Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani herkes ciddi düşünüyorum diyor ama gerçek öyle değil gibi.Belli bazi seyleri asmıs olur heralde.Tuhaf tuhaf seylere takilmaz trip atmaz.Daha hayata dair ciddi meselelerden bahseder.Isi gucu oturmustur.Hayattan ne istedigi konusunda kafasi nettir.Planlari vardir birikim yapmistir aile kurmaktan bahseder vs.
Ama bu kisi sizin icin dogru kisi midir onu tanidikca anlarsiniz.
Yani günü geçirme gezeyim tozayım vakit geçsin derdinde olmayan biri isterim. Birbirimize uygun değilsek olmaz zaten tabi. Ama sanki bu kafada bir insan bana denk gelmeyecek gibi geliyor bazemCiddi niyet neye göre?
Evlilik düşüncesi ile başlarsın ama karşındakinin sana uygun olmadığını anlar ayrılırsın.
Evlilik düşüncesini kesinlikle düşünmeden başlarsın, ayak dirersin sonra bir bakmışsın karşındaki senin hayat arkadaşın olmuş, sonunda dayanamaz evlenirsin.
Karşındaki insanın evliliğe bakış açısını öğrenmek istiyorsan seninle veya başka bir kişiyle bir hayat kurmaya hazır olup olmadığını sor kısa yoldan ama yukarıda yazdıklamı da es geçme.
Aslında çevremde iyi evlilikleri olan insanlar var biribirini gerçekten seven. Ama beni kimse böyle sevmiyor galiba. Çay da yemek de gezme de tozma da istemiyorum. Beni anlayacak fedakar bir insan istiyorumCaya cikarsa asik , yemege cikarsa seviyor.
Biraz umudum azaldı sanki böyle ciddi ve bana uygun birini bulmam çok zorBen eşimle çok gayriciddi niyetle başladım. İlk niyetim gezip tozmak eğlenmekti. Bir sene sonra evlendik. Zaten doğru olan da odur. Mutluysan evlenirsin![]()
Benim cevremde mutlu olan insan yok. Birbirlerine katlaniyorlar sadece. Iliski dunyasinda istediklerin karsina cikmaz, genelde tersi cikar.Aslında çevremde iyi evlilikleri olan insanlar var biribirini gerçekten seven. Ama beni kimse böyle sevmiyor galiba. Çay da yemek de gezme de tozma da istemiyorum. Beni anlayacak fedakar bir insan istiyorum
Ben eşimle çok gayriciddi niyetle başladım. İlk niyetim gezip tozmak eğlenmekti. Bir sene sonra evlendik. Zaten doğru olan da odur. Mutluysan evlenirsin![]()
İstediğim gibi çıksa ya üzülüyorumBenim cevremde mutlu olan insan yok. Birbirlerine katlaniyorlar sadece. Iliski dunyasinda istediklerin karsina cikmaz, genelde tersi cikar.
Ben de öyle sizin gibi düşünüyorum yani. Gezme tozma eğlenme değil huzurlu bir yuva aklı başında efendi bir insanla.Yani mesela çiçek böcek bile sevgi göstergesi değil benim için önceden öyle sanıyordum. Bir de şunu söyledi bir arkadaşım. Ciddi düşünen bir insan hemen sana pat diye görüşelim demez. Seni gözlemler izler bir süre geçer bu da bana mantıklı geldi. Hatta istediğğm evlilik yaşım geldi huzurlu bir yuva istiyorum böyle bir düşüncen varsa görüşelim denmesi ama bu zor galibaSizi anliyorum ben. Karsima bi cok insan cikti. Ciddi niyetli olanlarin ayaklari yere saglam basiyor konustugu konular lay lay lom olmuyor. Ileriye donuk sorular soruyor. Konustugu konulardan anliyorum ben ciddi mi degil mi diye. Ama bir de evliligi dusunmedigi halde gorusmek isteyenler var. Onlar da asla ciddi konulara girmiyorlar. Dogru duzgun tanimaya yonrlik soru bile sormuyorlar ilgisiz oluyorlar. Ben de gorusmuyorum. Yasim 30 olmus su saatten sonra gezip tozma vs hic ugrasamam yoruldum da zaten insanlari tanimaya calismaktan