Yok saydım hepsını zamanla bakıyorumki nefret bıle kalmıyor nötr..Allah sabırlar versin. Ama bu kadar nefret sizi hasta yapar.
Çok şükür ki esim dostlarım var esımın ailesı var yetıyorlar bana. Ben kendıme yetenılmeyı öğreneli çok olduİçinden gelmiyor sa affetmë. Üzme kendini onlar için. Hayatta mutlu olabileceğin arkadaşlar edin kendine. Önünü bek bence canım.
Aynen öyle. O zamanlar ınsan bırılerının varolfugunu bılmek istıyor. Şimdi tek basıma kendı kendımın efendısıyım hıc ıhtıyacım yokk kimseye sahte geliyor . Affetmeyı ıstıyorum ama aklıma gelenler engel oluyorBaşın sağolsun canım. İstemediğin kimseyi hayatına sokmak zorunda da değilsin, affetmek zorunda da. Ben olsam ben de affedemezdim. En zor gününde yanında olmayacak adamlar hayatında niye yer etsin ki.
Allah razı olsun canımBende olsam affetmezdim.Acinizi yüregimde hissettim Anaciginiz nur icinde yatsin mekani cennet olsun.
Aynen öyle hıc tanımadıgımız yabancılardan daha cok ınsanlık gördum. Yemek yapmayı bılmıyordum öğrettiler temızlıkten anlamazdım ıyı bır abla tuttular yardımcım oldu. Sımdı akıllarına geldıkce halim acı cekıyorlar. PişmanlarrMutsuzken yaninda olmazlar mutluyken yanindan eksik olmazlar bunlar genelde akrabadır düzenini bozma bu insanlar zorluk gordugunde gemiyi ilk terkedecek insanlar.
Hiçbir şey hissedemıyorum onlara . Kinim gecmıyor.İnsanları affedince aslında içimizdeki nefreti aşmış oluyoruz. Ben insanları vicdanları eahat olsun yada mutlu olsunlar diye affetmiyorum. İçimde onlara taşıdığım nefret beni yorduğundan tükettiğinden affediyorum. Kendimi hafifletmek ve ruhumu özgürleştirmek için... Annenin yattığı yerde huzur bulabilmesi için hayattaki biricik kızının mutlumolması lazım. İntikam duygusu öfke kin nefret bunlar yıllarca taşıması zor ruhumuzu yıpratan yoran duygular. İnsanları kendin için affet. Annene kavuşacağın güne kadar kendine bu duygularla zarar vererek işkence etme.
Acele etme. Zaman yavaşta olsa zorda olsa her duyguyu köreltiyor.Hiçbir şey hissedemıyorum onlara . Kinim gecmıyor.
Şuan en baskın duygu annem ve ona olan özlemim.. Bırgun bır cocugum olsun istiyorum koskoca bu boşluğa umut olsun..Acele etme. Zaman yavaşta olsa zorda olsa her duyguyu köreltiyor.
İnşallah. Allah sana sabır versin. İnşallah zamanı gelince sağlıkla doğar çocukların ve onları huzurla mutlulukla büyütürsün.Şuan en baskın duygu annem ve ona olan özlemim.. Bırgun bır cocugum olsun istiyorum koskoca bu boşluğa umut olsun..
Cok tesekkur ederimİnşallah. Allah sana sabır versin. İnşallah zamanı gelince sağlıkla doğar çocukların ve onları huzurla mutlulukla büyütürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?