Nasıl alışırsa öyle gider mi? Eşe nasıl davranmak gerek.

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Hanımlar merhaba.
Bu aralar biraz sık konu açtım, malum yasakların hafiflemesiyle birlikte hayat normale dönüyor.
Eşimin çıkış izni de olduğu için şu an arkadaşıyla bir arkadaşının dükkanında saz söz erkek muhabbetinde. Saat 24.00 ı geçti.
Malum aylardır böyle vakit geçiremediği için söz etmiyorum. Ama bir yandan da içim içimi yiyor. Bu saate kadar evde yalnızım. Sanki çok bencilce yaptığı gibi geliyor. Nasıl alıştırırsan öyle gider sözü doğru mu?
Böyle durumlarda siz nasıl davranıyorsunuz?
Çok normalmiş gibi olmak istemiyorum, tripte yapmak istemiyorum.

Hanımlar merhaba.
Bu aralar biraz sık konu açtım, malum yasakların hafiflemesiyle birlikte hayat normale dönüyor.
Eşimin çıkış izni de olduğu için şu an arkadaşıyla bir arkadaşının dükkanında saz söz erkek muhabbetinde. Saat 24.00 ı geçti.
Malum aylardır böyle vakit geçiremediği için söz etmiyorum. Ama bir yandan da içim içimi yiyor. Bu saate kadar evde yalnızım. Sanki çok bencilce yaptığı gibi geliyor. Nasıl alıştırırsan öyle gider sözü doğru mu?
Ben hiç skmadim eşimi
Maçına gidip gelirdi hep
Hiç de izin veriyorum diye tepeme çıkmadı acikcasi

Herkez aylardır bunaldı. Esinizde arkadaşlarıyla biraz eğlenmesini sorun etmemek gerekir. Aynı şey sürekli olursa sorun edilebilir ama şuan gayet normal bir durum.

Hanımlar merhaba.

Elbette kadın da erkek de arkadaşlarıyla çıkabilir.
Fakat sizinle hiç mi ilgilenmiyor bu adam ? Çünkü geçenki konunuz da buna benzerdi.
Sıfır ilgi mi ? Eski konularınızı da biliyorum . Ailesine sizi ezdiriyor, ilgi alaka yok. Eeee bu adam neden evlenmiş ??
Eski konularınızin içeriği tavuk suyunun belirttiği gibiyse eyvah eyvah .. tek sorun şuan evde olmaması değil ki çare arıyorsunuz 😓

Yani şöyle yarın eşim gelip arkadaşlarla çıkıcaz derse ve 12ye kadar gelmezse ben hiç sorun etmem. Çünkü ayda yılda bir yapmış olur. Genelde evde çocuklarla bana yardım ederek geçiyor günleri. Hatta bende mutlu olurum kendine zaman ayırsın.
Ama bu iş sık sık olmaya başlayıp bizi ihmale giderse Pençeleri çıkarırım.

Yani eşin 12ye kadar evde olmamasından ziyade resmin bütünü önemli bu konuda.
Aaa saat 12 evde yok tüü rezil diyemeyiz

Zoruma gidiyor artık ya
Ben kızımı anaokuluna gönderebilecekmiyim acaba diye üzülüyorum kaldı ki sadece benım cocugumda degil bir sürü cocuk yarım yamalak egitim alıyor birşeylerden mahrum kalıyor millet sazlı sözlü maskesiz eglencesinde 😔 Bu cocukların vebali bu insanların üzerinde yazık ya 😔

Pandemiden bağımsız konuşursam, nişanlım bazı geceler arkadaşlarıyla çıkıyordu. Evlendikten sonra da çıkabilir.
Aynı şekilde ben de kız kıza eğlenmeye çıkardım ve evlendikten sonra da çıkarım.
Ama sizin eşiniz kendisi çıkar, siz çıkmak istediğinizde "kadın başına ne işin var" der çok çok büyük ihtimalle. O yüzden sinirlenmekte haklısınız.
Ama vereceğiniz herhangi bir tepkinin de eşinizin umurunda olacağını sanmıyorum üzgünüm.

Zoruma gidiyor artık ya
Ben kızımı anaokuluna gönderebilecekmiyim acaba diye üzülüyorum kaldı ki sadece benım cocugumda degil bir sürü cocuk yarım yamalak egitim alıyor birşeylerden mahrum kalıyor millet sazlı sözlü maskesiz eglencesinde 😔 Bu cocukların vebali bu insanların üzerinde yazık ya 😔
Yaa 3 kişiler :) arkadaşı saz çalıyor sadece

Hanımlar merhaba.
Canım arada böyle kaçamaklar kadına da erkeğe de iyi gelir.. Hatta olması lazım.. Ama tabi ki arada.. Sürekli sürekli böyle bir şeye ben müsade etmem ama mesela benim eşimde belki ayda 2 kez falan böyle arkadaş ortamlarında bulunur aynı şekilde bende..

Ama ikimiz de neredeyiz ve kimlerleyiz biliriz.. Zaten birbirimizin tanımadığı bir arkadaşımız yok.. Evde olan hangimiz olursak olalım diğerini aradığında mutlaka ulaşır durumdayız.. E hal böyle olunca bence çok da bir problem yok.. ☺️

Nasıl alışırsa öyle gider sözü de bir nevi doğru ama içinde kötülük varsa sen ister izin ver ister izin verme o yine yapar.. O yüzden rahat ol.. Eşini tanıyorsun ondan eminsin değil mi?? Böyleyse gerçekten bir sorun yok.. Benim fikrim bu yönde..

Canım arada böyle kaçamaklar kadına da erkeğe de iyi gelir.. Hatta olması lazım.. Ama tabi ki arada.. Sürekli sürekli böyle bir şeye ben müsade etmem ama mesela benim eşimde belki ayda 2 kez falan böyle arkadaş ortamlarında bulunur aynı şekilde bende..

Ama ikimiz de neredeyiz ve kimlerleyiz biliriz.. Zaten birbirimizin tanımadığı bir arkadaşımız yok.. Evde olan hangimiz olursak olalım diğerini aradığında mutlaka ulaşır durumdayız.. E hal böyle olunca bence çok da bir problem yok.. ☺️

Nasıl alışırsa öyle gider sözü de bir nevi doğru ama içinde kötülük varsa sen ister izin ver ister izin verme o yine yapar.. O yüzden rahat ol.. Eşini tanıyorsun ondan eminsin değil mi?? Böyleyse gerçekten bir sorun yok.. Benim fikrim bu yönde..
Evet haklısınız :)
Sadece hem yeni evli psikolojisi hem pandemi derken, birbirimizin hareketlerini ölçmekle geçiyor zaman. Bir de nasıl alıştırırsan öyle gider düşüncesi olduğu için nasıl davranacağımı bazen kestiremiyorum.

Buradaki tek sorun virüs ortaminda toplanilmasi .Yoksa bende isterim kız arkadaşlarım bana gelsin gecelere kadar oturalım ,eğlenelim ne var ki bunda anlamadım.Evlendik diye esir mi alındık ?

Başlığa istinaden de her gece yapilmiyorsa gayet masumane. Ama gerçekten risk alıyorsunuz . Diğer iki kişiden birinde de virüs olabilir ve size gecebilir .Tercih sizin elbette...

Maveranın konularını biliyorum.
Eşi sürekli beni karıştırmayın deyip sıyrılıyor işin içinden.
Mavera asıl sorunun kocasının onu sevmediği oldugunu anlarsa eğer hayatı çok güzelleşecek. İnşallah hayatını karartmadan gençliğini çürütmeden fark eder.

Back
X