Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Demekki daha önce aldattiginda ayrilman gerekirdi
Biz kendimize değer vermessek kimse bize değer vermez
At gitsin engelle heryerden cikma telefonlarina
Uzulcek bir şey yok güçlü dur

nedir bu küfürler ayıp yahu terbiyesiz herif sen kurtulduğuna sevin dicem ama şu var için acıyor biliyorum benimde erkek arkadaşım başka birine nispet için benimle berabermiş ve bende aldatılmayı kabul ettiğim halde demekki neymiş affetmicekmişiz bak değerimiz kalmıyor. Şimdi benim ki benden ayrıldığı için o kadar mutlu ki. Değmez gülüm değmez

Aman yarabbi baştan aşağı saçma.
Başka kıza yazmalar sana küfür etmeler. Sen de çok masum değilsin ama ayrılın olmaz sizden

Diyelim ki siz kardeşine o...dediniz açık açık( demediğinizi biliyorum) onun karısına o... S.. Neyse o küfürleri söylemesi normal mi? Eşimde öfke sorunu var çok küfür ediyordu. Adam küfür etmiyormuş. Bunlar ne böyle. Eşim küfür ederken böyle işin .... , konudaki özneye eder bana o... demezdi. Direkt bana küfür etmezdi yani. Okutan hocama, okuduğum kitaba küfür ederdi. Çok şükür şuan etmiyor. Bu adamı affetmeyin. Söylediğiniz lafta birşey yok. Yalnız kardeşini falan karıştırmayın. Erkekler birbirlerinin damarına basmak için aileye küfür ettiğinden algıları böyle.

mesajlara cevap vermemekle çok iyi yapmışsın,sen cevap vermedikçe o daha da çıldırmış. sana tavsiyem tehdit içerikli konuşmaya devam ederse twitter ve instagramda ruling diye bir hesap var. böyle kişileri ifşalıyor. aynı şekilde devam ederse ver ifşalansın yok öyle kuru kuru bir kızı tehdit etmek ona hakaret etmek. bunlar erkekliği böyle sanıyor. nasıl sinirlendim okuyunca terbiyesiz pislik ya.

Ooo sen evli değilsin. Bu harika. Çok sevindim. Sakın bu adamı affetme. Çok şükür evli değilmişsin.

mesajlara cevap vermemekle çok iyi yapmışsın,sen cevap vermedikçe o daha da çıldırmış. sana tavsiyem tehdit içerikli konuşmaya devam ederse twitter ve instagramda ruling diye bir hesap var. böyle kişileri ifşalıyor. aynı şekilde devam ederse ver ifşalansın yok öyle kuru kuru bir kızı tehdit etmek ona hakaret etmek. bunlar erkekliği böyle sanıyor. nasıl sinirlendim okuyunca terbiyesiz pislik ya.

Olmazsa öyle yapacağım. Beni aldattığı kızla beni çekiştirip sabaha kadar konuşmuş. Başka numaradan yazdıklarını attı bi de bana. Canımı yakmak için her şeyi yapıyor

Ooo sen evli değilsin. Bu harika. Çok sevindim. Sakın bu adamı affetme. Çok şükür evli değilmişsin.

Affetmem ölsem de gebersem de affetmem. Beni aldattığı kızla çıkıyormuş zaten. Sürünsünler istiyorum. O kız arkamdan atıp tutmus onların yanına kalır mı bunlar içim acıyor

Bence siz bu sozleri bu adamdan ilk defa duymus olamazsiniz. Bu adam bu kufurleri yada benzerini muhtemelen daha oncede etti ki bu cesareti bulabilmis. Ama bilinki bu asla son olmayacak. Mesajlari saklamak yerine bunlari hic olmamis bu adami hic tanimamis sayin kendinizi ve yolunuza devam edin.

Her şeyi sildim . Onu hayatımdan tamamen çıkardım. Geri dönüşü olmayacak seyler yaptı kendi elleriyle. Köpekler gibi sürünsün istiyorum. Eden bulur mu hep ne olur bulsun içim başka türlü soğumaz

Olmazsa öyle yapacağım. Beni aldattığı kızla beni çekiştirip sabaha kadar konuşmuş. Başka numaradan yazdıklarını attı bi de bana. Canımı yakmak için her şeyi yapıyor
yeni sevgiliyle eski sevgilinin dedikodusunu yapmak mı? ilkokul 5. sınıfa mı gidiyoruz ya. bi de mesajları gör diye sana atıyor. cidden böyle birinden kurtulduğun için oturup 2 rekat şükür namazı kılmalısın. canını hiç sıkma üzülme ben bunları hak edecek ne yaptım diye de düşünme. tamamen karşı tarafın suçu ve terbiyesizliği. onunla beraber senin dedikoudunu yapan kız da tam onun kalemiymiş anlaşılan. bulmuşlar birbirlerini.

Liseli ergen bu ne köy olur ne kasaba. Senin hakkında gidip başkasına yazıp bunu da sana atıyorsa zaten karaktersizdir. Öbür kıza da acıdım birinden ayrılıp ona koşuyor mide bulandırıcı. Böyle insan hayatından çıktığı için şükür etmelisin. Git kurban filan kes.
Ayrıca bana bir şahıs hiç bi şekilde böyle küfürler edemez. Ki benim hakkımda başkasıyla böyle konuşamaz. Silmeyin sakın hakaret tehtid rencide hepsi var. Ver mahkemeye kazan. Sürünsün hapislerde yada tazminat al köpekten. Bak bakalım mahkeme kağıdı eline gelince nasıl özür dileyip ayaklarına kapanacak. Bunlar kuru sıkı adamlar boşver.

Daha neler yazmıs. Başka numaradan attı hepsini. Canımı yakmak icin her şeyi yaptı. Dilerim yanına kalmaz dilerim sürünür

yeni sevgiliyle eski sevgilinin dedikodusunu yapmak mı? ilkokul 5. sınıfa mı gidiyoruz ya. bi de mesajları gör diye sana atıyor. cidden böyle birinden kurtulduğun için oturup 2 rekat şükür namazı kılmalısın. canını hiç sıkma üzülme ben bunları hak edecek ne yaptım diye de düşünme. tamamen karşı tarafın suçu ve terbiyesizliği. onunla beraber senin dedikoudunu yapan kız da tam onun kalemiymiş anlaşılan. bulmuşlar birbirlerini.

Benim hakkımda yazdıkları hazmedebileceğim seyler değil. Sabaha kadar ağladım. Benim günahım neydi ki. Canımı cok yaktılar

Bence bu şekilde konuşmaya devam ederse siz de yanına bırakmayın en azından gidin şikayetçi olun dava açın bu bile onu korkutmaya yeter eline bi mahkeme kağıdı gelsin bakın nasıl kıvranıyor hiç kimse size bu şekilde davranamaz .. bu da sizin için büyük ama acı bir tecrübe olmuş iyi ki evlenmek gibi bir hataya düşmemişsiniz de kısa yoldan ne mal olduğunu belli etmiş siz bundan sonra hayatınıza alacağınız insanlara dikkat edin size en ufak saygısızlığı olan insanla bir ömür geçirilemez bunu unutmayın kendinizi hiçbir zaman ezdirmeyin 😘
Bi dahası olamaZ. Beni son kez böyle ezebildi

Benim hakkımda yazdıkları hazmedebileceğim seyler değil. Sabaha kadar ağladım. Benim günahım neydi ki. Canımı cok yaktılar
canım istediğini yazsın sen kendini bilmiyor musun? eğer için rahatlayacaksa biz de hep beraber burada o terbiyesizi yerelim hem emin ol biz daha kalabalığız :confused:

Nefes alamaz duruma geliyorum bazen.. Yıllardır birlikte olduğum insan bana bunları yazabildi.. Ailem karsı çıkmasına rağmen issiz o sana göre değil kendin gibi memur bul demesine rağmen devam etmistim. Bir tartışma sonrası bunları bana yazabildi. Kendim kapalıyım. Benim giyimimi beğenmeyip dine uygun giyin dedi. Ya kapalılığın hakkını ver ya da aç basını dedi. Doğru yanlısı sevabı günahı biliyorum ama böyle mutluyum beni değiştirme dedim. Senle yürümez o zaman ayrılırız dedi. Kendi kız kardeşlerinin başları açık.. Onlara niye kapan demiyorsun, bana kapalılığın hakkını ver diyorsun da omlar da açık olmanın Mı hakkını veriyorlar dedim. Bu cümlemden sonra bana etmediği küfür kalmamıştı. Beni daha önce aldattığı kıza benim hakkımda böyle bir mesaj attı. İçim yandı ama hiç bi şekilde cevap vermedim. Attığım bana ettiği küfürlerin yarısı bile değil. Kız kardeşlerine o... demek istemisim. Allah içimi biliyor. En ufak bi kötü niyet yoktu öyle derken... Allahım tasıyamıyorum bu yükü. Yediremiyorum kendime. Nasıl dayanacam mesajları silmedim ki bakıp bakıp nefretim artsın. Ama kalbim acıyor. Ben ne yaptım günahım neydi ki benim ??

Sen onu niye engellemiyorsun ki? O diğer kızın da bunları yazan birine döneceğini sanmam. Engelle sil hayatından.. Değmez bile.

Demekki daha önce aldattiginda ayrilman gerekirdi
Biz kendimize değer vermessek kimse bize değer vermez
At gitsin engelle heryerden cikma telefonlarina
Uzulcek bir şey yok güçlü dur
Öbür kızla sabaha kadar konuşmuş beni cekistirmis. Keske süründüğünü görebilsem

Sen onu niye engellemiyorsun ki? O diğer kızın da bunları yazan birine döneceğini sanmam. Engelle sil hayatından.. Değmez bile.

Dönmüş ... Sırf beni kötülemek için neler yazmıs duygularını ifade etmis... Ama allhtan dileğim ceksinler cezalarını

Back
X