- Konu Sahibi selina1990
Neden Osman isminde bir anormallik mi var ?Kp nin adı OSMAN deme sakın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden Osman isminde bir anormallik mi var ?Kp nin adı OSMAN deme sakın![]()
Hayır canım tabikide yok benim kp nin adı osman oğlumun da adı osman kv nin adı meryem kızımın adıda meryem eşim koydu da espiri amaclı yazdım şler koyuyo ya biz istemesekteNeden Osman isminde bir anormallik mi var ?
AnladimHayır canım tabikide yok benim kp nin adı osman oğlumun da adı osman kv nin adı meryem kızımın adıda meryem eşim koydu da espiri amaclı yazdım şler koyuyo ya biz istemesekte
Neden Osman isminde bir anormallik mi var ?
Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..
Slm canım, öncelikle hayırlı olsun.Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..
Tesekkur ederim.. cok saolun yorumunuz icin, evet cok haklisinizSlm canım, öncelikle hayırlı olsun.
Bence eşin yaşadığınız olaylarda seni haklı buluyorsa, senin arkanı tutuyorsa, zaten kendi isteği ile seni üzmemek için, sana hiç teklif bile etmez, isimi koymaya. O teklif etmesse sende hiiiiç oralı olma, bende olsam senin yerine asla koymam, gerçi ben prensip olarak yaşayan dedenin yada ninenin ismini koymam![]()
Açık söyle koyma kuzum çocuk seninMerhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..
eşin için verebılırsın bence,2 ısmı olsun bırı kp dıgerı de senın ıstedığın bır ısım..bebegın olsun,o melek yuzunu gorunce hıc aklına kotu bişey gelmez zaten:)Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..
iki isim kurtarıcı,eşine karşı kötü olmamış olursun.Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..
canımm çocuğumuz için harika bi isim buldum: X! ne kadar güzel bir isim değil mi? canım oğlum X diye sevmeye başlayın bakalım bebeği. tepkisi ne olacak?Merhaba arkadaslar, benim icimi sıkan bi durum var.. biz esimle ayrilmak uzereydik kv ve kp yüzünden ilk konumda yazmistim.. ben onlarla gorusmuyorum ve gorusmekde istemiyorum cok kirgin ve kirginlikdan daha cok öfkeliyim.. ve suan yaklasik 5 aylik hamileyim oglum olacagini ögrendim ve eşimin hayali herzaman oglumuz oldugunda babasinin adini vermekdi. Eskiden bunun hic sakincasi yokdu ama artik onun ismini duydugumda nefretle doluyorum ve ben ogluma nasi onun adini veririm. Ama esime nasi derim ben bunu.. onun en buyuk hayali buydu tanidigimdan beri herzaman aynisini demistir. Ama onlar bizi ayirmak istediler bana hakaretler ettiler benim hamile oldugumu bile bile beni yiktilar uzduler ben nasi cocuguma bakip onun ismiyle onu cagrir severim. Napsam bilmiyorum..