Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

cikar ya...bak bu tatz insanlar seni dogru insana goturen yol tabelalari... o eskisi olmasaydi simdi esimle tanisamazdim oyle bir kader agi var anlatsam uzun surer... aglama bile... sil at.. onune bak... bu tarz adamlar ezik silik ve bos insanlar... sakin engeli acma merak etme... burak dedikodunu yapsin. ben benim dedikodumu kendi akrabamdan duymustum 😂 ay ne uzulmustum ozamanlar simdi guluyorum...
Dilerim onun yanına kalmaz. Çünkü yaşattıkları kolay seyler değil dün hakkımda konuşulanlar benim unutabileceğim tarzdan şeyler değil

Diyelim ki siz kardeşine o...dediniz açık açık( demediğinizi biliyorum) onun karısına o... S.. Neyse o küfürleri söylemesi normal mi? Eşimde öfke sorunu var çok küfür ediyordu. Adam küfür etmiyormuş. Bunlar ne böyle. Eşim küfür ederken böyle işin .... , konudaki özneye eder bana o... demezdi. Direkt bana küfür etmezdi yani. Okutan hocama, okuduğum kitaba küfür ederdi. Çok şükür şuan etmiyor. Bu adamı affetmeyin. Söylediğiniz lafta birşey yok. Yalnız kardeşini falan karıştırmayın. Erkekler birbirlerinin damarına basmak için aileye küfür ettiğinden algıları böyle.
Onu hayatımdan cıkardım. Evet kız kardeşlerini karıştırdığım için suçluyum. Allah sadece diğer yaptıkları icin yanına bırakmasın

Daha neler yazmıs. Başka numaradan attı hepsini. Canımı yakmak icin her şeyi yaptı. Dilerim yanına kalmaz dilerim sürünür
Başka numaradan attıysa numaradan da şikayetçi olabilirsiniz bu şekilde attığı numara risk altına girmek istemeyip zaten pisliğin adını verecektir. Yanına bırakma sende lütfen

Allah aşkına ne güzel memurmussun işin gücün var ipsiz sapsız adamdan bu beklenir işte zamanindada yapmıştır biseylerde sen gormek istememissin kurtulduğuna şükret ileride mutluluklar seni bekliyor gün gelir aklina bile gelmez hayatta insanin başına herşey geliyor alışıyorsun eminim şimdi daha çok mutlu olursun

Allah aşkına ne güzel memurmussun işin gücün var ipsiz sapsız adamdan bu beklenir işte zamanindada yapmıştır biseylerde sen gormek istememissin kurtulduğuna şükret ileride mutluluklar seni bekliyor gün gelir aklina bile gelmez hayatta insanin başına herşey geliyor alışıyorsun eminim şimdi daha çok mutlu olursun
İnsallah mutlu olacağıma inanıyorum. Onlar da insallah kahrolurlar. Benim canımı yaktıkları gibi canları yansın insallah

Bunu adam yerine mi koydunuz yahu? Engel koy, hic cevap verme, asla tekrar konusma, aklindan sil. En kötü sana ettigi küfürleri hatirla.

Benim hayatımda bir daha onun adı geçmez ... onu ömür boyu affetmicem . Allah’a havale ettim

Birşey yazmayacaktim ama yine kendimi tutamıyorum. Bu sözleri aklına kazı. Ve sabret .kendine bak işin varsa çalış başarılı ol okuyorsan. Sevgilin olmasın bence bir süre . Yoksa onun yaptıklarını ondan cikarirsin ah alırsın. İlerde seni gerçekten seven seviyeli biriyle tanışınca güler geçersin. Kim kaybetmiş anlar o m.l da . Bunca sözün üstüne ilerde birgün o mahlukat a dönersen sana yazıklar olsun. Aileni şimdiden azına sakız etmiş . Engelle her yerden . Numaranı değiştir. Bunu kendin için yap
Zaten kimseye güvenim yok artık. Onun perisan olmasını istiyorum. Bana neler çektirdilerse ONlar da ceksin...

Senı aldattıgı halde kabul etmen hata. Bunları sanamı yazdı ben anlamadım ama allahın sevgılı kuluymussun aılen ıstememıs kabul etmıssın senı aldatmıs kabul etmıssın allah sana 3. Sansı vermıs buna sevın bence pıslık bence senı hıc sevmemıs sadece memur olusundan senı ıstemıs bellı. Itın kopegın lafıyla kendını yıpratma oyle bırının gercek yuzunu gordugun ıcın mutlu ol bence. Aıleler olmaz dıuorsa gercekten haklı cıkıyorlar

Senı aldattıgı halde kabul etmen hata. Bunları sanamı yazdı ben anlamadım ama allahın sevgılı kuluymussun aılen ıstememıs kabul etmıssın senı aldatmıs kabul etmıssın allah sana 3. Sansı vermıs buna sevın bence pıslık bence senı hıc sevmemıs sadece memur olusundan senı ıstemıs bellı. Itın kopegın lafıyla kendını yıpratma oyle bırının gercek yuzunu gordugun ıcın mutlu ol bence. Aıleler olmaz dıuorsa gercekten haklı cıkıyorlar
Bana yazmıs evet. Keske baştan affetmeseydim. Benim hatam da büyük

Back
X