ama gerçekler acı malesef eşinizle güzelce konuşun anlayış gösterecektir

Eşim sonuçta diyorsunuz ama ayrılmak üzeresiniz, eski eşiniz yani. Tabiki de bir saygı kalacak aranızda ama eski eşinizi kırıp geçmiş olmazsınız. Oğluna babasının ismini verememesinden daha kötüsü evililiğinin bitecek olması bence. Bir şeyi kafaya takacaksa bunu taksın.
Eski esim degil konustuk anlastik, allaha sukur ailesiyle gorusmuyorumda zaten kendi geldi ayaklarima ve bana hak veriyor her konuda ve o bile ailesiyle en fazla haftada bir kez veya iki haftada bi gorusuyor. Bana illa koyacaksin demiyor diye uc bes kez yazdim az once ama oncelerden hayallerini anlatirdi ve bunun en buyuk hayalinin oldugunu anlatirdi. Bana bu konuyuda acmadi zaten ama hevesi biliyorum

Bence çok basit bir çözümü var. Eşinle açık açık konuşacaksın. Anlaşılan arkanda durmuş, anne babasının haksızlığını biliyor ki hala birliktesiniz. Bana bunu yapan birisinin adını oğluma vermek istemiyorum diyeceksin.

Doğacak çocuk için taa sevgiliyken pazarlıkmı yaptınız.
nasıl bir mantıktır anlamadım. Ama elinde sonunda onun dediği olacak . Bence siz ikinci bir isim aramaya başlayın:)

Pazarlıkla ne alakası var? Bir çok kişi yapıyor bunu benim bile aklımda isimler var şu anda Allah verirse olacak.

Konu sahibi sana gelince kesinlikle ve kesinlikle yuvanı yıkan adamın ismini koydurma. Onun dediğini yapmak ZORUNDA DEĞİLSİN.

Pazarlıkla ne alakası var? Bir çok kişi yapıyor bunu benim bile aklımda isimler var şu anda Allah verirse olacak.

Konu sahibi sana gelince kesinlikle ve kesinlikle yuvanı yıkan adamın ismini koydurma. Onun dediğini yapmak ZORUNDA DEĞİLSİN.
Cok tsk ederim cok haklisiniz. En mantiklisi acik acik konusayim ve istemedigimi guzel bir sekilde belirteyim.

Bence çok basit bir çözümü var. Eşinle açık açık konuşacaksın. Anlaşılan arkanda durmuş, anne babasının haksızlığını biliyor ki hala birliktesiniz. Bana bunu yapan birisinin adını oğluma vermek istemiyorum diyeceksin.
Cok saolun haklidiniz

Hayale bak ne kadar küçük dünyası varmış eşinin :D

Valla tüm bu yaşananlardan sonra eşiniz hala babamın ismini koyucam diyebiliyorsa asıl sorun orda zaten :KK14:

Eşin ısrarcı olmaz diyorsun,o zaman hiç açma konuyu,doğunca gider kimliğini kendin alırsın ismini de kendin yazdırırsın ne istiyorsan.

Back
X