Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. Yaklaşık 10 aylık evliyim evliliğimizn ilk aylarında eşimin ailesinin yanına gitmiştim bi hafta sonra döndüğümde internet geçmişine baktığımda eşimn malum sitelere girdiğini gördüm. Sorun yaptm,kızdım,küstüm.. ama yanında olmadığım için diyerek anlamaya çalıştım anlayamasamda.. Ve bikaç hafta önce telefonda google playdan bi oyun indircektm onun telefonundan ve orda aradığını gördüm, annemler bizdeydi ona gösterdm benmle alakası yok gibi el hareketi yaptı sonra odaya çağırdı beni,yeminler etti eskiden kalmış dedi. akşam oldu telefonun internet geçmişine baktm ve daha bi hafta içinde izlediğini gördüm.Ve yine tartışmalar.. affettireceğini söyledi ve şans istedi tabi 10 aylık evliyken daha bunları yaşamak insanın zoruna gidiyo ama ne yapacağım bilmiyorum. Bi tarafım affedemiyor, bi tarafmda annemler onu bu kadr severken, beni ne kadar sevdiğini düşünürlerken nasıl onlara ayrılcam diyeceğim. İnanın bilmiyorum. siz olsanız ne yapardınız, yada affedenler nasıl üstesinden geldinz?
Ben olsam affetmem nedmek ya.daha 10 ay ya?insan 1 hafta yok diye bunumu yapar.bence sende bende izleycm o erkekleri ve izle .bkalm neypck
Bence sizin bir haftaki yoklugunuz o an sigibdigi bir bahaneydi. Ki bunu gecmisten anlamissiniz zaten. Insan esi yok diye boyle bisey izlemez. Anca cok kotu durumda kaldiginda izler heralde yada ben oyle tahmin ediyorum. Belliki onun hoşuna gidiyor. Uzak sehirlerde olsaniz yada sehir dışına calismaya gitse ne olucak. Ah bu erkek nefsi iste. Anlam veremyiz valla.
Tatlm brden senn yaznı ben yazdm sandm aynen sana katlyorum kesnlıkle afftmem süründrürüm burnundan da ftl fıtıl gtrırım wala bn yetmyomuymda gdp elm karılarnn seylerne bkck twbe alhm bu nasl istr ya :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erkekler işte.herzman tetikte olçksın.yada onları tetikte bırakcksın.bşka çözüm yok.çok sinirlendm ya arkadaş daha yeni gelin mis gbi şmdi ndn madem istiyosun ara telfnundan gece karını(biraz şey oldu ama kusura bakmayın .yani benim eşim bunu yapsa çok aglardm ama intikamımıda alırdım.
Zaten bu yüzden sinirlenyrumBnd ck aglardm warya bde sulu gózün tekym kndme gruruma ydremem kı düsünsene esını bı aklna gtr ızlrken fıttırırım ben yanı alhm yardmcsı olsun arkadsmzn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl afederim diye sorduğuna göre konu sahibi affetmek istiyorsun sanırım oda daha 10 aylık evli olduğunuz için madem bize sordun ben yıllarca sevdiği adamın kapısında yatıp peşinde koşup evlendikden sonrada 3 gün benimle ilgilenmedi diye 1 yaşındaki çocuğuma rağmen dava açan biriyim o yüzden kendimi senin yerine koyupda her zaman ki gibi cevap verirsem olmaz bu sebebden dolayı sanırım ayrılmazsın bu içinin bi kenarında kalır yazık güvenini boşu boşuna sarsdı şimdi o adamdan her şeyi bekler durursun çok küçük ihtimal aklı başına gelir ben aklı başına gelenini pek görmedim ama nette tvde bakmaya başlatıp reeale bunu taşıyanını sonra eşine ahlaksız tekliflerde bulunanı yada eşiyle alakasını kesip öyle onları izleyip tatmin olanını yada iyce dışarı kayanını çok gördüm eşinle ciddi ciddi konuş öyle küsüp tavır yapma bi iki günlük deil tekrar yaparsan giderim de ve git bugün yeni evliyimde daha herşey çok yeni diye durur katlanırsın yarın hamileyim diye ertesi gün çocuk var diye bu işler beklemeye gelmez her zaman aklında bulunsun kendine ilk önce sen değer verecek önemseyeceksin ki kocan çocuğun vs de sei önemsesin değer versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?