Hayatınızdan bu “kalitesizlikte” her insanı çıkarıp atmadan mutlu olamazsınız.
Böyle konulara gelip kendi kocasını öven insanlardan nefret ederim öyle algılamayın, sadece anlamanız için örnek vericem, insan aşağı yukarı herkesi tahmin edebiliyor şuan benim birlikte olduğum insan asla mükemmel değil bir çok kusuru var belki, belki ilerimiz bile yok, ama en azından hangi konuma gelirsek gelelim bana bu kadar küfür edecek biri değil. Bu adamınki tam rezillik yanlış anlamayın ama kusmuk gibi bir varlık , benim ‘insan’ sınırımın içine girmiyor. Kepazelik çirkinlik yani ne kadar kötü tanım varsa dünyada.. bide utanmadan gitmiş kıza yazmış omurgasız.
Bu adamın yanında olsanız belki size elini de kaldıracaktı. Böyle bi insan baştan mükemmel olabilir mi sizce ? İllaki vardı kusurları siz üzerini örttünüz. Mesela arkadaşıyla tartıştı bu kadar seviyeyi düşürdü önemsemediniz yada herhangi birine şiddet eğilimli bir davranış gösterdi vs vs.. hata sizde birazcık da
Şimdi üzülmenin ağlamanın sırası değil. Aklınızı başınıza alın ben bu omurgasızı nasıl sevdim nerde hata yaptım deyin ve o hatayı bir daha yapmayın. Ki insanın kalitesini gösteren yegane şeylerden biri de hayatındaki insanlar’dır. Böylelerini hayatınızdan çıkarın ne arkadaş ne eş ne dost olunmaz bu kadar seviyesizleşebilen biriyle.
Cok haklısınız. Ona bi daha hayatımda yer vermicem. Bi daha yazabilme ihtimali bile olmıcak