acaba birbiriniz biraz daha mı tanımanızı istiyorlar yada kendi işinizi açmanıza mı karşılar[/Qsanmıyorum canım.zaten uzun süren bi birlikteliğimiz oldu.onlarda biliyor.dediğim gibi sadece annemin benden ayrılma tarihini uzatmak istemesi tek neden.ama ben ondan uzakta olmayacağım.hatta aynı semtte oturacağız.sadece nasıl onları bu işe ikna edeceğimi bilmiyorum :1no2:
Canim benim son gelisme ne? Annenle konusacaktin ya hani bir daha..
ya canim üzüldüm simdi :çok üzgünüm: asla öyle bisi deme, annenin güvenini kaybedersin, bide yalan söyledigin ortaya cikarsa daha da kötü olur :çok üzgünüm:kuşum bi gelişme yok nuh diyo peygamber demiyo:çok üzgünüm: az kaldı ben hamileyim diye çıkıcam karşılarına :CüvCüv:
ya canim üzüldüm simdi :çok üzgünüm: Asla öyle bisi deme, annenin güvenini kaybedersin, bide yalan söyledigin ortaya cikarsa daha da kötü olur :çok üzgünüm:
Tek careniz sanirim ya beklemek, yada iki aileyi bi araya getirip konusmak.. :çok üzgünüm:
diyemem ki zaten şaka yaptım.annem öldürür beni valla.iki aileyi bir araya getirmek ise nerdeyse imkansız.bizimkiler antalya da nişanlımın ailesi tekirdağ da
off canim ya napsak acaba :uhm::uhm::uhm:
canım Antalya merkezde ise veteriner hekimlik kliniği kendi adınıza açmak bence akıllıca bir iş.Bir başka klinikte maaşlı çalışmaktan daha iyidir.Müstakbel eşin Antalya daki evcil hayvan potansiyelinin ne kadar olduğunu klinik çalışmalarından iyi biliyordur.eğer ki birşeyler vaad edecek durumda ise ben derimki düğünden sonra kendi yerinizi açın.Önemli olan yaşadığınız yerdeki evcil hayvan olayının azımsanmayacak kadar olması.Yada büyükbaş hayvan herikiside kayda değer derecede çok olmalı.Bilmem anlatabildim mi.Herşeyin hayırlısı canım .Bu arada Allah tamamına erdirsin bir yastıkta mutlu şekilde sizi kocatsın:)
bu çok iyi işte:)
15 tatilde olursa ordakilerde daha rahat gelirler malüm okullar da tatil deyin:)
ailesi öle istiyomuş gibi söyleyin birbirinizi idare edin:)
senin doğum gününde önceden nikah kıyacağınızı onun doğum günüde de düğün yapmak gibi hayaliniz olduğunu 14 şubatı evli olarak kutlamak istediğinizi yapamazsanız içinizde ukde kalacağını söyleyin biraz küçük emrahtan yadım alın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?