- 12 Mart 2023
- 1.487
- 1.591
- 63
Ay aman şakasına yaz zatenBen şakasına yazmıştım. Napayım görücüyü!?
Gelen görücüler, konu sahibinin eğitiminin epey altında kişilerdir, o yüzden bir gelişme olmuyordur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aman şakasına yaz zatenBen şakasına yazmıştım. Napayım görücüyü!?
Gelen görücüler, konu sahibinin eğitiminin epey altında kişilerdir, o yüzden bir gelişme olmuyordur.
Ay yok istiyorlar daha donanımlı daha iyi para kazananı hatta babası zengin kız olsun istiyor çoğuBazı erkekler kendinden daha donanımlı eş istemiyor bence. Aşağılık kompleksi var çoğunda![]()
Görücü kaldı mı hâlâ ya? Nerede yaşıyorsunuz? Hem bu devirde görücü usulü iş yapan adamdan hayır gelir mi sence?Bazı konularda çok şanslıyım ama bir türlü sevgili, erkek arkadaş konusunda sonuca eren hatta başlama evresinden sonraya geçen ilişkim olmadı. Görücü geliyor mesela ama ben bir türlü ısınmamış oluyorum. Görücü geleceğiz diyorlar, tamam diyorum bundan olur bu defa onlar gelmiyor ben ortada kalıyorum. Yani anlamadım nasibim mi kapalıdır nedir. Ne lisede ne üniversitede ne çalışırken doğrudan bana gelip seninle ilgileniyorum diyen olmadı. En son az biraz konuştuğum kişi güzel kadınsın dedi ama devamını getirmedi. Anlamıyorum neden hep böyle oluyor...
Ne okumam ne yapmam gerekir
Hala bir tane daha var onlardan.ben onu gördüğümde bu kişiyle evleneceğim dedimAy çok istiyorum şu cümleyi kurmayı:)
Hmm.sohbet etme tekniklerini araşırsan iyi olabilir belki.Biraz sert kalıyorum sanırım, karşı tarafın ufak bir lafından alınıyorum. Böyle olunca uzaklaşıyorlar. Ghostlayan hiç olmadı, böyle ortak bir sessiz sözsüz anlaşma gibi bıçak gibi kesildi konuşmalar
Bir de saçma sapan yalanlar, gönül yapma işleri.kızcağızlara diyorlar seni görmüş çok beğenmiş cart curt.eee niye iletişime geçmiyor diyorsun çekiniyor senden falan filan diyorlar.işin aslı adamın olaydan haberi bile yok.başının etini yiye yiye iletişim kurdurmaya çalışıyorlar.çoğu zaman da beceremiyorlar bile.bekle bekle kimsenin yazdığı ettiği yok.demem o ki bu çağın kurallarından görücü usulü yok.bitmiş o dönem.zorla uydurmaya çalışırsan da sonuç bu oluyor.Aynen bana görücü gelenler de öyle. Görücü geliyor sonra bir öğreniyorum ki oğlunun başka bir sevgilisi varmış. Annesi oğlundan habersiz oğlu annesinden habersizEskiden sinirlenirdim şimdi aklıma geldikçe gülüyorum. Düzgün tipler kendisi buluyor. Gorucuymus aman aman eksik kalsın
![]()
Benim görüştüğüm biri vardı.biz sadece cinsellik için görüşüyorduk.tamam ona da okeyim ama sürekli sapkın istekleri konusunda ısrar ediyordu.grup seks mesela.ben de dedim yuh artık bu kadarı da sapkınlık.yaa ne varmış bunda birkaç saat eğlenceli vakit geçireceğiz sonra bitti gitti diyordu.ben de şutladim tabi.geçen WhatsApp ta durumunu gördüm evlenmiş hem de kapalı bir kız ileAynen ya. Bi de görüyoruz eski sevgilisini unutamayıp görücü usulü evlenen o kadar çok erkek var ki. Allah bizi koruyor cidden. Hem zengin hem yakisikli hem de karakteri sağlam olan erkeğin görücü usulü kız aramaya ihtiyacı yoktur. Kendisi bulur çünkü. Sosyal çevre olur bir şekilde. Siz sanırım bakanlığa işe girecektiniz. İşimizi gücümüzü halledelim evlilik de olur![]()
O zavallı kızın da hiçbir şeyden haberi yok varsa da elinin kiri diye geziniyordur.Benim görüştüğüm biri vardı.biz sadece cinsellik için görüşüyorduk.tamam ona da okeyim ama sürekli sapkın istekleri konusunda ısrar ediyordu.grup seks mesela.ben de dedim yuh artık bu kadarı da sapkınlık.yaa ne varmış bunda birkaç saat eğlenceli vakit geçireceğiz sonra bitti gitti diyordu.ben de şutladim tabi.geçen WhatsApp ta durumunu gördüm evlenmiş hem de kapalı bir kız ilefıkra bu kadar.
Bu şekilde olup evlenen çok kişi gördüm.hiç aralarında samimi bir ilişki yok mu anlayamıyorum.ben sevgilim dediğim kişini ciğerini bilirim yani.ya da evlilik olsun artık gözüyle bakıyor kızlar sanırım.O zavallı kızın da hiçbir şeyden haberi yok varsa da elinin kiri diye geziniyordur.
Bizzat arkadaşım yaşadı, çokta umursamadı zaten kimseyle tanısamıyorum ickisi yok kumarı yok kafasındaydı çocukları da var rutin bir hayatları var, evli mi evli işte statüsü çok önemli sanırım kendi içinBu şekilde olup evlenen çok kişi gördüm.hiç aralarında samimi bir ilişki yok mu anlayamıyorum.ben sevgilim dediğim kişini ciğerini bilirim yani.ya da evlilik olsun artık gözüyle bakıyor kızlar sanırım.
Ya bu konuda ben psikologların ne derece etkili olduğunu bir türlü anlamadım bence insan kendine dönüp kendi ile barışıyor ama bu zamanla ve uğraşlarla mı oluyor psikologlarla mı emin değilimolabilir aslında, Çünkü arkadaşımda hep bi tedirginlik hata yapma korkusu vardı, doğru insan degilse endişesi vardı. Ve karşı tarafa bu enerji gidiyordu bence,, Ki seanslar sonrasında bize karşı olan enerjisi tutumu bile degişti...
ayyy bir de eski sevgilisini unutamayanlar var ben nişanımdaki kızların hepsine şüpheyle bakmıştım :X:XAynen ya. Bi de görüyoruz eski sevgilisini unutamayıp görücü usulü evlenen o kadar çok erkek var ki. Allah bizi koruyor cidden. Hem zengin hem yakisikli hem de karakteri sağlam olan erkeğin görücü usulü kız aramaya ihtiyacı yoktur. Kendisi bulur çünkü. Sosyal çevre olur bir şekilde. Siz sanırım bakanlığa işe girecektiniz. İşimizi gücümüzü halledelim evlilik de olur![]()
Düzgün bir psikolog ve terapiye açık bir insanın aldığı yola inanamazsınız.Ya bu konuda ben psikologların ne derece etkili olduğunu bir türlü anlamadım bence insan kendine dönüp kendi ile barışıyor ama bu zamanla ve uğraşlarla mı oluyor psikologlarla mı emin değilim
Eğer ismen biliyorsanız yazar mısınız çok iyi olabilir, teşekkür ederim profesyonel hizmet etkili demek ki :)Düzgün bir psikolog ve terapiye açık bir insanın aldığı yola inanamazsınız.
Ben küçük bir yerde yaşıyorum, muhtemelen aynı yerde değilizdir ama yaşadığınız yerde yorumlarına da bakarak iyi bir psikolog bulabilirsiniz.Eğer ismen biliyorsanız yazar mısınız çok iyi olabilir, teşekkür ederim profesyonel hizmet etkili demek ki :)
Psikolog konussunda dediklerine aynen katılıyorum.aynı benim düşüncem.ben de 1 senedir gidiyorum.1 sene önceye göre çok daha iyiyim ama dediğin gibi psikolog etkisi mi emin değilim.Ya bu konuda ben psikologların ne derece etkili olduğunu bir türlü anlamadım bence insan kendine dönüp kendi ile barışıyor ama bu zamanla ve uğraşlarla mı oluyor psikologlarla mı emin değilim
ayyy bir de eski sevgilisini unutamayanlar var ben nişanımdaki kızların hepsine şüpheyle bakmıştım :X:X![]()
Niye yürümüyor?Benim de nasibim çok açık her gittiğim yerde dikkat çekerim mutlaka flört etmeye çalışan olur ama ilişkilerim yürümez benden de kaynaklı biraz. Şuan sevgilim çok iyi ama ben evlenmek istemiyorum.
Evet psikologlar da kıyafet gibi.deneye deneye kendine uygun olanını bulman gerekiyor.ben önceden 2 kadına gitmiştim.anlattıklarımı içselleştiremediğini hissetmiştim zaten.ama yine de gidiyordum.araya tatil girdi.mesaj yazmış.gelmeyecek misiniz diye? Ben de yeterli olduğunu düşünüyorum dedim.peki demiş sadece.mesela bu duruma getirmemesi gerekiyordu.o danışanına sahip çıkma hissini, üzerimdeki etkisini hissettirebilmesi gerekiyordu.diğer kadın da öyle üzerimde etki oluşturmayan birisiydi.sadece yabancı biriyle sohbet ediyordum.bir de erkeğe gitmiştim.onunla da enerjimizin tutmamasından ziyade o samimi dostluk ve sevecenlik hissini alamadım.ki hissettiklerimin de haklı çıktım.yine araya tatil girdi birkaç gün.haber çıkmadı kendi kendine bitti gitti öyle.süreç müreç hak getire yani.adam sokakta beni görünce selam vermiyor.böyle yapacağını bilseydim hayatta para kazandırmazdim bu tipe.Ben küçük bir yerde yaşıyorum, muhtemelen aynı yerde değilizdir ama yaşadığınız yerde yorumlarına da bakarak iyi bir psikolog bulabilirsiniz.
Yalnız ben kesinlikle psikologla elektriğinizin tutmasını ve takip ettiği ekolün size uyması gerektiğine inanıyorum. Yoksa hiçbir fayda görmezsiniz.
Şu anki psikologumdan önce başkasına gidiyordum ve bir türlü rahat edemedim. Uyguladığı yaklaşım gereği o kadar mesafeli hatta üsten bakar bir tavrı vardı ki, eminim ona devam etsem hiçbir şey anlatamaz ve yarıda bırakırdım. Yine aynı şekilde, en yakın arkadaşımın çok memnun olduğu psikologunun yaklaşımı bana uymuyor.
O yüzden ben naçizane ilk başladığınızda imkanınız varsa birkaç kişiden randevu alıp, hangisiyle devam etmek istediğinize karar vermenizi öneririm.
HuysuzumNiye yürümüyor?
Bence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu. Böyle düşünmeyinHuysuzum
Evet psikologlar da kıyafet gibi.deneye deneye kendine uygun olanını bulman gerekiyor.ben önceden 2 kadına gitmiştim.anlattıklarımı içselleştiremediğini hissetmiştim zaten.ama yine de gidiyordum.araya tatil girdi.mesaj yazmış.gelmeyecek misiniz diye? Ben de yeterli olduğunu düşünüyorum dedim.peki demiş sadece.mesela bu duruma getirmemesi gerekiyordu.o danışanına sahip çıkma hissini, üzerimdeki etkisini hissettirebilmesi gerekiyordu.diğer kadın da öyle üzerimde etki oluşturmayan birisiydi.sadece yabancı biriyle sohbet ediyordum.bir de erkeğe gitmiştim.onunla da enerjimizin tutmamasından ziyade o samimi dostluk ve sevecenlik hissini alamadım.ki hissettiklerimin de haklı çıktım.yine araya tatil girdi birkaç gün.haber çıkmadı kendi kendine bitti gitti öyle.süreç müreç hak getire yani.adam sokakta beni görünce selam vermiyor.böyle yapacağını bilseydim hayatta para kazandırmazdim bu tipe.
Bu dediklerimi karşılayabilen sadece şimdiki psikoloğum oldu.