Nasibinin kapalı olduğunu düşünen var mı?

Bence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu. Böyle düşünmeyin

İnanmıyorum ya okurken canımı sıktı, sokakta selam vermemek nedir, para gözüyle baktıgı icin iste, diyince dedi diyorlar :D
Ayy evet nasıl üzüldüm, sinirlendim anlatamam.

Bence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu.
Yok ya ben zor biriyim şuan 2.5 senelik ilişkim var zaten ama katlanması zor biriyim beklentim çoktur ama karşılık vermem ilişkilerde hep almak isterim hep alttan alınmak isterim

Bence huysuzluk diye bir şey yok, size uygun davranılmadığında gösterdiğiniz tepkilerdeen başka bir şey değil bu. Böyle düşünmeyin

İnanmıyorum ya okurken canımı sıktı, sokakta selam vermemek nedir, para gözüyle baktıgı icin iste, diyince dedi diyorlar :D
Takip ettigi ekole gore danisaniyla sosyal hayatta iletişim kurmamayi tercih edebilen psikologlar var.
Ayrica danisanlar da sosyal hayatta psikologlarinin kendilerini tanidigini belli etmek istemeyebiliyorlar. Bu nedenle selam vermemesi abes degil.

Ben kendi psikologumla stand upta karşılaştığımda o da belli etmemişti. Ben selam verince konustuk. "Reel hayatta diyaloga girmek istemeyebilirsin diye senden adim gelmese ben atmazdim" dedi.

Ha genel olarak adamin yapısı budur, onu bilemem. Ilk gittigim psikolog o kadar rahatsiz hissettirmisti ki uc seans sonra biraktim mesela.

Takip ettigi ekole gore danisaniyla sosyal hayatta iletişim kurmamayi tercih edebilen psikologlar var.
Ayrica danisanlar da sosyal hayatta psikologlarinin kendilerini tanidigini belli etmek istemeyebiliyorlar. Bu nedenle selam vermemesi abes degil.

Ben kendi psikologumla stand upta karşılaştığımda o da belli etmemişti. Ben selam verince konustuk. "Reel hayatta diyaloga girmek istemeyebilirsin diye senden adim gelmese ben atmazdim" dedi.

Ha genel olarak adamin yapısı budur, onu bilemem. Ilk gittigim psikolog o kadar rahatsiz hissettirmisti ki uc seans sonra biraktim mesela.
Yok valla buna iyi niyetle bakamıyorum.yasadışı iş mi yapıyoruz, fuhuş mu yapıyoruz da birbirimizi tanıdığımızı belli etmeyeceğiz?.tamam mesajla telefonla iletişimde dediği doğru ama kanlı canlı denk gelince selam verilmesi gerekiyor.değersizlik duygusuyla gelen bir danışan düşün mesela.

Son düzenleme:
Psikolojik destek alınız.
Görücüyü beklemeyin,siz meydana çıkın.
Aramakla bulunmaz ,lakin bulanlar arayanlardır.
Çok doğru söylemişsiniz, ben ortaya çıkmadan kimse benim varlığımdan haberdar olmayacak ama işte. O ortaya çıkmak beni geren ve geri çeken şey

Isin sakasi bir yana kismet tabii ki.
"Canim inan hic beklemedigin anda oluyor" cumlesini bir gun ben de kuracağım umarim ahshd
Canım İnan hiç beklemediğin anda oluyor 😂ama gerçekten böyle oluyor.
Benim iş yerimden bir arkadaşım vardı. 26 yaşında idi. Kız,çok uzun dönem bir ilişkiden çıkmıştı. Yani nasıl desem liseden başlamış o yaşa kadar. Hastane ,postahane her yere sevgilisiyle gidiyordu. En nihayetinde ee yaş da gelince mevzu evliliğe geldi. Kız ,tüm çeyizini dizdi. Aileler tanıştı. Tanışma sırasında pürüz yaşanmış. Yani kızın içine sinen şeyler olmadı. Oğlan da maddi olarak yetersizliğini hissettirmiş. Evi geçindiremem diye. Ayrıldılar. İşten de ayrıldı.
Neyse aradan 5 ay geçti geçmedi yine o iş yerinden biri kızın işten ayrilmasini beklemiş.Kiza mesaj atmış. Görüştüler. 6 ay sonra evlendi😂İnan herkes şok oldu. Ya o adam bunu yapar mı dedik. Çünkü ne kizla ne de kimse ile muhabbeti yoktu. Şu an çocuğu var. Hakikaten beklemediğin anda oluyor.

Hımm o zaman sen kendini fazla geliştirmişsin kısmetin o yüzden kapalı olabilir.

Bizim tipik Türk erkekleri bu kadar kendini geliştirmişini istemez, ezik hissederler. 😒 İstisnalar vardır elbette.

Kısmetini yabancılarda aramaya bak , bir de bunu dene.
Bir akademisyen doktor olarak yaziyorum: Evet, cok dogru, fazla gelismis olmak egolarina dokunyor ne kadar kibirsiz olursaniz olun. :D

Benim iş yerimden bir arkadaşım vardı. 26 yaşında idi. Kız,çok uzun dönem bir ilişkiden çıkmıştı. Yani nasıl desem liseden başlamış o yaşa kadar. Hastane ,postahane her yere sevgilisiyle gidiyordu. En nihayetinde ee yaş da gelince mevzu evliliğe geldi. Kız ,tüm çeyizini dizdi. Aileler tanıştı. Tanışma sırasında pürüz yaşanmış. Yani kızın içine sinen şeyler olmadı. Oğlan da maddi olarak yetersizliğini hissettirmiş. Evi geçindiremem diye. Ayrıldılar. İşten de ayrıldı.
Neyse aradan 5 ay geçti geçmedi yine o iş yerinden biri kızın işten ayrilmasini beklemiş.Kiza mesaj atmış. Görüştüler. 6 ay sonra evlendi😂İnan herkes şok oldu. Ya o adam bunu yapar mı dedik. Çünkü ne kizla ne de kimse ile muhabbeti yoktu. Şu an çocuğu var. Hakikaten beklemediğin anda oluyor.
Galiba sorun ben hep o beklemedigim anı bekliyorum, dolayısıyla beklemedigim an olmuyor :D beklememeyi beklemek, beklemek sayilir mi :D

Arada oturup "beklemeee beklemee" diye meditasyon yapayim :D

Galiba sorun ben hep o beklemedigim anı bekliyorum, dolayısıyla beklemedigim an olmuyor :D beklememeyi beklemek, beklemek sayilir mi :D

Nedense 15 senedir evli olanlar genelde: "Canim en beklemedigin anda oluyor diyor". Nasil bir sey bu bende anlamadim :D

Çevrene haber sal bir de,😂
Bugün birbirlerini tanıştırdığım arkadaşlarımın düğününde şahitlik yaptım.
Sonra samimi olmadak da bir arkadaş geldi.
Mutlu yaşım şu,şu kriterlerde birini arıyorjm dedi.
Ben bunu başkasına ölsem diyemem.Ama çok normalmiş aslında.😂

Daha çok mantık odaklı ama tabii içime de sinmesi lazım. Sadece mantık odaklı değilim ama mantığıma uyanı bir şekilde gönlüme uydururum diye düşünüyorum. Bilmiyorum, o kadar toyum o kadar bilgisizim bu gönül işlerinde. Ne sorulur ne anlatılır onu bile bilmiyorum o kadar sosyal bir insan olduğum halde
Ben evlenemeyen insanalrda genelde şunu gozlemliyorum.
Kafalarinda iki profil var kendilerince olması gereken (özellikle ailesinin kriterleri)
Digeri de duygusal olarak hoşlandıkları profil
Bu iki profili aynı adamda arıyorlar haliyle olmuyor.o nedenle kendi isteklerinize odaklanıp kim ne der diye düşünmeyin bence.kalbinize yakın olan kişiyi seçin

Nedense 15 senedir evli olanlar genelde: "Canim en beklemedigin anda oluyor diyor". Nasil bir sey bu bende anlamadim :D
Şimdi 3 ayda tanışıp nasıl evlendik onu anlatıyorum kızlarrr😁😁
Haa bir de görür görmez ben bu kişiyle evleneceğim dedim.😁
Sanki hep başkalarına olacakmış gibi geliyor değil mi?

Son düzenleme:

Olsun bacım.evlenemedik ama en azından çoğu kadından daha kaliteli cinsel hayatımız oldu.nice evli kadınin bilmediği şeyleri biliyoruz.o da bir kısmet sonuçta.orgazm konusunu okumuştum da :))

Şimdi 3 ayda tanışıp nasıl evlendik onu anlatıyorum kızlarrr😁😁
Haa bir de görür görmez ben bu kişiyle evleneceğim dedim.😁
Sanki hep başkalarına olacakmış gibi geliyor değil mi?

Beni birileri ister dururdu beğenemezdim. Bi gün dedim ki ilk gelenle evlencem. Bi yandan da korkuyorum o sıralar bi kadın kafayı bana takmıştı o gelir diye. İlk gelenle evlendim. Ahahah 😂 Kocam bana sen beni kullandın falan diyor kavga edersek. 🤪🤪🤪🤪 kullanılmış hissediyor. Çok da iyi bi adam ya resmen arasam bulamam. 🤣 he istediğim gibi çıkmasaydı sözümden dönerdim ama aramızda. 🤫

bu iş yerlerinde bir keramet var :))) kimi duysam iş yerinde tanışıp evlendim diyor

Bir de buna benzer bir olay ben anlatayım üniversite okurken ilk stajımı yaptığım şirkette bir kız vardı 23 yaşlarında uzun süreli sevgilisi vardı. çeyiz falan diziyordu, neyse yemek kartları vardı öğlen restorana giderdik, orada çalışan garson bu kıza ilgisi var besbelli sürekli espri yapar, kıza trip atar kızda ilgisini bildiği için çocuğu eziklemeye çalışırdı. kahve getirdi çocuk kahve kötü diye yenisi istemişti kız ,çocuk da bayağı bir sinirlenip döke saça götürdü kahveyi eli falan yanarak neyse bir arada otururken sevgilisinden bahsetti kız geldi sarıldık falan diye bildiğiniz garson çocuğa nispet yapıyordu sanki garsona kendisininde ilgisi varda kıskandırmaya çalışıyor gibi 😶 benim staj bitti gittim oradan ,sosyal medyada kız ekli ben de durum atmış bu garson çocukla evlenmiş ben şok tabi 🤷‍♂️ ne oldu olay nasıl gelişti de bu raddeye geldiler bilmiyorum 4 sene sonra oldu bu evlilik olayı tabi hemen değil

Back
X