Nasıl anlarım?

Beynini ve kalbini orta noktada bulusturdugun kisiyle evlen cinimm
Beynini kılavuz alanlar daha iyi sanki. Hisler yanıltabiliyor zaten delicesine bir aşk aramıyorum hatta karşımdaki beni benim onu sevdiğimdem daha çok istiyorum yapım çok fedakar bu fedakarlıkta beni üzüyor sonra. Çevremdeki evliliklerde gördüğüm de bu hep bir taraf daha kıyımsız daha sevgi dolu alttan alıyor sıkça galiba böyle devam edebiliyorlar

Hangi özelliğinizi çok beğenmiş de fikri değişmiş çok merak ettim fikirler değişebiliyor demek ki

Böyle yaklaşmayın bence. Bir insanla elektriğiniz tutuyorsa uyuşuyorsanız görüşün. İlişki kendiliğinden bitmesi gerekiyorsa bitiyor, ciddileşecekse ciddileşiyor adama kontrat imzalatacak değilsiniz.
Bir gün buraya çocuğuma en faydalı besinler nedir diye bir konu açacam mı çok merak ediyorum :)

Evlilik maksadıyla konuşmaya başlarsın o kişiyle illa da evlenicem gözüyle görürsün ama senin için doğru biri değildir o zaman ne yapacaksın ?
Yaşanmışlık ve zamanla oluşan bir şey pat diye ilk bulduğun biriyle evlenemezsin.

Hangi özelliğinizi çok beğenmiş de fikri değişmiş çok merak ettim fikirler değişebiliyor demek ki

Gülüşüm, eğlenceli oluşum, beraber sacmalayabilecegi bi insan oluşum, karşılıklı alttan almalarimiz, ona ufak tefek sürprizler yapmam falan. Ben aynı bendim de o değişmiş oldu işte. Ve bana dediği lafı söylüyorum size. Hiçbir erkek ilk etapta ciddi diye başlamaz zaten kim kime ben bununla yarin evlenicem bi tanışalım der ki risk gibi bişey. Anlasabilmek önemli.

Evine geleyim ya da evime gel diyorsa çok ciddidir:))

Zamanla oluyor demek ki. Peki siz anladınız mı ilk etapta öylesine görüşmek istedim sizinle demiş ya eşiniz?

Bence bir erkek evlenmek istediğini açıkça belli eder. Gelecek planlarında seni katıyorsa, şöyle yaparız böyle yaparız diyorsa, sürekli seni düşünüyorsa her manada sağlıktan ruh haline kadar anlarsın zaten ki ciddi düşünüyor. Mesela ben yine kendimden yola çıkayım sana; 4 senelik ilişki sonunda nişanlandık 5.senemizde. Ama en başından beri sanki bana evliliği hissettirmişti. Yani sanki ben onu bekliyormuşum da evleniyormuşuz gibi oldu. Sürekli benimle "şunu yaparız, şuraya da gideriz" cümleleri kuruyordu sevgiliyken de. Bir de ailesi ile tanıştırması (en azından anne, kardeş, abla vs) önemli bence. Ya hatta kuzenleri ile bile tanıştırsa yeterli. Aile içine ufak ufak sokmaya çalışıyor demektir. Sen hasta iken falan gözünün içine bakıyorsa anla ki ciddidir, senin özel günlerini hatırlıyorsa kötü gününde destekse anla ki ciddidir. Allah bozmasın.

Açıkça belli ediyorsa çıkarım yapmama gerek yok o zaman. Aile evet o konuda haklısınız.

Açıkça belli ediyorsa çıkarım yapmama gerek yok o zaman. Aile evet o konuda haklısınız.

Bana göre belli ediyorlar ya bir şekilde. "Anla ki özelsin" mesajını hissettiriyorlar yani. Dediğim gibi sürekli gelecek planı yapıyorsa (şunu şöyle yaparız) gibi olur o iş kısmetse tabi.

+1

Bunu böyle bir kalıba sokmak yanlış olur bana göre.. Şimdi tamam onun için görüşüyordur ya da siz evlilik için görüşüyorsunuz , velhasıl anlaşamadınız eee ne olacak evlilik için görüşüyordum diye evlenecek misiniz ? Hayır...
Yani diyeceğim o ki zamanla..

Niyetini anlarsınız baktınız anlaşıyorsunuz , beraber hayaller kuruluyorsa , ailesine anlatmaktan bahsediyorsa gerçekten evinize eş çocuğunuza baba olacak biriyse ve Rabbim yazdıysa neden olmasın o kendiliğinden olur..

Ben eşimi tanıyana kadar erkeklerden Nefret eden uzak duran konuşmayan birisiydim asla evlenmem diyordum , ama öyle olmuyormuş insan aşık olup anlaşınca hooop evlilik fikri oluşup düşünebiliyormuş..

Hayır hayır sadece evlilik amacıyla görüşmeyen birine neden emek vereyim zaman harcıyım üzüleyim demek istedim

Hayır hayır sadece evlilik amacıyla görüşmeyen birine neden emek vereyim zaman harcıyım üzüleyim demek istedim
Tabi o yönden haklısınız hiç düşünmüyorsa ve siz düşünüyorsanız elbette zamanınızı çalmaya hakkı Yok , ufak yollu sorabilirsiniz geleceğe dair planlarının ne olduğunu konuşmalarından anlayabilirsiniz bu durumu diye düşünüyorum

Tabi inşallah hayırlı düzgün biri olsun. Bu fikirlerinizi göz önünde tutacağım

Bekar bir erkek olsam beğendiğim kişiyi uzun süre izler, belki arkadaş olarak yakınlaşıp tanımaya çalışır ,yeterince tatmin olursam fazla kurcalamadan direkt açılırdım heralde..Pat diye ilişkiye dalıp evlenmek için uygun kişiye denk gelme , bilmem kaç milyarın 2li kombinasyonu gibi bişey çok zor iş o bence ...Deneme tahtası değil ki bu doğruyu ararken kaç kişiyle flört edilir bir ömür?? (Eğlenirken evlenmeye de karar verilebilir tabi,örnekleri çok öyleyse ne ala )Yani benim kafa bu..

Zamanla oluyor demek ki. Peki siz anladınız mı ilk etapta öylesine görüşmek istedim sizinle demiş ya eşiniz?

Şöyle oldu ben deniz avanak görünüşüne konuşmalarına tutuldum ama yine de ne evlilik düşünebildim ne başka bişey o anın tadını çıkardım sanırım. Elini tutmak hoşuma gidiyodu beraber onun arkadaşlarına gitmemiz ailesine götürmesi falan hoşuma gidiyodu ki benim eşim 2. Gün tanıştırdı anne ve babasıyla. Yani civik bi iliski olmadigini dusunuyodum karsimdaki olgun bi adamdı cok rayinda gidiyoduk. 4 sene sonra evlendik 6 senedir tanıyoruz birbirimizi şimdiyi sorsanız eskisinden daha iyiyiz. Dost gibi. bitane de kızımız var 3.5 aylık minnoşum. Böyle işte

İkinci gün mü çok şaşırdım ne çabuk allah bağışlasın baby nizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…