Nasıl atlatıcam bunları nasıl kaldırıcam, nasıl Zihnimden silicem?

Yazdıkları çok iğrenç, tamam iyi olmuş ayrılmışsınız ama adamın kızkardeşlerinden size ne hakikaten? Onun dahi onlara karışmaya hakkı yokken size ne oluyor? Kapalısınız diye kendinizi cennetlik görüp açık insanlar hakkında hele ki bunlar sevgili/eş v.s. ise direk böyle çirkince söz söyleme hakkını nerden buluyorsunuz? Taytlı kapalılardan mısınız da(kesin şikayet edilicem de) o kişi tepki verdi size bide o var. Hayır konu o değil aslında, sizi nasıl tanıdıysa öyle kabul etmeli, çok çirkinleşmiş ama siz de bundan sonra kimseyi kızkardeşleri hakkında fişeklemeye çalışmayın, kimin ne tepki vereceği hiç belli olmaz böyle.
Ben acık kapalı olayına girmedim hanımefendi. Eğer benim istediğim gibi olmazsan senden ayrılırım dedi ki kız kardeşleri açık ben de önce onlara karış sonra bana karış dedim. Evet yanlış bi ifade kullandım ama benim acık kapalı ayrımı yaptığım yok . Herkes kendine bakmalı

İşte boşuna demiyoruz biraz kendinize denk, benzer birilerini bulun diye. Anne babalar bile bunu diyorlar işte neden önemli olduğunu görüyoruz. Kurtulmuşsunuz sevinin. Dediği şeyler üzerine kafa yormaya bile değmez. Ama sizde size laf etti diye araya kız kardeşlerini karıştırmamalıydınız. Ders olmuş bir daha böyle birini hayatınıza almazsınız
Asla onu ne de onun gibisini hayatıma Almam. Yanlarına kalmasın bunlarr

Bence bunlari hakettin.
Aglayacaksan hakettigin icin agla.
işsiz güçsüz, agzi bozuk adama prim verdin,yaninda tasidin.
Sana mal gibi davranmasina izin verdin
Aldatilmaya göz yumdun...
Hala daha o çirkinlesmese ayrilmaya niyetin yok.
O bu küfürleri etmeyip dün sana supriz yüzükle gelseydi evlenme teklifini kabul bile ederdin gibi görünüyor (sonucta bu andavalla hala beraber olmandan cikarttim)
Cok hatalıyım haklısınız. Keske bu kadar hata yapmasaydım

Sen hiiic bahane arama kizkardaslarine dedigim icin falan diye. Sana bu agir sozleri soyleyesi varmis soylemis. Adam, adam degilmis ki sana o sozleri soylemis. Sen de otur da haline sukret. Bulunmaz hint kumasi degil hic kimse.
Kusura bakma sen tek basina sevmissin. Ailene hak ver ve bu heriften uzak dur. 3 gun agla 5 gun agla sal gitsin. Sana yazik degil mi.
Haklısınız. Ailem cok söyledi bana. Keske onları baştan dinleseydim. İçim yanıyor suan. Ama geçecek inanıyorum

Sevmese bile herseyin bir haddi var
Engelle tatlım ya
Bırak Allah’ından bulsun
Bir kıza böyle konuşandan kimseye hayır gelmez bırak
Benim sevgilim eski sevgilisi hakkında böyle msj atsa bana yüzüne bakmam ya
İkisi de aynı karakterli

Bunun nesine aşık oldunuzda, bunca ihanete ve küfüre razı geldiniz ki.
Görünce yüzüne bile tükürülmeye değmeyecek, ipsiz, sapsız tipler nasıl olupta kızları seviyorum, aşığım yalanlarıyla kandırıp, kendilerine bağlıyorlar.Çevrede gördüklerime duyduklarıma, bunun için hayret ediyorum.
Akıllı olmak gerek.Büyük sözüne önem vermek gerek.
Sizin için kötü bir tecrübe olmuş ama, kurtulursunuz inşallah.

Haklısınız. Ailem cok söyledi bana. Keske onları baştan dinleseydim. İçim yanıyor suan. Ama geçecek inanıyorum
Baban yaşıyor mu?

Yada baba sevgisi görmedin mi?

Nasıl böyle birine bağladığını merak ediyorum.

Ya böyle adamları nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Büyük kavgalara gerek yok zaten ufak tefek kavgalarda bile bu adamların ne halt olduğunu anlayabilirsiniz. İnanamıyorum ya okurken bir an kendim yaşadığımı düşündüm allah korusun, bu adamı gider öldürürüm kimse bana bunları söyleyemez. Sizde iyiki böyle bi olay yaşamışsınız da bunun gibi karaktersiz terbiyesiz biriyle ciddiyete varmamış sonu.

Bunları nasıl yediricem kendime bilmiyorum. Nasıl toparlanıcam. Nasıl unutcam bilmiyorum
O sana bunlari soyledi diye sen oyle degilsin. Adam kendi seviyesini gostermis. Insanlar gercek yuzlerini ayriliklarda gosterirlermis. Eski erkek arkadasinda insan vasfinin bir tanesi bile yok. O ne derse desin. Sen ne oldugunu biliyorsun. O oyle dedi diye sen oyle olmadin. Bunlari kaldiramiyorsan ona yaptiklarinin bedelini odet ve tehdit ile hakaret davasi ac ya da git savciliga sikayet et. Bak nasil kuzu kesiliyor o zaman. Bir daha da kimseye boyle mesaj atamaz bu ona ders olur.

Ya böyle adamları nasıl hayatınıza alıyorsunuz? Büyük kavgalara gerek yok zaten ufak tefek kavgalarda bile bu adamların ne halt olduğunu anlayabilirsiniz. İnanamıyorum ya okurken bir an kendim yaşadığımı düşündüm allah korusun, bu adamı gider öldürürüm kimse bana bunları söyleyemez. Sizde iyiki böyle bi olay yaşamışsınız da bunun gibi karaktersiz terbiyesiz biriyle ciddiyete varmamış sonu.
Allah’a şükür ki öyle bşsey olmadı rabbim korudu beni 🙏

Back
X