Nasihat bekliyorum....

Su anki sevgilinizle heyecaniniz, konusma isteginiz kalmamis. Buyuk ihtimalle sadece aliskanliktan konusuyorsunuz. Eger iliskiniz harika olsa zaten ayrilmazdiniz, baskasina da ilgi duymazdiniz. Bence ayrilip kurtulun.
Yeni kisiye de ayrildiginizi hemen soylemeyin, soylerseniz kendi yuzunden oldugunu dusunecek. Ileride bir iliskiniz olursa ayni sekilde bitecegini sanacak. Onunla alakasiz bir sekilde oldugunu dusunmesi icin soylemeyin. Daha sonra biz onunla tamamen bitirdik, hicbir duygu kalmamisti zaten biliyorsun dersiniz.

X i de bu sevgilini de unut gitsin.Eğitimin çok daha önemli.Erkek bulunur ama eğitim her zaman bulunmaz.Hem üniversitede çok daha iyileriyle karşılarsın.

Evet bu yönden düşünmemiştim x kendisinin yüzünden ayrıldığimi düşünürse doğru olmaz kendini suçlar büyük ihtimal sürekli. İlişkimizin monotonlasmasi yüzünden ayrıldığımı bilmesi daha iyi olur bencede . Görüşünüz için teşekkür ederim çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…