Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğğk ama ya bu ne böyle? Yanlış anlaşılmasın ama ülkemizde erkek olsun çamurdan olsun mantığından dolayı böyle tipler bile birilerini bulup evlenebiliyor. Yani nasıl sevip elini falan tutabiliyorsunuz dişini bile fırçalamıyordur eminim
Hayır ilk değil
Bu piçin kaç yaşı var? 18den fazla olmaz. Sen de sövseydin ya
Bana gösterdi de. Bak attım onla cıkacam bi daha da senle birlikte olmıcaz dediO kıza attığı mesaj size nasıl ulaştı?
Niye tüm sülalesini yad ederdim ben onun. Bari savcılığa şikayet etEtmedim. Hiç cevap vermedim
Her şeyi yapacak potansiyele sahip haklısınzAmann Allahim Aman allahim.ben boyle adamlarin yanindan dahi gecmeye korkar sehir degistriirim sen msjlarini silmiyorsun. Benim size diyecek lafim yok.ben boyle adami ne aileme yakistiririm ne kendime.ve inanim benim suan parmaklarim titriyor kufur konusunda adam level atlamis.bu adam size iftirada atar.
Kaç yaşında bu it?
Onu kaybettim diye değil. Bunları hak etmedim diye
Hiç hiiiiiç üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.Kendi kullandığı kelimelere konuşma,yazma diline baksın da size sonra laf söylesin. İnsan yedi kat yabancıya bu kadar hakaret etmeye dili varmazken bence, düne kadar sevdiği saydığı bir ilişki içinde bulunduğu insana nasıl böyle hakaretler yazabilir, şok içinde okudum. Adam diye geçiniyordur sokakta Allah’ın krosu ya...
Vallaha bazen hak etmediğimiz şeyleri yaşıyoruz belki, ama onlar bizi daha büyük felaketlerden koruyabilir
niye şimdi yıkıldınız? öncekiler hafif miydi?Hayır ilk değil