Canim benim ya ne desem ki simdi
gercekten cok zor bi durum, peki ailenler neden dügün tarihini öne almak istemiyor ki?
Valla çok ilginç...Madem herşey hazır neden sizin istediğiniz gibi olmuyor ki?Aslında isteyerek de değil,mecbur kalmışsınız.
alın nikah tarihini aldık biz tarihi diyin çıkın karşılarına hayır bu iş olamaz diyecek halleri yoktur heralde nedenini bilmediğin bir red durumunun olması bana çok garip geldi acaba ne düşünüyor ailen
Canim benim ya ne desem ki simdi
gercekten cok zor bi durum, peki ailenler neden dügün tarihini öne almak istemiyor ki?
bu arada geçmiş olsun canım neyin var?
vallahi benim aklıma direk ailen düğün için maddi olarak kendini hazır hissetmediği, seni tam istedikleri gibi gelin yapmak istedikleri için ertelediklerini düşünmüştüm... ama maddi sıkıntı yok diyorsun... O zaman yerinde olsam anneme sorardım babaya sorulmazda annene sor. beklememizin anlamı ne dersin.Mantıklı bir açıklamaları olursa susar oturursun olmazsa biz böyle düşünüyoruz kendi işimizi kurucaz onun için düğünü biran önce yapmak istiyoruz dersin. Ama işin aslı fikrimi sorarsan canım düğünde takılan altınla iş yeri açmak benim duymadığım bişiy o yüzden mantıklı gelmedi pek. belki ailenede öyle geliyordur. sırf iş kurulacak diye alel acele evlenilmez ki...
caım inşallah yoluna girer herşey....
tatlım tek çare klasik hamileyim numarası yap olsun bitsin bu iş ya seni keserler :) yada bu iş olur valla hiç bi mantıklı fikir gelmiyo aklıma şu an düşünüyorum ama fikrim gelince yazarım umarım bir n önce evlenirsiniz
canımcım bizim düğünde en az 30 bin liralık altın takılır bi 20 binde kredi çekip kurucaz işini nişanlımın.ailem bunu kendi teklif etti o na.ayrıca zaten evlenicez.niye bu kadar bekletiyorlar bilmiyorum.yazın olsun istiyorlar soğukta zor olurmuş.tek dertleri o.önemli olan biz bu tarihi nasıl öne alabiliriz:çok üzgünüm:
sagol bitanem ya, fena grip olmusum :çok üzgünüm:
ya canim senin nisanlin hic baska yerlere bakti mi? is bulamiyor demissin, ama madem ailen bu konuda israr ediyor su an icin tek caresi baska bi is bulmak :1no2: benimde aklima bir sey gelmiyor, ailen niye bu kadar israr ediyor onu da anlamadim :uhm:
hımm canım madem kendiler teklif ettiler demek sorun o değil. bayağıda yüklü bir miktar para takılacakmış. o zaman tek sebep mevsim görünüyor bu defa o mantıksız oluyor. siz kış düğününü kabul ettikten sonra kime ne? off off ne desem ikna et dil dök yalvar başka bişiy gelmez elden...
deli misin sen kesmek ne öldürürler beni.olmaz o.başka bişeyler bulmalı ama ne:uhm: bu arada antalya çok güzeldir gerçekten.sen gelince gezdiririm ben seni:1hug:
insallah canım gezeriz hele bi o günler gelsin..bu arada sıcakta olsun diyolar yazmışsın şu an bildiğim kadarıyla çokta kötü değil hafif soğuk rüzgarlar çıkmış ama bence canım bir aile yemeği düzenleyin iki tarafıda karşı karşıya getirin sizde karşılarına geçin açık ve net bi şekilde söyleyin onlarda mantıklı bi açıklama yapacaklardır neden şu an istemediklerini yada neden yazın olsun istediklerini anladığım kadarıyla maddi sorun yok sizin herşeyiniz tamam sonuçta bu gün senin ve nişanlının günü olucak onlardan çok sizin ne istediğiniz önemli siz şu an olsun istiyosanız maddi bi engelde yoksa ailelerinde buna karşı çıkmaması lazım ama bana göre farklı bişeyler var sanki ben öyle hissediyorum
CANIM BENCE ASIL DERT ANNEMİN BENDEN AYRILMAK İSTEMESİsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?