bide siteye nasıl üye olduğunuzu ödemeyi kargoyu nasıl takip ettiğinide anlatırsanız benim gibi yurtdışı alışverişi konusundaki cahilleraydınlanır
Üye olmak pek sıkıntı yaratacak bir şey değil. Normal bir siteye üye olur gibi bilgilerini yazıyorsun daha sonra mail onayı yaptıktan sonra üyeliğin açılıyor. Kargo takip te Siparişini kargodikten sonra sana maille kargo takip numarası ve hangi site üzerinden takip edeceğin veriliyor.
Üye olmak pek sıkıntı yaratacak bir şey değil. Normal bir siteye üye olur gibi bilgilerini yazıyorsun daha sonra mail onayı yaptıktan sonra üyeliğin açılıyor. Kargo takip te Siparişini kargodikten sonra sana maille kargo takip numarası ve hangi site üzerinden takip edeceğin veriliyor.
Kızlar bugün kendime birsürü saç bandı aldım ali expresten. Trendyolda 20-30 lira olan aksesuarlar orda 1 dolar 2 dolar Afedersiniz ama kazıklanmayın acele lazım değilse
Ben öğrenciyim devletten kredi alıyorum o kartımla yaptım bu sefer. Ama iş bankasının işte ünşversiteli kartıyla yaptığım da oluyor :)Peki hangi kredi kartıyla alışverişinizi yapıyorsunuz acaba?
Ben öğrenciyim devletten kredi alıyorum o kartımla yaptım bu sefer. Ama iş bankasının işte ünşversiteli kartıyla yaptığım da oluyor :)
Çok satış yapmış taçlı satıcıları tercih edin Feedbacklere bakın o tarz şeyler alcağınızdaBen kızıma bir mont almıştım ama hüsrana uğradım. .rengi soluk sanki giyilmiste yıpranmış gibi..ondan sonra bidaha cesaret edemedim..
Mrh bende ilk kez ve toplu siparis vermek istiyorum ama bazi saticilar dolandirici cikabiliyormus bunu nasil anliycaz ve odemeleri kredi kartiylami yapiyoruzÇok satış yapmış taçlı satıcıları tercih edin Feedbacklere bakın o tarz şeyler alcağınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?