Nasihat bekliyorum....

şuan mutlu değilsen neyin pişmanlıgı olacak? en fazla bir müddet yalnız kalırsan keşke elimdekinden olmasaydım diye düşünebilirsin ama ne kadar doğru
Tek kalıp kalmama konusunda pismanlik yaşamak değil de ya 2 seneyi bitirmekle pişman olursam ya hata yaparsam x kişiyle umdugum gibi olmazsa

Sürekli düşünüyorum ya 2 senelik ilişkimi bitirince ilerde pişman olursam ya x kişiyle de umdugum gibi olmazsa diye ama belki de çok mutlu oluruz bu belirsizlik mahvetti beni şu karma denen olaydan da korkuyorum acikcasi
Karma olayı nedir? Duydum ama bilmiyorum.Zaten şimdi de mutlu değilsin.Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok.Eğer sevgilinden ayrilirsan,hemen x le ilişkiye baslamazsin.Önce iyice bir tanirsin. Bu sırada sen de bir kafanı bosaltirsin.Eğer x le her güzel gidiyorsa ilişkiniz başlar.

Tek kalıp kalmama konusunda pismanlik yaşamak değil de ya 2 seneyi bitirmekle pişman olursam ya hata yaparsam x kişiyle umdugum gibi olmazsa
x kişiyi bir kenara koyalım. sen 2 senelik ilişkinde başkasından heyecanlanabildin, onu düşünüyorsun, acaba olur muyduk nasıl olurdu gibi. bu şuanki ilişkini bitirmene gerekçedir, 2 senede yıpranmışsın ve şuanki sevgilin alışkanlıktan ibaret gibi gözüküyor.

İlerisi için ne düşünüyor evlenmek gibi bir niyeti var mı. Bir süre çek bakalım kendini o ararsa mesaj atarsa cevap ver. X kişi olmasa da ileride mutlu olur musun sevgilinle bunları düşün.
Oo evlenme mevzusu öyle bir mevzu ki.. onun ailesi benim annem ilişkimizi biliyor ve dükkanları bizim binanın altında annesi sürekli dükkanda olur ve ailesi kapalı bir aile ben açık bi insanım ailemde öyle geçen gün annesi işte o açık bizim aileye nasıl olur vs bi konuşma yapmış sırf açığım diye annesi benimle hiç konuşmadi 2 senedir

Hani yaşattıgini yaşarsın ne yaparsan karşına gelir görüşü karma .. Şuan içinde bulunduğum durum basıma gelir diye korkuyorum. Sanırım bir an önce x ile konuşmam gerekiyor sizce onun dediklerine göre ilişkimi gözden geçirmeli miyim

Bu daha önemli bir mesele o zaman. Kv ve ailesi ile sorun yaşayabilirsiniz. Senin ailenle de anlasamaz büyük ihtimalle.

Aylardır her aklıma geldiginde hemen başka şeyler düşünmeye çalışıyorum düşünme diyorum taa ki o tekrardan mesaj atana kadar tekrar konuşmaya basladigimizdan beri düşünmeyi engellemek ne kelime.. ve onunla olan konusmalarimizda da içimden geldiğini gibi konuşamuyorum sürekli kendimi durdurmak zorunda kalıyorum

Ilk başta ayrıl demek istemedim.Ama ayrılmak en iyisi.Eğer böyle devam edersen kötü olur.Geç olmadan ayrıl.Sözlere değil hareketlere bak.Bu arada karmayı acikladigin için tesekkurler.

Bu daha önemli bir mesele o zaman. Kv ve ailesi ile sorun yaşayabilirsiniz. Senin ailenle de anlasamaz büyük ihtimalle.
Ilk başta ayrıl demek istemedim.Ama ayrılmak en iyisi.Eğer böyle devam edersen kötü olur.Geç olmadan ayrıl.Sözlere değil hareketlere bak.Bu arada karmayı acikladigin için tesekkurler.
Bem teşekkür ederim asıl dedikleriniz aklımda

Hem kendisini sevmiyorsun hem de annesi sırf aciksin diye konuşmamış.Bırak ya,hayirdan çok zararı olur.Zaten çocuğunu da sevmiyorsun.Giyime laf söyleyenlere oldum olası gicigim.

Aileler anlaşmasa ne olur ki annesi beni istemezken. Bu konunun da bu asamada açılması sizce tesadüf mü
O daha kötü tabi ama seni isteseler bile ileride sıkıntı olur sizin açık olmanız. Tatile gitseniz kısa açık giyinemezsin. oğulları da zaten pek istekli değil zaten. Sen önce bu ilişkini gözden geçir. Olmayacak gibiyse x ile görüşürsün.

Sizce suan ki sevgilimi isteyip istemediğimi nasıl anlarım var mıdır bunun bir yolu ? Yanlış karar vermekten korkuyorum

Hem kendisini sevmiyorsun hem de annesi sırf aciksin diye konuşmamış.Bırak ya,hayirdan çok zararı olur.Zaten çocuğunu da sevmiyorsun.Giyime laf söyleyenlere oldum olası gicigim.
Bende öyle kimsenin isteğine göre kendimden ödün veremem ileride bu büyük sorun olabilir çünkü ailesinin hepsi kapalı bizim ailemiz öyle değil gelecek için bir karar verileceği zaman engel olacaktır pazar günü üniversite sınavına giriyorum eylülde inşallah iyi bir yere gidicem o da üniversite okuyo ama aynı okulda okumanız zor olasılık 30 tercihten. Başka şehirlerde devam ettirememe sorunu da olabilir çünkü başka bi yere gitmemi istemiyo

Başka bir yere gitmemi istemiyor nedir ya.Okul bu.Sonuçta eğitim için gideceksin.Bak hem sevmiyorsun,hem annesi giyimine laf söylüyor, hem de sevgilin gidecegin okula karışıyor.Bunlar ayrılmak için yeter de artar.Ayrıldıktan sonra belki alistigin için kısa süreli pişmanlık yaşarsın ama sonra "oh be" dersin.Lütfen bu yazdıklarımı kulak ardı etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…