Nasıl affederim?

inşallah canm babam annemi aldatmıştı birazda o tetikliyo sanırım. Ve yapmaz dediğim insan yapmadım diye yeminler ederken yapmışsa diyorum çok korkuyorm.

Ayni seyleri yasamisiz. Benim babamda aldatti. Ve dedimki babam bile yapiyosa.. ama babam gezmeyi cikmayi swven bi insan. Annem yapar herseyi. O yuzden bastan beri esimle alisverise beraber gideriz. Cocuklsrla berabrr ilgileniriz. Arada kaveye gider ama bulundugumuz yerdeki kaveler tr dekiler gibi degil. Onun disinda evden iseee isden evee.. sen esine simdiden alistir. Evle ilgilenmeyi hersey degil tabii yapabildigi. Atiyom evi sen supururmusun rahatsizim de. Alisverislere berabrr gidin. Alistir bastan

onları beraber yapıyoruz zaten canm . ben evde iş yaparken onun ayak uzatıp keyif yapmasına izin vermiyorm tabiki hayat müşterek.

Kendi fikrimi söylemeden geçemicem...... film izledi diye eşinizden boşanmayı istemek bana cok accayip geldi.Bu kadar affedilmeyecek ne var onu da anlamadım.Sebeplerini de kendimce şöyle açıklayayım;

Fantazi olsun diye izlemiş olabilir,seks hayatınıza heyecan katmak için yeni bir şeyler bulmak için izlemiş de olabilir.Ama bu sizi aldattığı anlamına ya da aldatıcağı anlamına bence gelmez.Evlendi diye adamın fantazi dünyası olmayacak mı?Ayrıca kadınlarla erkekleri cinsel istek açıdan kıyasladığınızda arada çok büyük fark var.

Siz bu duruma kızmak yerine yapıcı olarak yaklaşırsanız daha yapıcı bir sonuç alabilirsiniz..Mesela sordunuz mu neden izlediğini?Eksik bir şeyler mi var?Yoksa sadece kendini tatmin etmek için mi izlemiş?

Acıkcası bunda büyütülecek hiçbir şey göremiyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

"Bosanmak "...sanirim yapmaniz gereken bu degil.. bu biraz abarti gibi geldi.. uc nokta bu Yani... Onu bu huyundan vazgecirmeye cabalayin..belki sizinle yatakta yasamak istedikleri seyler var ama yasayamiyor... Konusun acik acik esinizle derim..

Beraber izleyin.
Belki sizden utanır yaptığının ayıp olduğunu anlar kapatır ve soğur.
Deneyin bence

bakmayanını bul bence ondan sonra boşa

bakmayanını bul bence ondan sonra boşa

Bencede film izledi diye bosanmayi düşünmek veya ozguveninizi kaybetmek ne kadar dogru...onları izleyip size karşı ilgisizse tabi haklisiniz..yada birlikte izlemeyi teklif edin daha yeni evlisiniz eşiniz bekarlik alışkanlığından kurtulamamis anlaşılan

sıorun edilecek,kızılacak, küsülecek ve hatta kavga edip süründürülecek bi durum ama iboşanmak abartılı olabilir..

..... izledi diye eşinizden ayrılmak hiçte mantıklı gelmiyor bana ..
Hoşunuza gitmeyebilir, belli bir süre konuşmayın tavrınızı koyun burnu sürter.

anlaşıldı kızlar daha ılımlı olmaya çalışacağım. teşekkürler yorumlar için.

yahu bari allahi duzgun yazin. harf basina para mi kesiyorlar?

Cogu erkek izliyor sonra da karisini soguk buluyor.bence abartma kiskanclik krizlerine girme degmez kendini yiprattiginla kalirsin

YAPMAYINNN ALLAH ASKINAA YAA...
artik hangi konuyu okusam ayrilacagimmm kelimesini goruyorummm...bu kadar basite almayalimmm arkadaslar EVLILIGI her sorunda ayrilma dusuncesimi olurr...adam biseyler izlemis diye ayrilma sebebi olamazz...cok abartmissinizzz...esinizle konusun neden izliyorsun ben izlemeni istemiyorumm fln filan ikna edin onu...hemen ayrilma dusuncesimi gelir insanin aklina esi hata yaptiginda..aldatma yok bisey yok...

..... izledi diye boşanmak biraz sebatsızlık gibi geldi bana.
Sessiz de kalmayın tabi şiddetli bir şekilde tepkinizi belli edin, kavga edin hırsınızı çıkarın.
Bu durum süreklilik halini almaz sadece merak olarak kalır.

anlaşıldı kızlar daha ılımlı olmaya çalışacağım. teşekkürler yorumlar için.

Bence de bosanacak kadar bir durum yok. Belki kendini ilerletmek istemistir, oyle de dusunebilirsiniz. Ya da denemek istedigi seyler var da cesaret edip soyleyemiyor. Acik olmasini beklentilerini sorun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Eşim de izliyor hala da gizzliden yapabilir. Uyarıyorum konuşmuyorum anlıyor hatasını ama sonra bir kaç ay sonra ne oluyor bilmiyorum birde delilleri ortadan yok etmeyi becerebilse

Offf offff erkeklerden nefret ed,yorum

Niye bukadar abarttinizki erkek yani ne var bunda evde izlemeyip baska kadinlarami gitsin izlemedim diyen erkek yalan soyler bence bu gibi konularda bosanma dusunulmesi cok yanlis bence

Çok abartılı bi yaklaşım olmuş... Böyle filmleri birlikte izleyen çiftler var. Çoluklu çocuklu, boyunca çocuğu olan insanlar bile izliyo. Bence bunda hiçbişey yok boşuna kuruntu yapıosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…