Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Öğğk ama ya bu ne böyle? Yanlış anlaşılmasın ama ülkemizde erkek olsun çamurdan olsun mantığından dolayı böyle tipler bile birilerini bulup evlenebiliyor. Yani nasıl sevip elini falan tutabiliyorsunuz dişini bile fırçalamıyordur eminim

aynı profil gözümün önüne geldi

Bu mesajlarla onu mahkemeye vermeye ne dersiniz?

Amann Allahim Aman allahim.ben boyle adamlarin yanindan dahi gecmeye korkar sehir degistriirim sen msjlarini silmiyorsun. Benim size diyecek lafim yok.ben boyle adami ne aileme yakistiririm ne kendime.ve inanim benim suan parmaklarim titriyor kufur konusunda adam level atlamis.bu adam size iftirada atar.
Her şeyi yapacak potansiyele sahip haklısınz

Hiç hiiiiiç üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.Kendi kullandığı kelimelere konuşma,yazma diline baksın da size sonra laf söylesin. İnsan yedi kat yabancıya bu kadar hakaret etmeye dili varmazken bence, düne kadar sevdiği saydığı bir ilişki içinde bulunduğu insana nasıl böyle hakaretler yazabilir, şok içinde okudum. Adam diye geçiniyordur sokakta Allah’ın krosu ya...

Hiç hiiiiiç üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.Kendi kullandığı kelimelere konuşma,yazma diline baksın da size sonra laf söylesin. İnsan yedi kat yabancıya bu kadar hakaret etmeye dili varmazken bence, düne kadar sevdiği saydığı bir ilişki içinde bulunduğu insana nasıl böyle hakaretler yazabilir, şok içinde okudum. Adam diye geçiniyordur sokakta Allah’ın krosu ya...

Allahım defalarca beni korudu ama ben akıllanmadım ama bu sefer öyle bi şey olmaz. Adamım diyor zaten

Bacim kendini azcik seviyosan kaç bundan. Evlenince bu sana yapmadigini birakmaz .isini eline almissin elek alti insanlarla ne muhatap oluyon

Ben senin yerinde olsam şunu yazar engellerdim her yerden, sana cevap vermek için bi tarafını yırtardı

"Ben kendimi nimetten sayıyorum benim gül gibi işim var, kariyerim var, en azından bir şeye faydam var sen napıyorsun işsiz güçsüz bi baltaya sap olamadan:KK70: Merak etme ister koca bulurum ister bulmam sonuçta kendime bakabiliyorum birine muhtaç değilim sen önce benim dengime gel sonra laf söyle hadi herkes kendi yoluna :KK70:" Der engellerdim

Neden kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz. Size ettiği ilk küfürler bunlar değilmiş ne olduğu belliymiş zaten. İlk seferinde affetmeseydiniz şimdi bunları işitmeyecektiniz.

Back
X