Kesinlikle sabirli olmali ve aglamalarina dayanmaliyim. Haklisin. Yine deneyecegim. Alismasi lazim. Aileyle ayni odada yatmamali cocuklar. Yaslari ne olursa olsun mahremiyete uymuyor cunku. Bir arkadasimin 1.5 yasindaki cocugu gece uyanmis ve anne babasini uygunsuz gormus. Anlamaz sanmislar ama cocuk sabahina oyuncagiyla oynarken farketmisler. Cocuk gordugunu oyuncaginda uygulamaya kalkmis. Cok zor unutturdular cocuga. Biz simdi bile tam dalmasini bekleyip odadan cikariyoruz. Istemem bizi o sekilde gorsun.

Bu arada bakicimiz gercekten cok iyi. Sonsuz guveniyorum. Benim korktugum cogu seyi o halletti. Mesela eline bisey vermekten korkuyordum. Bogulur, tikanir falan diye. O eline herseyi veriyor. Cocuk cignemeyi onda ogrendi resmen. Her sabah kahvaltisini dolu dolu yaptirir. Oglen ben gelmeden corbasini icirir. Ara ogun mutlaka kendi mayaladigi yogurttan yedirmeye dikkat eder. Bir de 2 yasinda cocugu var. O kadar korkmustum ki kizima yetemez diye. Cok iyi yetiyor gercekten. Birlikte cok guzel oynuyorlar. Aglayarak verdigim kiz, cocugu gorunce susup gulmeye basliyor :) Icim inanilmaz rahat. Allah razi olsun parasi son kurusuna kadar helal olsun yani.