- 16 Haziran 2016
- 21
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Psikolog adayi
-
Kavga tartışma gibi bir şey yok ortada ama onunda sıkıldığını hissediyorum konusmalarimiz şu şekilde Günaydın nasılsın napiyosun hımm iyi bakalım sonra aradan 5 6 saat geçiyo napiyosun televizyon sen bende öyle anladım tamam :) bu aralar sürekli bu döngüde gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ama verilen emek var bi yandan da x kişisi de güzel konuşuyor konuşmasına ama onunda elinden ne gelir ki ben sebep olmak istemiyorum eğer ayrilirsan dedi o da üzülmemi istemiyorSevgilinle sorunlarınız ne ? Neden ilgilenmiyor. Bir süre tanımaya çalışın x kişiyi size karşı davranışları nasıl.
Zamanında o kadar çok sevdim ki suan ki Sevgilimi ama şimdi sevgimin azalmış olmasını da anlamlandiramiyorum nasıl oldu diyorum ve 2 sene hiç kimseyi gözüm görmedi ama bu x kişisine bunları hissediyorsam nasıl oldu bu diye düşünüyorum sadeceBen ikizler burcuyum. Zihindeki karisikliklarini az cok biliyorum. Ancak sana sunu söyleyeyim.. henuz 19 yasindasin ve iki yıllık iliskinden sıkılmışsın.. öncelikle yapacağın is bu ilikiyi bitirmek.. gercekten sevseydin zaten bir baskasiyla konusmazdin. cocuk seni ilgisiz birakiyor sende ilgiyi gordugun ilk yere atliyorsun.
X kisisiyle de konusmayi devam ettirme.. karsina illa ki iyi birileri çıkacak güzel bir ilişkin olacaktir. Ne kendine ne onlara yazik etme su asamada..
Bir şeyler hissetmeyi nasıl engelleyebiliriz kiSevgilin varken başkasıyla görüşüp birde heyecanlanmak birşeyler hissetmenin adı ALDATMAKTIR
Eğer ayrılırsan x kişi seninle çıkmak istiyor mu?Kavga tartışma gibi bir şey yok ortada ama onunda sıkıldığını hissediyorum konusmalarimiz şu şekilde Günaydın nasılsın napiyosun hımm iyi bakalım sonra aradan 5 6 saat geçiyo napiyosun televizyon sen bende öyle anladım tamam :) bu aralar sürekli bu döngüde gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ama verilen emek var bi yandan da x kişisi de güzel konuşuyor konuşmasına ama onunda elinden ne gelir ki ben sebep olmak istemiyorum eğer ayrilirsan dedi o da üzülmemi istemiyor
Bir şeyler hissetmeyi nasıl engelleyebiliriz ki
Acikcasi böyle bir şeyi konuşmadik ama bana biz yarım kaldık mutluluğumuz guluslerimiz yarım kaldı dedi bu yarım kalmisligi tamamlamak istiyordur belkide ama ayrıl biz çıkalım gibi bir konuşma olmadı aramızdaEğer ayrılırsan x kişi seninle çıkmak istiyor mu?
Haklısınız çok yanlış anlaşılmaya musait bir konu kimseye anlatamıyorum diye bu siteye üye bile oldum o kadar çaresiz bir durum kiEngelle demiyorum ama hayatında biri varken bunu yapma
Zamanla yıpranmışım onu fark ettim çok uğrastim çünkü çok fazla ve bu sefer benim için ugrasan birini görünce duygularım değiştiSizi bu kadar yıkan birine dönünce ne bekliyordunuz ? İlk gün ki gibi olmasınımı bu sefer siz ayrılın ve önünüze bakın daha fazla zamanınızı heba etmeden
Haklısınız ben hala kabullenmek istemiyorum sevgimin bitmiş olmasını bi başkasına bir şeyler hissetmemi çünkü 2 yıldır hayatımda sadece o vardı açıkçası korkuyorum pişman olmaktaneğer sevgiline karşı hislerin bittiyse ayrıl. zaten cok sağlıklı gözükmüyor x kişisi olsa da olmasa da.
O zaman biraz daha gözlemle ayrılıp x ile görüşürsün. Sevgilinle de zaten pek mutlu değilsin heralde.Acikcasi böyle bir şeyi konuşmadik ama bana biz yarım kaldık mutluluğumuz guluslerimiz yarım kaldı dedi bu yarım kalmisligi tamamlamak istiyordur belkide ama ayrıl biz çıkalım gibi bir konuşma olmadı aramızda
Zorlamana hiç gerek.Her şey ortada. Sen onu sevmiyorsun.Bence önce onunla hiç konuşma,görüşme. Özleyip ozlemedigine bak.Veya onsuz kafam daha mi rahat oluyor vs.Kendini gözlemle.Buna göre ya x i unutup sevgilinle devam et, veya sevgilinden den ayrıl.Haklısınız ben hala kabullenmek istemiyorum sevgimin bitmiş olmasını bi başkasına bir şeyler hissetmemi çünkü 2 yıldır hayatımda sadece o vardı açıkçası korkuyorum pişman olmaktan
Bu aralar pek mutlu değilim açıkçasıO zaman biraz daha gözlemle ayrılıp x ile görüşürsün. Sevgilinle de zaten pek mutlu değilsin heralde.
şuan mutlu değilsen neyin pişmanlıgı olacak? en fazla bir müddet yalnız kalırsan keşke elimdekinden olmasaydım diye düşünebilirsin ama ne kadar doğruHaklısınız ben hala kabullenmek istemiyorum sevgimin bitmiş olmasını bi başkasına bir şeyler hissetmemi çünkü 2 yıldır hayatımda sadece o vardı açıkçası korkuyorum pişman olmaktan
Sürekli düşünüyorum ya 2 senelik ilişkimi bitirince ilerde pişman olursam ya x kişiyle de umdugum gibi olmazsa diye ama belki de çok mutlu oluruz bu belirsizlik mahvetti beni şu karma denen olaydan da korkuyorum acikcasiZorlamana hiç gerek.Her şey ortada. Sen onu sevmiyorsun.Bence önce onunla hiç konuşma,görüşme. Özleyip ozlemedigine bak.Veya onsuz kafam daha mi rahat oluyor vs.Kendini gözlemle.Buna göre ya x i unutup sevgilinle devam et, veya sevgilinden den ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?