Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??
Allah evlenmeden kurtarmış, ailen çok çok haklı..

Sizi aldatan adamı affederken ne düşünmüştünüz, ne ummuştunuz? Adamın ne olduğu belliymiş zaten. Ben bunların ilk küfürleri olduğunu da sanmıyorum.
Sizin yerinizde olsam hakaret ve tehditten şikayetçi olurum, o lafları yediririm ona.

İnsanın kendine ettiğini başkası edemezmis siz tam buna orneksiniz. Siz kendinizi bu küfürlere bu ilişkiye layık gördüğünüz için yaşıyorsunuz bunları .yapmayın bence bunu kendinize

Sizi aldatan adamı affederken ne düşünmüştünüz, ne ummuştunuz? Adamın ne olduğu belliymiş zaten. Ben bunların ilk küfürleri olduğunu da sanmıyorum.
Sizin yerinizde olsam hakaret ve tehditten şikayetçi olurum, o lafları yediririm ona.
Beni rahatsız ederse şikayetçi olacağım

İnsanın kendine ettiğini başkası edemezmis siz tam buna orneksiniz. Siz kendinizi bu küfürlere bu ilişkiye layık gördüğünüz için yaşıyorsunuz bunları .yapmayın bence bunu kendinize

Bu bana yapıp yapabileceği en kötü seydi. Kurban olduğum rabbim yanına bırakmıcak

Erkegin Cirkefi de cok Igrenc oluyor ya ... Allah kurtarmis vallaha önce Insanin kendisine saygisi olmasi lazim sonra diger Insanlara ben yanlislikla Mal desem yerin dibine giriyorum kendimden Utaniyorum...
O insan değil. Ona adam bile denmez. Allah’ından bulsun

Ya lütfen hiç üzülme . Hatta sevin kurtulduğun için.......

Hmm çok tatlı, namuslu, ahlaklı bir insanmış kendisi ki sizin dininize, kapalılığınıza takmış

Gerçekten üzülme kendine haksızlık edersin...otur bi şükür namazı kıl ki bu adamdan kurtuldun diyee..allah daha beterinden korumuş seni verilmiş bi sadakan varmışta işler ciddi bi aşamaya gelmedn yüzünü göstermiş..yoksa daha büyük acılar daha büyük sorunlr yaşardn..

Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??
Tövbeler olsun.Çirkeflıgın kaçıncı evresi bu.

Böyle bir öküze harcadığın her saniyene hatta salisene üzüldüm.
Ne olursa olsun düşman kavgada düşmanına böyle cümleler sarf etmez.
Ne kadar seviyesiz iğrenç bir insanmış meğer. Kafayı bozmayı bırak da bu hayvan oğlu hayvandan kurtulduğun için kurban kes.

valla ben muhatap olmayacağımı bir kenara bırakır şikayetçi olurdum bu mesajlarla
pislik herif bi korksunda aklı başına gelsin bir daha kimseye bu lafları edemesin
klavye delikanlısı bunlar

Git bir sadaka dagit .Kurtulmussun pislikten . ya evlendikten sonra görseydin bu yüzünü.

Her zaman ailelerin bir bildiği vardır. Mesajlar bak ya rezillik. Kesinlikle her yerden engelle. Telefon numaranı bile değiştir . Kurtuldun şükret kardeşim. Bu ne ya.

Back
X